בחנו את עצמכם-האם אתם חברי פורום דיג'ימון?

Digi Lista

New member
בחנו את עצמכם-האם אתם חברי פורום דיג'ימון?

1.אתם אוהבים לכתוב מגילות? א.ברור!מהות הכתיבה היא הפצצה בהודעות בלתי נגמרות! ב.לא במיוחד. ג.תלוי במצב רוח. 2.האם יש לכם נטייה לנצל שרשורים תמימים? א.למה לקרוא לשרשור תמימים ולא לנצל אותם כול עוד אפשר?... ב.במקומות אחרים כן,אבל בפורום הזה לא! ג.בכנות,בהתחלה ניצלתי ואז הפנמתי שגם לשרשורים לא מגיע שינצלו אותם לזוטות. 3.השתתפתם בחגיגות החמש לפורום? א.בטח!חיכיתי לחגיגות כול הזמן. ב.לא היה לי זמן. ג.השתתפתי בחגיגות קודמות,זה נחשב? 4.במידה ונחליט לערוך מין 'טקס אוסקר' לחברי הפורום או לדמויות,תיקחו חלק פעיל? א.אוסקר?יאללה כבר יש לי כמה מועמדים להריץ! ב.נראה אם יהיה לי זמן... ג.אני מוכן להצביע אבל לא ליזום תארים ופרסים. 5.איפה יהיה הפורום בעוד חמש שנים? א.הוא לא יהיה. ב.הוא יהיה אבל עם אנשים חדשים כי לישנים בטח יהיו משפחות ולימודים גבוהים על הראש... ג.אותו הדבר כמו היום רק עם כמה חברים נוספים. 6.אתם מעלים תמונות לאלבומי הפורום? א.בטח,אין כמו לראות את התמונות נשמרות בפורום. ב.אני מעלה תמונות לשרשורי תמונות זה נחשב? ג.יפית. 7.מה לדעתכם קבוצת הדמויות האהובה על רוב חברי הפורום? א.מאיפה לי לדעת?אולי הרשעים! ב.נערי המשקפת והזאבים הבודדים. ג.דמויות אחרות. 8.מה האטומיקון האהוב על מנהלת הפורום מזה שנים? א.
ב.
ג.
9.למה אתם עונים על השאלון הזה? א.כי משעמם לי! ב.כי הוא כבר עלה אז חבל להשאיר אותו בודד... ג.למה צריך סיבה לכול דבר? 10.שאלה פתוחה-כאן אתם כותבים את השאלה שתקבע סופית האם אתם חברי פורום דיג'ימון... בקרוב התוצאות

DeathD

New member
~

1.אתם אוהבים לכתוב מגילות? ג.תלוי במצב רוח. 2.האם יש לכם נטייה לנצל שרשורים תמימים? ב.במקומות אחרים כן,אבל בפורום הזה לא! 3.השתתפתם בחגיגות החמש לפורום? א.בטח!חיכיתי לחגיגות כול הזמן. 4.במידה ונחליט לערוך מין 'טקס אוסקר' לחברי הפורום או לדמויות,תיקחו חלק פעיל? א.אוסקר?יאללה כבר יש לי כמה מועמדים להריץ! 5.איפה יהיה הפורום בעוד חמש שנים? ב.הוא יהיה אבל עם אנשים חדשים כי לישנים בטח יהיו משפחות ולימודים גבוהים על הראש... 6.אתם מעלים תמונות לאלבומי הפורום? ב.אני מעלה תמונות לשרשורי תמונות זה נחשב? (ג.יפית. XDDDDDDDDDD) 7.מה לדעתכם קבוצת הדמויות האהובה על רוב חברי הפורום? ב.נערי המשקפת והזאבים הבודדים. 8.מה האטומיקון האהוב על מנהלת הפורום מזה שנים? ב.
9.למה אתם עונים על השאלון הזה? ב.כי הוא כבר עלה אז חבל להשאיר אותו בודד... 10.שאלה פתוחה-כאן אתם כותבים את השאלה שתקבע סופית האם אתם חברי פורום דיג'ימון... האם אתם אוהבים דיג'ימון? (מה שמודגש זאת התשובה) א'. איכס, מה אני מוגבל? ב'. מתוך אילוץ או שיעמום... ג'. בארוררררררר!! הסדרה הכי ממכרת ומדהימה שיש D:

כל הכבוד על היוזמה!

