בחן בר אור

Eagle49

New member
בחן בר אור

כל מי שעשה אותו לאחרונה או יודע פרטים, נא לפרט מה התנאים, הדרישות ומה ממוצע הביצועים. אם לא איכפת לכם תגידו כמה עשיתם בעצמכם.

Eagle49

New member
לא משנה

רציתי לדעת כללי ופרטני במקרה שלי מדובר בצנחנים אבל נחמד יהיה להשוות לגיבושים אחרים/יום סיירות

Adamico

New member
גם לי יש גיבושון צנחנים..

יום סיירות: 50 50 8:00 דקות זה היה בערך הממוצע, אבל ביום סיירות זה יותר בשביל לחלק אנשים לפי ``כוחות`` מאשר השפעתו לאן תתקבל. ואני חושב שזה די הממוצע של צנחנים דובדבן אבל שם הבר אור ניראה לי כן משפיע יותר על הסיכוים להתקבל לשם.

Eagle49

New member
המשך

( 50 50 ) זה לדקה כי הבנתי שנותנים שתי דקות. ומה כל הקישקושים על משפיע לא משפיע. למה יש חילוקי דעות

Adamico

New member
הסבר

בטן זה דקה וחצי לפחות ככה זה היה ביום סיירות ושמיכה עד שאתה מפסיק אבל אתה חייב לגעת בספוג ובנוסף לא לעצור יותר מ2 שניות בין לבין. וביום סיירות אני יודע שזה לא משפיע אלה לפי הבר אור מחלקים את הקבוצות, כך שיהיו חלשים וחזקים ביחד אני יודע על אחד שעשה 9 30 40 ובכל זאת קיבל גיבוש מטכ``ל. לעומת צנחנים אני חושב שכן מסתכלים שם גם על תוצאות הבר אור

Eagle49

New member
עוד מעט

יש לי ב24.4 אני מקווה לדחות ל29.4 כדי שיהי לי עוד שבוע להתכונן הקושר שלי בכי רע

amir18

New member
לבר אור יש חשיבות...

יש אנשים עם יכולות עצומות... והם מתקבלים בזכות זה. יש אנשים כמו המקרה של הבחור שקיבל גיבוש מטכ``ל שלא היה מי יודע מה... אבל הם רואים בך את הפוטנציאל להפוך לחיה, כמו כן הם רוצים לראות בך את הניצוץ הכוח הפנימי. יש את אותו הסיפור לגבי חבר`ה שלא מי יודע מה הצליחו וקיבלו שייטת. אז בסופו של דבר אם אתה אדם חזק בין אם נפשית או פיזית, יקחו אותך.

crazy tal

New member
למה לדבר שטויות?

הממוצע ביום סיירות הוא לא 50 50 8:00 הוא בערך 50 40 8:50 מתוך ריצה של 60 אנשים הגעתי מקום 10 ב2000 ולקח לי 8:30 דקות.. אז תבין מה הרמה

למעלה