בחן\י את עצמך!
טוב, אז שלא תעשו לי
, כי זה לא חידון טריוויה או משהו, אלא זה משהו שקשור אל הפורום. במסגרת הפעילות שלי בפורום, וניסיון לעשות אותו פורום הכי פעיל שיש, אני עובד על כמה דברים. עכשיו, בנינו, עד כמה את מכירים את הדף - הראשי של הפורום? ידעתי! מעכשיו, הדף הזה שכיביכול ניראה לכם משעמם, "הריי שום דבר לא זז בו", הופך ליהיות לדף מאד פעיל. פעם אחת בחנתם איך ניראה הדף הראשי חוץ מהעידכונים השוטפים שיש שם? אם לא, אז כדאי שתעשו את זה ומהר, ביגלל שחוץ מן העידכןונים השוטפים שחסר לכם אם אתם לא קוראים, יש שם הודעות מומלצות, מאמארים חדשים, שאלות נפוצות שיועלו בקרוב, קישורים עווד. מעכשיו, ניקח לדומא הודעה חשובה כגון לוח ההופעות, למשל אין לכם כוח לחפש הודעה שנעלמה לה רק לפניי שעתיים אל תוך הארכיון, בדף הראשי של הפורום, תמצאו הודעות מומלצות, שמתעדכנות כל יום, והם באמת החשובות! אולי אתם תגידו שטיות, כי אתם לא רגילים לראות פורומים אחרים כך, אבל זה באמת חשוב. בישביל לגרום לכם גם להיכנס אליו, מבלי כיביכול לעשות דרך "ארוכה" (כן מה זה ארוכה...), אני אדאג שתפוז יעלו לנו קישור בולט לדף הראשי של הפורום. עוד דבר, בימים אלו אני עובד על כמה דברים, ששנים מהם זה להביא את מוקי אל הפורום, ולדאוג שהפורום שלנו ייתפרסם בדף - הראשי של תפוז, מה שאומר לא שניים וחצי אנשים רואים אותו, אלא מאות אלפים, וזה בדוק. את תזלזלו. אז תעשו מאמץ, ותאמינו לי בייחד, נצליח.. שיהיה ערב מוק לכולם.
בן.
טוב, אז שלא תעשו לי