בחרתי

סוף דבר

New member
בחרתי

בדרך כלל מי שכותב הודעה מהסוג שתקראו כעת, נחשב לזועק לעזרה. נכון אני שייך לאלו שזועקים כבר שנים, אבל המציאות, מצליחה לערבל את קול הזעקה ולמוסס אותה. יש מקרים בהם הבחירה מרצון במוות, טובה מהבחירה בחיים עצמם, לא בגלל שאין עבור מה לחיות, אלא בגלל ההרגשה שכלו כל הקיצים. ניסיתי, שוב ניסיתי. ולא הצלחתי. וזה לא שאין בי רצון להמשיך לחיות, יש לי, אבל לא בתנאים הללו. ואני יודע שתנאים אפשר לשנות, שיכול להיות טוב יותר רק אם קצת מתאמצים. שהשחור שאני רואה עכשיו יכול להיות מחר ורוד. אבל כבר אין לי חשק לפעול כדי לעשות. היו לי חיים עשירים במובן החוויתי שלהם. אני משאיר מאחורי 5 ילדים שהאפשרויות שלהם טובות יותר אם אחדל מלהתקיים. אהבתי המון נשים וטעמתי את אהבתם. התנסיתי במגוון רחב של כישורים ואני אדם די חכם. רק מה, כנראה היסוד היה רעוע והוא זה שמכתיב לי את שארית צעדי. יש מן המוכן שקית ניילון גדולה, שאותה אני אכרוך סביב ראשי, יש לי כמה כדורי שינה טובים שירדימו אותי די מהר. אני מעריך שלא תהייה לי בעיה לסיים בכבוד וללא כאב. רק מה, חלון ההזדמנות עדין לוט בערפל. אני צריך להיות לבד. כך שעדיין נותר לי זמן. המעניין שאין בי פחד, לא יודע למה, תמיד חשבתי שלהתאבד זה אקט פחדני, כעת אני דווקא חושב שיש בזה המון אומץ לב. נגד עיני אני רואה את המתאבדים היפנים, שאצלם התאבדות היא לא טאבו גמור. והם מכבדים את אלו שבחרו להיות אדון לגופם ולבצע את הטקס. רק מה, לי אין חרב וגם לא עוזר שישים לי קץ מהיר ויגאל אותי מיסורי. תמיד הייתי לבד, וגם אמות לבד. היו שלום.

להתאבד זו פחדנות , אתה לא לבד

אני שמחה שבאת למשפחת סהר, יש פה הרבה אנשים שיבינו אותך, יקישבו לך, ונאמר לך דבר אחד-התאבדות כמו שחבת בעבר זו פחדנות צריך המון אומץ לחיות את החיים עם הקשיים, ולנסות בתוך כל החושך, לחפש פינות קטנות של אור ותקווה, אז אני חושבת שעד עכשיו אתה אמיץ, ואני גאה בך על כך. אתה אומר עשיתי, ...פעלתי...התנסיתי...אילו אתה עושה סיכום לחיים...ועכשיו אתה זקוק למנוחה. מנוחה זה דבר לגיטימי, להוריד מעצמך קצת לחצים,אחריות, פעילות אך מנוחה היא לא התאבדות, מנוחה היא לא מוות אתה יכול לנסות לספר לנו מה הביא אותך להרגשה הזו? לספר לנו קצת על עצמך?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
בכל זאת אתה כאן

באת לכאן להפרד, מרחוק, מול אנשים שלא מכירים אותך. אולי אתה לא לבד כמו שנדמה... אני יכולה להגיד לך שמליוני אנשים שעמדו במקום הכואב שאתה עומד היום אך נכשלו בניסיון שלהם להתאבד, מצאו בסופו של דבר דרך לחיות טוב יותר. אני מקווה שגם אתה, אחרי המשבר הזה שבו אתה שרוי עכשיו, שבו לשום דבר אין ערך, תבחר לשנות את חייך כך שתאהב אותם. לא להפסיק כי אם לשנות. אם אתה רוצה לדבר, אתה יכול כאן או לפנות לאתר שלנו, בין שמונה לחצות. מקווה שתראה את ההודעה הזו (שיגרתי אותה בפעם השלישית), עקב השפעות חריגות של חוק מרפי הערב.

למעלה