רק לא הבנתי,אנחנו צריכים להמציא לבד את השאלה ב-10?ואז לענות עליה?

עונה

1.אתם אוהבים לכתוב מגילות? ג.תלוי במצב רוח. 2.האם יש לכם נטייה לנצל שרשורים תמימים? ב.במקומות אחרים כן,אבל בפורום הזה לא! 3.השתתפתם בחגיגות החמש לפורום? א.בטח!חיכיתי לחגיגות כול הזמן. 4.במידה ונחליט לערוך מין 'טקס אוסקר' לחברי הפורום או לדמויות,תיקחו חלק פעיל? ב.נראה אם יהיה לי זמן... 5.איפה יהיה הפורום בעוד חמש שנים? ג.אותו הדבר כמו היום רק עם כמה חברים נוספים. 6.אתם מעלים תמונות לאלבומי הפורום? ג.יפית. (אני מניחה,סטטה,שזוהי דרכך היצירתית להגיד לא) 7.מה לדעתכם קבוצת הדמויות האהובה על רוב חברי הפורום? ב.נערי המשקפת והזאבים הבודדים. 8.מה האטומיקון האהוב על מנהלת הפורום מזה שנים? א.
9.למה אתם עונים על השאלון הזה? ג.למה צריך סיבה לכול דבר? 10.שאלה פתוחה-כאן אתם כותבים את השאלה שתקבע סופית האם אתם חברי פורום דיג'ימון... טוב,השאלה שלי היא:האם אתם נהנים להיות בפורום של סדרה שמעולם לא ראיתם? והתשובה שלי היא:ברור!מה הקשר?העיקר בפורום זה האנשים,לא הנושא שלו.

Yuske

New member
הופ ני עונה ני עונה^^

1.אתם אוהבים לכתוב מגילות? ג.תלוי במצב רוח.---כלומר...יש לי קטעים שאני חופר ויש קטעים שאני לא... 2.האם יש לכם נטייה לנצל שרשורים תמימים? ג.בכנות,בהתחלה ניצלתי ואז הפנמתי שגם לשרשורים לא מגיע שינצלו אותם לזוטות.---- מה זה "זוטות"?אבל כלאופן... אני לא אוהב את הרעיון של לנצל"ש... 3.השתתפתם בחגיגות החמש לפורום? א.בטח!חיכיתי לחגיגות כול הזמן.---נו באמת מי אירגן שכוכבי העונה ה3 יגיעו? 4.במידה ונחליט לערוך מין 'טקס אוסקר' לחברי הפורום או לדמויות,תיקחו חלק פעיל? ב.נראה אם יהיה לי זמן...---מקווה שיהיה לי^^ . 5.איפה יהיה הפורום בעוד חמש שנים? ג.אותו הדבר כמו היום רק עם כמה חברים נוספים. 6.אתם מעלים תמונות לאלבומי הפורום? ב.אני מעלה תמונות לשרשורי תמונות זה נחשב? ג.יפית.--סתם כי אהבתי את התשובה... 7.מה לדעתכם קבוצת הדמויות האהובה על רוב חברי הפורום? ב.נערי המשקפת והזאבים הבודדים.---מי לא אוהב את נערי המשקפת ואת הזאבים הבודדים? . 8.מה האטומיקון האהוב על מנהלת הפורום מזה שנים? נאני? 9.למה אתם עונים על השאלון הזה? ג.למה צריך סיבה לכול דבר?---???????????? 10.שאלה פתוחה-כאן אתם כותבים את השאלה שתקבע סופית האם אתם חברי פורום דיג'ימון... האם -אתה- *מצביע ישר* חבר בפורום? בואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאההאה *הופכ לצללית שחורה וצוחק לעבר הירח המלא של חודש שעבר*

