בטא 150 הצלחתי !!!!!!!!

@ריטה

New member
בטא 150 הצלחתי !!!!!!!!

לקח לי חצי שעה להשיג את בית החולים כל הקוים שלהם היו תפוסים ואני הייתי ממש פקעת עצבים. בסוף ענה לי הרופא ולא האמנתי לו כשהוא אמר לי שאני בהריון. הוא נתן לי הנחיות וכנראה ביקש ממני להגיע לבדיקות שוב ביום שישי אבל אני ממש לא הקשבתי אולי מישהי יודעת מה זה הבדיקות ביום שישי ומה הלאה אלוהים אני לא מפסיקה לרעוד מהתרגשות חבל רק שהשמחה שלי לא שלמה, (מי שזוכרת סיפרתי השבוע שבת הדוד של בעלי הפילה בחודש שישי תאומים אחרי הפרייה) ואני מאוד עצובה בשבילה, קיוויתי שנוכל לעבור את ההריון יחד ועכשיו אני יודעת שהיא מחכה לשמוע מה התשובה שקיבלתי ואני לא יודעת איך לספר לה אלוהים, איך הגלגל מסתובב לו, רק לפני כל כך מעט זמן אני הייתי בצד של אלו שלא רצו לספר להן

דל

New member
../images/Emo49.gif ושנה טובה

איזו דרך נהדרת לקבל את פני השנה החדשה מאחלת לך מכל הלב מזל טוב ושנה טובה ומתוקה דלית

מרב.

New member
איזו מתנה נפלאה, מתוקה מ ../images/Emo74.gif

הבדיקות ביום שישי הן כנראה לצורך וידוי הכפלת הבטא, כדי לוודא שמדובר בהריון אמיתי ותקין. מאחלת לך הריון ארון, משעמם ונהדר, ושנה מתוקה מתוקה, כשלקראת סופה, עולל מצווח בידייך האוהבות.. שיהיה לך אושר וכל טוב, מרב

טלי2

New member
יאוו, איזה יופי ../images/Emo6.gif

ממש שמחה איתך עם המתנה הנפלאה שקיבלת לראש השנה שימשיך להיות רק טוב!

זהוא הענינים זזים ../images/Emo73.gif ../images/Emo73.gif ../images/Emo50.gif

מתחיל לזוז כאן מה עים השאר ? יללה זוזו כבר החורף הזה מנקים כאן את השטח אים לא תבינו במילים יפות אז יש דרכים אחרות- היזהרו אלישע הנביא

lolilo

New member
מזל טוב...איזו בשורה נפלאה לחג.

גם אני קיבלתי בשורה כזו לחג. הבטא מכפילה ואני מאושרת. ברוכה הבאה למועדון ה"תפוזונים" של פורום פוריות. כן ירבו..

טביקאט

New member
מזל טוב! ../images/Emo57.gif

איזה בשורה נפלאה! שתתחיל לך שנה נפלאה, שהכל יעבור בקלות ושיהיה רק כף! הריון נעים טביקאט

rona33

New member
ריטה, איזו הפתעה נעימה ../images/Emo9.gif

שיהיה רגיל ומשעמם.מזל טוב!!! הלוואי על כולנו במהרה.

אלה החיים והם לפעמים מאוד אכזרים.

אני אישית, לאחר שעברתי "חוויה" כזו לא מזמן, אני לא הייתי ממליצה לומר לה עכשיו. תנסי להתחמק מתשובה. תאמרי לה שהבדיקה תהיה בתאריך: ותינקבי בתאריך מאוחר יותר. ככה שפחות יכאב לה. ולך שיהיה המון המון מזל טוב !!!!! ואמן שבשנה הבאה תהיי עם ילד ושגיסתך תהיה בהריון. אם היא רוצה לדבר, תוכלי למסור לה את מספר הטלפון שלי.756478-053 או שאם היא רוצה אני אוכל להתקשר אליה. אני יודעת שכל העולם חרב באותו זמן כשזה קורה. ואני חיפשתי רק אנשים שעברו דבר דומה כדי להתנחם. צרת רבים-חצי נחמה. שנה טובה. סאני.

עמית@

New member
מזל טוב ריטה! הגיע הזמן לקצת

שינוי אווירה. מאחלת רק טוב בהמשך

מיכל ק-ש

New member
מזל טוב ריטה! ../images/Emo6.gif יאללה בנות

נכנסנו לקצב: לולילו ועכשיו גם ריטה! מזל טוב ריטה. איזה כייף!!! חבל נורא ששמחתך מהולה בעצב על שארע לבת הדוד של בעלך. אבל היא בטח תשמח בשבילך. מאחלת לך שמעכשיו תדעי רק רגעי שמחה! שנה טובה!!!!

יוווווווווו, איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!

איזה מתנה נפלאה לשנה החדשה. שיכפיל ויגדל ויביא הרבה אושר ושמחה נקווה ששתי ההצלחות הראשונות של הפורום בביתו החדש יביאו איתן גל של הצלחות, ותהיה נטישה המונית של הפורום הזה לטובת פורום הריון.
מרב

דינדה

New member
יוהווווווווו ! מזל - טוב !!! ../images/Emo95.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo39.gif

yaelhul

New member
איזה יופי ריטה ../images/Emo70.gif חיכיתי להודעה

שלך מהבוקר. כל כך שמחה בשבילך. עכשיו את תוכלי לעודד את בת הדודה שהפילה, והלוואי שבאמת תהיו יחד בהריון (לפחות את חלקו). נותר לי לאחל לך הריון קל ונפלא ומושלם (9 חדשים ולא דקה פחות, את שומעת???), כי הרי את השנה הטובה כבר עשתה לך הבשורה המופלאה הזאת מבית החולים. שיהיה רק טוב השנה. יעל.

love joy

New member
מיליון מזל טובים ../images/Emo95.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo6.gif

ריטה, איזה כיף לשמוע שמתחילים שנה עם בשורות משמחות. מקווה שיהיה לך הריון ארוך ארוך וכייפי. מי יתן וההצלחה שלך תפתח שער לכל האחרות. שנה טובה ומתוקה , צווחנית ועם לילות ללא שינה בגלל ההנקות. LOVE JOY

ריטה יקרה

אלו בשורות נפלאות עבורך ועבור בן זוגך לקראת השנה החדשה. הריון קל ומשעמם. צר לי על בת הדוד שלך, זהו עצב בל יתואר וכאב לב ואובדן נוראיים. אני מקווה שהיא תהרה שוב בקרוב, אם כי העצב על ההריון שאבד יישאר תמיד. שתהיה לנו שנה יותר טובה מהקודמת זוהרה

למעלה