בחש מאכל בוכרי
|

בחש מאכל בוכרי ../images/Emo66.gif../images/Emo140.gif|../images/Emo66.gif

בס"ד בחש מאכל בוכרי בדרך כלל אוכלים אותו בערב שבת קודש מצרכים שמן לפי צורך לפי כמה כמות של עוף או בשר בשר קצוץ כמו סלט או בשר טחון עברה אפשר לקצץ שניצל וגם בשר טחון 4 בצלים גדולים לקצץ 5 חבילות כוסברה גוש קטיף 1 חבילה שמיר 1 חבילה פטרוזילה 2-3 כוסות אורז אופן ההכנה לטגן את הבצל זהב לקצץ את הבשר והשניצל להוסיף לבצל לערבב היטב להוסיף פלפל שחור ומלח כשבשר מוכן להוסיף את הירק הקצוץ דק מאוד להוסיף מים להרתיח 10 דקות לערבב היטב להוסיף את האורז השטוף לערבב לבדוק אם יש מספיק תבלינים לכסות את האורז במים חמים על הש גבוהה 5 דקות לערבב לכסות את הסיר להנמיך לאש נמוכה בערך שעה וחצי פעם לערבב
 
סלט ארץ ישראלי / ספר הסלטים של חנה שאולוב

בס"ד סלט ארץ ישראלי / ספר הסלטים של חנה שאולוב 3 עגבניות אדומות וקשות 4 מלפפונים 2 בצלים קטנים 6 גבעולי בצל ירוק 3 גזרים לפי צורך 1 פלפל ירוק 1 פלפל אדום 1 כוס כרוב לבן 1 אבוקדו בינוני {לא חובה} שמן זית או אחר מלח מיץ לימון 1}חותכים לקביות קטנות את העגבניות המלפפונים ,הבצלים והאבוקדו :חותכים לרצועות דקות את הצנוניות הגזרים ,הפלפל הירוק והאדם , הכרוב :קוצצים את הבצל הירוק, 2} שמים את כל הירקות בקערה מתבלים בשמן ,מלח ולימון מערבבים בזהירות בעזרת שני מזלגות ומגישים מייד גיוון } תוספת מיונית רק משבחת את הסלט הזה, לכבוד שבת וגם חגים וגם לכבוד ראש חודש
 
רות תודה רבה על המתכונים ../images/Emo23.gif

ועל האיכפתיות שלך!! אני מתה על אושפולו מאכל בוכרי טעים מאד
 
למעלה