בטא לא תקינה

בטא לא תקינה

שלום לכולן וצום קל לצמות ,
ביום שני עשיתי בדיקת דם לגילוי הריון ויצא לי ערך בטא 26 (אני לא יודעת מתי הביוץ שלי אבל ככל הנראה הבדיקה נערכה כמה ימים לפני האיחור המחזור).
אתמול, שלושה ימים אחרי הבדיקה הראשונה, עשיתי שוב בדיקת דם שתוצאתה הייתה 34 בלבד ! כלומר בשלושה ימים הבטא עלתה ב6 בלבד.
לא הספקתי ליצור קשר עם הגניקולוג שלי ואני מלאת חרדות מהמחשבה של אבדן הריון בשנית.
אודה לתובנות ממי שעברה משהו דומה.

זו לא הפלה, זה הריון כימי

מאד מאד מאכזב כי הציפיות בשמיים אחרי בטא חיובית. מסתיים ללא התערבות רפואית מכל סוג, בבוא המחזור אחרי כמה ימי איחור. אני מצטערת על עוגמת הנפש, מעודדת שזה נפוץ מאד מאד, הרבה נשים אפילו לא יודעות שעברו הריון כזה כי המחזור רק מתעכב. מבחינה ביולוגית מדובר בביצית שהופרתה אך לא הצליחה להשתרש ברחם. הריון כימי, למיטב ידיעתי, אינו מעיד על כל סוג של בעיה, ואינו משפיע על סיכויי ההיקלטות של הריון. ישנה גם טענה שלאחר הריון כימי קל יותר להיקלט. מאחלת לך הריון תקין וידיים מלאות בקרוב.

תודה

תודה על המענה המהיר.
זה לדעתך הריון כימי? חיפוש באינטרנט העלה כל מיני אופציות מפחידות כמו הריון חוץ רחמי ...
מקווה שזה יהיה הרע במיעוטו ויסתיים מעצמו כמו שאמרת.

תשימי לב לגוף כל הזמן

אם מתפתחים סימפטומים - חום, הקאות, כאבים - כדאי לגשת מיד לרופא. אם את ממשיכה להרגיש כרגיל (חוץ מהלב כמובן) והמחזור מגיע תוך כמה ימים - כנראה שזה כימי. עברתי שניים כאלה בתקופת הנסיונות להרות. מודה שעלי הם לא הותירו חותם גדול מעבר לאכזבה התהומית של בטא חיובית המלווה במחזור, כשאת כולך דרוכה ומצפה להריון. אבל כל אחת, כמובן, לוקחת אחרת את הדברים. מאחלת לך התאוששות קלה!

שירהד1

Member
מנהל
אנא עדכני אותנו.

תודה על ההתעניינות

הריון כימי.
הבטא ביום ראשון ירדה ל 4 ומייד החל דימום מאסיבי ביותר.
זה הגיוני דימום כל כך קשה שמצריך החלפת פד כל שעתיים?
שוב תודה על ההתעניינות זה בכלל לא מובן מאליו.

שירהד1

Member
מנהל
אני עונה באיחור, אבל בכל זאת-

הגיוני מאוד דימום קשה.
חייבת לומר שהצחקת אותי לגבי החלפת התחבושת כל שעתיים. אצלי במחזור רגיל אני צריכה להחליף תחבושת כל חצי שעה במהלך שלושת הימים הראשונים של המחזור. כך שהחלפה כל שעתיים נשמעת לי ממש מצב סביר...

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

למעלה