בחן את עצמך- האם אתה אוהב סוסים

GrEeNwOmAn

New member
בחן את עצמך- האם אתה אוהב סוסים../images/Emo35.gif

אנא ענה על השאלות הבאות- 1. אתה רואה פוסטר ענקי של סוס ברחוב, מה אתה עושה? א. לוקח אותו בלי שאף אחד יראה. ב. שואל את העירייה והנשיא אם אפשר, ואז לוקח. ג. פוסטר נחמד, אבל יש לי חיים. ד. נותן לפוסטר חיים לא נורמליים, מביא לו אוכל, שתייה כמובן של סוסים. 2. יש מסיבה פצצתית של פעם בשנה, ובדיוק באותו יום אתה חייב לישון בחווה לפני תחרות, מה אתה עושה? א. מוותר על המסיבה, יש המון מסיבות, זו תחרות, זה יותר חשוב לי! ב. מתייעץ עם ההורים, המדריכים, וכולם, ואז בוחר. ג. עם כל הכבוד לתחרות, מסיבה זה הרבה יותר שאווה. ד. לא הולך למסיבה ומתרץ זאת. 3. יורדים עליך בכיתה על זה שאתה עם סוסים והכל, מה אתה עושה? א. שירדו, אני פשוא מתעלם. ב. מתייעץ עם המורה מה לעשות?! ג. אני לא הולך יותר לסוסים, זה אסון, אני כבר לא פופולרי. ד. מרביץ מכות לכל מי שיורד על סוסים ועל הרכיבה שלי ובכלל. 4. קבלת לבר\בת המצווה 50,000 ש"ח, מה אתה מתכוון לעשות איתם? א. לחסוך ולחסוך! ב. לחסוך למשחקי קופסא ומחשב. ג. לבזבז על פאבים ומסיבות עם החבר'ה. ד. קונה סוס ומצרכים ומחייה טובה בשבילו. 5. אתה נוסע באוטו והמכונית שלפניך מתנגשת בסוס מה אתה עושה? א. מדבר עם הנהג בנזיפות. ב. עוצר וחושב מה לעשות בהיגיון. ג. עוקף אותו ונוסע לדרכי. ד. מתקשר לוטרינר, רושם את מספר המכונית שהתנגשה בסוס, ומבקש להביא טריילר, כדי לקחת את הסוס למקום שיטפלו בו. 6. יש לך אירוע משפחתי, שאתה ממש לא רוצה ללכת, והוריך מכריחים אותך, למרות שבאותו היום יש לך חווה, מה אתה עושה? א. הולך לחווה בסתר. ב. הולך לחווה רק עם ההורים ירשו. ג. לא הולך לחווה הולך לאירוע, למי אכפת להפסיד חווה. ד. בורח מהאוטו, והולך לחווה, עם פתק שאני משאיר להורים, כמה אני שונא לא ללכת לחווה ושונא לבקר עוד פעם השבוע את דודה נעמה. אם ענית ברוב השאלות א'- אתה אוהב סוסים. וזה בסדר גמור. אתה מפריד בין החברים לחווה ולא נותן לזה להפריע לך. אם ענית על רוב השאלות ב'- אתה מאד אחראי, ולא עושה שומדבר בלי יעוץ הוריך או מורתך. סורי אבל תתבגר טיפה. אם ענית ברוב השאלות ג'- אתה ממש לא בקטע של סוסים. לעזאזל, מה אתה עושה בפורום הזה בכלל? אם ענית ברוב השאלות ד'- אתה מת, חולה, מטורף, משוגע על סוסים וזה מצויין! המשך כך!

Shai Felton

New member
אני../images/Emo170.gif

1. אתה רואה פוסטר ענקי של סוס ברחוב, מה אתה עושה?
א. לוקח אותו בלי שאף אחד יראה. 2. יש מסיבה פצצתית של פעם בשנה, ובדיוק באותו יום אתה חייב לישון בחווה לפני תחרות, מה אתה עושה?
א. מוותר על המסיבה, יש המון מסיבות, זו תחרות, זה יותר חשוב לי! 3. יורדים עליך בכיתה על זה שאתה עם סוסים והכל, מה אתה עושה?
ד. מרביץ מכות לכל מי שיורד על סוסים ועל הרכיבה שלי ובכלל.
4. קבלת לבר\בת המצווה 50,000 ש"ח, מה אתה מתכוון לעשות איתם?
ד. קונה סוס ומצרכים ומחייה טובה בשבילו. 5. אתה נוסע באוטו והמכונית שלפניך מתנגשת בסוס מה אתה עושה?
ד. מתקשר לוטרינר, רושם את מספר המכונית שהתנגשה בסוס, ומבקש להביא טריילר, כדי לקחת את הסוס למקום שיטפלו בו. 6. יש לך אירוע משפחתי, שאתה ממש לא רוצה ללכת, והוריך מכריחים אותך, למרות שבאותו היום יש לך חווה, מה אתה עושה?
בורח מהאוטו, והולך לחווה, עם פתק שאני משאיר להורים, כמה אני שונא לא ללכת לחווה ושונא לבקר עוד פעם השבוע את דודה נעמה
ענית ברוב השאלות ד'- אתה מת, חולה, מטורף, משוגע על סוסים וזה מצויין! המשך כך!

