בחצי הלילה 2 ~ א כ ז ב ה קשה

סיקור 2.

רצועה 1 היא חסידית והיא מכילה את השירים מלך-מ.ב.ד, שוש אשיש-דביר, ברוך הגבר-צברים/מונה, ריבונו של עולם-אזרחי/שערי יושר, תפילת הילדה-פרנס/לפידות. זה מתחיל טוב עם מלך אבל לא ברור מה הקשר ברוך הגבר וריבונו של עולם (אולי הישיבה השפיעה?) .

סיקור 3.

רצועה 2 מורכבת משירים ישראלים וגם פה השירים לא מתגלים כלהיטים הגדולים של המוזיקה הישראלית והיה אפשר להכניס שם להיטים יותר גדולים ומפורסמים. רצועה 3- שירים ישראלים-עם גוון מזרחי והיפ הופ. פה כבר נהניתי יותר אבל גם פה לא ניכרת השקעה בבחירת השירים כמו בדיסק הראשון. רצועה 4- לועזי. פה כבר ניכרת יותר הבנתם כנראה שהם יותר מבינים בתחום הלועזי ופה אפשר לומר שממש נהניתי אם D

*אם כי גם פה היה אפשר לשפר

רצועה 5- השיר אלוקים נתן לך במתנה בביצוע עמירן דביר ואריה ברונר. גם השיר הזה ממש ממש לא ברור מה הוא קשור לדיסק.

סיכום הדברים

שלמה ברונר אחראי על העיבודים ושימיקס אחראי על יחסי הציבור הפקה והפצה. ולסיכום אומר שאני לא מבין לא רק שזה מוזיקה אלקטרונית ממוחשבת ללא השקעה גדולה אבל לפחות בבחירת השירים היה אפשר להשקיע יותר וחבל שלא השקיעו, אמנם אני לא מצפה להרבה מדיסק כזה אבל עם קצת יותר מחשבה ופחות פזיזות היה יכול לצאת דיסק ממש משובח חבל שלא זה מה שיצא. ועוד דבר למה למוזיקה החסידית נ

אוקיי1

New member
בקורת על האלבום של "בחצי הלילה 2"

הערה: ראשית עלי לומר לך מבקר נכבד,שעליך להבדיל בין סיקור לבין בקורת. לסקר בהחלט עשית אך גם ביקרת את אופן ביצועו של האלבום. אני רוצה לבקר את האלבום. אני די מסכים עם כמעט כל מה שנכתב בידי חברנו מבקר המוזיקה,והייתי רוצה לחדד את שאלת ה"חסידיות" שבאלבום הזה. האם אלבום זה הינו שייך למוסיקה החסידית רק בגלל שיש על עטיפתו ילד עם כיפה נופלת מראשו וציציות מתבדרות להן ברוח או שמא זה בגלל שמפיקו ומבצעו הם דתיים??? זה שיש באלבום על תחילתו גם ביצועים מהמוסיקה החסידית לא אומר כלום.זה יכול לעשות גם מבצע חילוני שנהנה מהמוסיקה החסידית.ולכן השאלה היא לא על הרצועה הראשונה מדוע היא בודדה,אלא,על כל מהות האלבום שהינו פשוט לא שייך לעולמנו התורני והיהודי. מכיוון שהאנשים שמאחורי אלבום זה הינם מידידי הקרובים,אני כן ממליץ לכל חובבי המוסיקה האלקטרונית להשיג האלבום הזה!!! כיוון שאם במוסיקה אלקטרונית עסקינן,אז מדובר בביצועים מרהיבים ואיכותיים ולחובב מוסיקה כזאת העסק ממש משובח.

מענין מאוד

הם גם ידידים שלי ולכן גם אני ממליץ לקנות אבל כל הקושר בין האלבום למוזיקה החסידית עושה את זה על דעת עצמו בלבד.

סליחה על ההודעה עם ההמשכים.

בגלל בעיות בתפוז ניתן לכתוב בפלאפון רק עד 200 תוים נקוה שהם יתקנו את זה בקרוב.

אין קשר לאורנג`

חצי מההודעות של הסיקור כתבתי מסלקום ושם זה שלח אבל קטע באמצע התוים.

למעלה