remundo

New member
תורי

1. ג. 2. א XD 3. א 4. א, אבל לדמויות ולא לחברי פורום. 5. ד-אין לי מושג 6. ב. וגם אין לי מושג איך מעלים תמונות לאלבומי הפורום X: (נובית, מישהו..?) 7. עד כמה שהבנתי ב, למרות שאני אישית חושבת שהדמות הכי בישית בדיג'ימון אי פעם היא מאיוטיסמון, כמובן. (למרות שגם הרשע מהפרקים האחרונים של פרונטייר היה חתיך, אבל הוא דמה בצורה חשודה מאוד למאיוטיסמון. בכל, היו שם הרבה דיג'ימונים שהזכירו אחרים מהעונה הראשונה גומא גומא פאטא פאטא~ ) 8. אטו.. OO או ב או א. תחושת בטן שזה א. זה א? 9. ד, כל התשובות נכונות. 10 שיבטה, רק רגע, אפשר קודם לראות מה אחרים שאלו כדי להבין איזה סגנונות של שאלות שואלים? (שאלון שלם לא הספיק לך?) (הממ כנראה שכן.) . . . אני עוד אחזור!

chi12

New member
תורי, תורי

אתם אוהבים לכתוב מגילות? האמת שיש לי בעיה אם מגילות, לכולם זה יוצא ארוך ולי קצר, אבל אני מאמינה שצריך מגילות ארוכות. אז א' האם יש לכם נטייה לנצל שרשורים תמימים? ג.בכנות,בהתחלה ניצלתי ואז הפנמתי שגם לשרשורים לא מגיע שינצלו אותם לזוטות. מסכנים השרשורים הם לא עשו רע לאף אחד T__T, הניצול אסור! השתתפתם בחגיגות החמש לפורום? א.בטח!חיכיתי לחגיגות כול הזמן. במידה ונחליט לערוך מין 'טקס אוסקר' לחברי הפורום או לדמויות,תיקחו חלק פעיל? א.אוסקר?יאללה כבר יש לי כמה מועמדים להריץ! .איפה יהיה הפורום בעוד חמש שנים? ג.אותו הדבר כמו היום רק עם כמה חברים נוספים. .אתם מעלים תמונות לאלבומי הפורום? מה זה תמונות? סתם, לפעמים אני מציצה בתמונות שאחרים שמים אז ג' יפית .מה לדעתכם קבוצת הדמויות האהובה על רוב חברי הפורום? ב.נערי המשקפת והזאבים הבודדים. .מה האטומיקון האהוב על מנהלת הפורום מזה שנים? א. באמת אין עליו! .למה אתם עונים על השאלון הזה? כדי לעלות את מונה ההודעות (שאין בפורמים הזה) כי אני אוהבת את הפורום הזה מה השאלה! אז שאני ישאיר אשכול בלי תגובה שלי? האם אתם נכנסים למאמרים? ברור! מה השאלה, איפה תמצאו דברים יותר מבדרים? ובא לי עוד שאלה מתי הפורום יגיע לבית אבות? כשליסטה באמת תגיע לבית אבותXD האם אתם שפוים? שפויימימון!