niko girl

New member
אני!!!!!!

1) אתה רואה פוסטר ענקי של סוס ברחוב, מה אתה עושה? ג. פוסטר נחמד, אבל יש לי חיים. 2. יש מסיבה פצצתית של פעם בשנה, ובדיוק באותו יום אתה חייב לישון בחווה לפני תחרות, מה אתה עושה? ד. לא הולך למסיבה ומתרץ זאת. 3. יורדים עליך בכיתה על זה שאתה עם סוסים והכל, מה אתה עושה? א. שירדו, אני פשוא מתעלם. 4. קבלת לבר\בת המצווה 50,000 ש"ח, מה אתה מתכוון לעשות איתם? ד. קונה סוס ומצרכים ומחייה טובה בשבילו. 5. אתה נוסע באוטו והמכונית שלפניך מתנגשת בסוס מה אתה עושה? ד. מתקשר לוטרינר, רושם את מספר המכונית שהתנגשה בסוס, ומבקש להביא טריילר, כדי לקחת את הסוס למקום שיטפלו בו. 6. יש לך אירוע משפחתי, שאתה ממש לא רוצה ללכת, והוריך מכריחים אותך, למרות שבאותו היום יש לך חווה, מה אתה עושה? ב. הולך לחווה רק עם ההורים ירשו.

S H I L G I

New member
צ'ובות../images/Emo29.gif

1. אתה רואה פוסטר ענקי של סוס ברחוב, מה אתה עושה? א. לוקח אותו בלי שאף אחד יראה. 2. יש מסיבה פצצתית של פעם בשנה, ובדיוק באותו יום אתה חייב לישון בחווה לפני תחרות, מה אתה עושה? א. מוותר על המסיבה, יש המון מסיבות, זו תחרות, זה יותר חשוב לי! 3. יורדים עליך בכיתה על זה שאתה עם סוסים והכל, מה אתה עושה? א. שירדו, אני פשוא מתעלם. 4. קבלת לבר\בת המצווה 50,000 ש"ח, מה אתה מתכוון לעשות איתם? א. לחסוך ולחסוך!-->מחכה כמה שנים ואז אני אקנה לי סוס 5. אתה נוסע באוטו והמכונית שלפניך מתנגשת בסוס מה אתה עושה? ד. מתקשר לוטרינר, רושם את מספר המכונית שהתנגשה בסוס, ומבקש להביא טריילר, כדי לקחת את הסוס למקום שיטפלו בו. 6. יש לך אירוע משפחתי, שאתה ממש לא רוצה ללכת, והוריך מכריחים אותך, למרות שבאותו היום יש לך חווה, מה אתה עושה? ד. בורח מהאוטו, והולך לחווה, עם פתק שאני משאיר להורים, כמה אני שונא לא ללכת לחווה ושונא לבקר עוד פעם השבוע את דודה נעמה. ואבישג, זה שאנשים מתעלמים מאנשים שיורדים עליהם שהם אוהבים סוסים. אז מה? אז העולם נפל? זה סיבה להפציץ אנשים במכות? לא! מה שאומר שכמו השאלה הזו רוב השאלות פה הן כמו זו והתוצאה לא בטוח כמו שאת רשמת!

אהבתי יותר את זה של טל...חחח

אבל כל הכבוד על ההשקעה!
אני רואה פוסטר של סוסים- א.
צריך לוותר על מסיבה- א.
יורדים על סוסים- ד. עוד לא ראינו דם!
50,000 ש"ח- ד.
התנגשות בסוס- ד.
אירוע על חווה- ד. יפי! אני משוגעת סוסים! אהבתי יותר את של טל... סורי.

