בחרתי
בעצמי

בחרתי ../images/Emo99.gif בעצמי

עבר כמעט חודש, זרועות של אחר חובקות ומציעות חום, עיניים בצבע שונה מביטות רוקמות עוד חלום. ואני יודעת, אני שומעת, את הכאב שלך, אתה שהחלטת ללכת, הימים נמשכים ומסביב חיוכים משחקים של אהבה, בינות לסדינים והלב מתמלא בשמחת חיים התגברתי אני מחייכת...

אלה_ה

New member
../images/Emo45.gif טוב לקרוא את ההודעה שלך

צריך לשרשר אותה לכל ההודעות של אלו שרע להן מאוד במצב הנוכחי אבל מפחדות לשנות. שימייך ימשיכו להיות כאלו

גם אני רוצה לבחור...

לבחור, שאלו הזרועות יפסיקו אותי לחבוק, לא רוצה זרועות אחרות, רוצה רק עם עצמי לחיות, לאחות את הקצוות, ומה לעשות שאני רוצה ללכת, והכל מסובך, ולא רואה מוצא מהסבך. ואין עתיד, ואין נחמה, רק דרך ללא מוצא.

אלה_ה

New member
הכל תלוי בך ../images/Emo70.gif

ברגע שתאמיני יותר בעצמך, בכוח שלך לשנות דברים תוכלי לעשות הכל. לצאת מהמילכוד ולהתחיל מחדש. וזה לא הזמן המתאים ביותר? שנה חדשה, התחלה חדשה.. לכל דרך יש מוצא רק שלפעמים קשה לראות אותו כשחשוך מסביב. אם קשה לך למצוא את הדרך לבד, חפשי עזרה. מהסובבים אותך, מאיש מקצוע. אל תניחי לעצמך לבזבז את חייך ככה.
שתהיה לך שנה טובה

תודה אלה, ובכל זאת

בפתחה של זו השנה החדשה, אני נמצאת בעיצומה של סערה, התהליך כבר החל להתגלגל, ויש עוד צעד פשוט לגלגל, לגשת לאן שצריך ולפתוח את התיק. והצעד כל כך קשה והמהומה רבה. לא רוצה עזרה מהסובבים אותי, אלא רק מההורים והאחים, והם פשוט נהדרים ולצידי עומדים. אך אני נמצאת איי שם, בתהום החפורה מתחתיי, וקשה להתרומם, והפחד אותי אופף האם שוב אאמין בעצמי? האם אמצא את האני שלי? שנעלם עם השנים, הויתורים.

למעלה