"בחצר של פופיק" במרכז לתיאטרון בובות

"בחצר של פופיק" במרכז לתיאטרון בובות

הטלויזיה החינוכית הישראלית והמרכז לתיאטרון בובות חולון מזמינים אתכם לצפות בלקט נבחר מפרקי תכנית חדשה בכיכובו של פופיק - יצור שובב, סקרן וחוקר. בגן הירקות הענקיים שלו הוא מארח ילדים בגילאי 4 - 7 ומשוחח אתם על נושאים הקשורים לעולמם: "מה זה סטטוסקופ" ,"איך מודדים זמן", "מה עושים בפיקניק", "איך מתפייסים" ועוד... מפיקה: לימור זהבי, במאי: שלמה אלברט, עיצוב וייצור בובה: מריה גורביץ', תסריטאית: נוגה אלגום, פופיק: אילן סביר ייעוץ: פרופ' נורית ירמיה 23-24/12/08, בין השעות 10:00-13:30, 16:00-19:00 במסגרת אירועי "אורות, צללים וצלילים" - חנוכה במרכז לתיאטרון בובות

ooommmr

New member
היי אילן...הבובה עצמה תהיה שם????

או שסופה היה בפח..? יום נעים, עומרי

אני לא חושב. גם לא אבקש

כל זמן שהבובה "חיה" - איםן טעם להציג אותה "מתה". מצד שני, מתכוונים לצלם עוד כ-100 איימים בינאר-פברואר. תוכל לבוא לאולפן.

../images/Emo141.gifמזל טוב לפופיק

על התוכנית החדשה, וגם לך. וד"ש בבית ונשיקות.
מאז שנפגשנו בנהריה, איבדתי את הטלפון ( והמשקפיים) ושוב נותק הקשר לעוד כמה שנים..... מה שלום אופירה ואיך הילדים?
אצלנו זרמו עוד מים רבים, חלקם עכורים, חלקם צלולים. אור כבר השתחררה מהצבא ( ועוד אחרי שנת שירות) היית מאמין?!?

הוווווווווו שלוםםםםםםםם. תראו מי פה!!!

נו, צריכים לדבר בטלפון. מה השתחררה מהצבא??? חוצפנית. שתשאר ילדה. מה זה פה? ואני מניח שגם יסמין לא בדיוק מחוברת לסינור... בררררר. אני מתחיל להרגיש את השעון הביולוגי מתקתק. אני חייב ללכת לשתות כוס תה ולקחת את התרופות.

|רופאהיקירי, הכדור הוורוד הולך הכי טוב עם תה!

כן, גם יסמין כבר אישה קטנה. האמת היא, שהיא נראית יותר מבוגרת מאור... ויש גם את נעמי בת ה-7, שהיא-היא המתנה האמיתית! ומה שלום זוגתך, תילתן
(שים לב להשקעה!)והילד הקטן? טלפון?
בשמחה 054-7773439 077-3531033 ואם תכתוב לי את שלך ארשום אותו במקום שלא יהיה תלוי רק במוח ובזכרון הנייד
אני מאד אוהבת את הסימנים האלה... אולי אכתוב הודעה ללא מילים, רק סימנים.... נשיקות

למעלה