אני ... ../images/Emo15.gif

אני רואה פוסטר של סוסים- א.
צריך לוותר על מסיבה- א.
יורדים על סוסים- ד.
50,000 ש"ח- ד.
התנגשות בסוס- ד.
אירוע על חווה- ד.

טוי בוי

New member
היי זו תמונה של שרון ואופרה!../images/Emo60.gif

מהחווה שלנו ב-120-130 חחח.... 1.ברור שלוקח ת'פוסטר! 2.צתיעצת עם כולם רוב הסיכום שאני ילך למסיבה אבל יחזור לישון בחווה. 3.לא יורדים עליי בכלל בכיתה הם דווקא מאוד אוהבים את העובדה שאני רוכבת וכל הזמן מפרגנים לי ועם יורדים אז למי איכפת אני אוהבת את זה וזה לא יגרום לי לשנוא סוסים!!!! 4.קונה סוס וציוד. 5.מתקשר לווטרינר ורושם מספר אוטו. 6.ההורים שלי הפסיקו להחריך אותי לבוא הם כבר לא שואלים אותי כי הם יודעים שהתשובה תהיה לא אני לא רוצה לבוא אז אני היה בחווה איך שלא היה לדוגמא ביום שיש יש למיא [בת דודה שלי] יומולדת ואני הולכת לחווה. 7.

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif

אתה רואה פוסטר ענקי של סוס ברחוב, מה אתה עושה? א. לוקח אותו בלי שאף אחד יראה
יש מסיבה פצצתית של פעם בשנה, ובדיוק באותו יום אתה חייב לישון בחווה לפני תחרות, מה אתה עושה? א. מוותר על המסיבה, יש המון מסיבות, זו תחרות, זה יותר חשוב לי!
יורדים עליך בכיתה על זה שאתה עם סוסים והכל, מה אתה עושה? ד. מרביץ מכות לכל מי שיורד על סוסים ועל הרכיבה שלי ובכלל
קבלת לבר\בת המצווה 50,000 ש"ח, מה אתה מתכוון לעשות איתם? ד. קונה סוס ומצרכים ומחייה טובה בשבילו.
אתה נוסע באוטו והמכונית שלפניך מתנגשת בסוס מה אתה עושה? ד. מתקשר לוטרינר, רושם את מספר המכונית שהתנגשה בסוס, ומבקש להביא טריילר, כדי לקחת את הסוס למקום שיטפלו בו
6. יש לך אירוע משפחתי, שאתה ממש לא רוצה ללכת, והוריך מכריחים אותך, למרות שבאותו היום יש לך חווה, מה אתה עושה? ד. בורח מהאוטו, והולך לחווה, עם פתק שאני משאיר להורים, כמה אני שונא לא ללכת לחווה ושונא לבקר עוד פעם השבוע את דודה נעמה.

אני...

1) תשובה משלי.... אוקיי פוסטר פצצה אבל מפה ועד לגנוב או לפנות במיוחד בשבילו לעירייה יש דרך ארוכה... אם הוא היה למכירה הייתי קונה... 2) תשובה משלי: אני גם ככה שונאת מסיבות ושום דבר בעולם לא ימנע ממני להיות באורווה גם אם אני אהיה עם 40 מעלות חום קודחת במיטה! 3)אממ.. בעיקרון א.. שירדו עליי.. אני שמה עליהם זין גם ככה! אבל היה לי מקרה בבצפר יסודים שגם הרבצתי לילדים על זה שהם קיללות אותי ואת הסוסים ואת אינדיאנה הקדושה! 4) תשובה משלי: כרגע זה לא מספיק כדי להחזיק את הסוס למספיק זמן... אני אחסוך את זה.. יוסיף לזה כל פעם את הדמי כיס שלי וככה בגל 18 אוליי יהיה לי האפשרות לקנות לי סוסה כמו שאני חולמת וגם לטפל בה כמו שצריך! 5) עוצרת רושמת מהר את מס המכונית למקרה שהנהג יחליט לברוח ולהתחמק מעונש! אחר כך מתקשרת בהול לווטרינר! ולעמותה להגנת הסוס! ואז ניגשת לבדוק אם אני יכולה בעצמי לעזור לסוס במשהו.... 6) תלשובה משלי: אני אנדנד לאמא שלי שתסדר שאיכשהו אני יוכל ללכת לחווה.. ואם כל התחנונים לא יעזרו אני יאלץ ללכת לארוע.. למזלי במשפחה שלי אין הרבה ארועים כאלה...

למעלה