star_female

New member
האי~

1.אתם אוהבים לכתוב מגילות? ג.תלוי במצב רוח. (ובעיקר בנושא
) 2.האם יש לכם נטייה לנצל שרשורים תמימים? ב.במקומות אחרים כן,אבל בפורום הזה לא! (כשכבר יש לי נושא אני פותחת שרשור חדש...) 3.השתתפתם בחגיגות החמש לפורום? ב.לא היה לי זמן. ג.השתתפתי בחגיגות קודמות,זה נחשב? (השתתפתי קצת, בשרשור מזל טוב ^^;; אבל הייתי בכל הקודמים!) 4.במידה ונחליט לערוך מין 'טקס אוסקר' לחברי הפורום או לדמויות,תיקחו חלק פעיל? ג.אני מוכן להצביע אבל לא ליזום תארים ופרסים. (... אם יהיה לי זמן... XD) 5.איפה יהיה הפורום בעוד חמש שנים? ג.אותו הדבר כמו היום רק עם כמה חברים נוספים. (אם לוקחים אותי כדוגמא פרטית. ובכל מקרה, רוב החברים הישנים עדיין כאן בצורות שונות) 6.אתם מעלים תמונות לאלבומי הפורום? ג.יפית. (אבל הרבה תמונות שנמצאות שם נלקחו משרשורי תמונות שלי
) 7.מה לדעתכם קבוצת הדמויות האהובה על רוב חברי הפורום? ב.נערי המשקפת והזאבים הבודדים. (זה ברור מהתשובות... וגם מעצם השאלה) 8.מה האטומיקון האהוב על מנהלת הפורום מזה שנים? א. זורו! XD 9.למה אתם עונים על השאלון הזה? ב.כי הוא כבר עלה אז חבל להשאיר אותו בודד... (או יותר נכון, כי זה משהו בפורום שיש לי מה לענות עליו ^^; ) 10.שאלה פתוחה-כאן אתם כותבים את השאלה שתקבע סופית האם אתם חברי פורום דיג'ימון... הממ... מי המנהל/ת הכי טובה של הפורום אי פעם? א.דיג'י ליסטה ב. סטטה ג. זורו

עונהה

.אתם אוהבים לכתוב מגילות? ג.תלוי במצב רוח. 2.האם יש לכם נטייה לנצל שרשורים תמימים? א.למה לקרוא לשרשור תמימים ולא לנצל אותם כול עוד אפשר?... 3.השתתפתם בחגיגות החמש לפורום? א.בטח!חיכיתי לחגיגות כול הזמן. 4.במידה ונחליט לערוך מין 'טקס אוסקר' לחברי הפורום או לדמויות,תיקחו חלק פעיל? א.אוסקר?יאללה כבר יש לי כמה מועמדים להריץ! 5.איפה יהיה הפורום בעוד חמש שנים? ב.הוא יהיה אבל עם אנשים חדשים כי לישנים בטח יהיו משפחות ולימודים גבוהים על הראש... 6.אתם מעלים תמונות לאלבומי הפורום?. ב.אני מעלה תמונות לשרשורי תמונות זה נחשב? 7.מה לדעתכם קבוצת הדמויות האהובה על רוב חברי הפורום? ב.נערי המשקפת והזאבים הבודדים. 8.מה האטומיקון האהוב על מנהלת הפורום מזה שנים? ב.
9.למה אתם עונים על השאלון הזה? ב.כי הוא כבר עלה אז חבל להשאיר אותו בודד... מה אני צכה לעשות בשאלה 10??

Apikachu L

New member
בחיי ... שכחתי לגמרי מהכל...

זה בטח כי המחשב שלי עדיין היה בארון או משהו כזה...

Apikachu L

New member
המבחן בפרמקולוגיה

איום ונורא. תקעתי את המחשב בארון שלא יפריע לי.

chi12

New member
מה זה הנושא הזה?

תמיד יאנה באה עם נושאים מוזריםXD

Apikachu L

New member
פרמקולוגיה זו תורת התרופות

בתור מי שבקורס סיעוד, אני חייבת לעשות את זה. יש ספר ממש עבה, וצריך ללמוד את רובו. אני חושבת שזה בערך 300 תרופות. XP מזל שיש משפחות של תרופות, אחרת לא הייתי מצליחה. עכשיו הייתי גם צריכה לקנות ספר ששוקל (ואני לא צוחקת!) עשרה קילוגרמים לערך. בסיעוד. וללמוד את כולו. כי זה הtextbook של הקורס. כן, אם אין לכן שרירים, אל תלכו לקורס קדם צבאי אחיות. אחרת תישברו ממשקל הספרים...
חוץ מזה, הסיפור האחרון שלך יפה.

למעלה