בטא 275 ביום ה 12 להפריה, זה גבוה מאוד? מישהי יכולה להגיד לי מה זה אומר בטא כזו?
כ כוכי1 של הצאט New member 20/12/07 #1 בטא 275 ביום ה 12 להפריה, זה גבוה מאוד? מישהי יכולה להגיד לי מה זה אומר בטא כזו?
ס סוכריה מהסלולרי New member 20/12/07 #2 אף אחד לא יכול להגיד לך מה זה אומר. זו בטא יפה מאוד אבל בטא היא בד``כ לא אינדיקטיבית להריון מרובה עוברים. מזל טוב!
אף אחד לא יכול להגיד לך מה זה אומר. זו בטא יפה מאוד אבל בטא היא בד``כ לא אינדיקטיבית להריון מרובה עוברים. מזל טוב!
א אפרת12 New member 20/12/07 #3 בואי נגיד, שאם אצלי היו בטאות כאלה הייתי ישנה יותר טוב בתחילת ההריונות שלי. אני חושבת שזה לא גבוה מאוד - ומחזקת את דבריה של סוכריה בשעה טובה ושיהיה ארוך בדיוק במידה הנכונה
בואי נגיד, שאם אצלי היו בטאות כאלה הייתי ישנה יותר טוב בתחילת ההריונות שלי. אני חושבת שזה לא גבוה מאוד - ומחזקת את דבריה של סוכריה בשעה טובה ושיהיה ארוך בדיוק במידה הנכונה
3 3קטנה New member 20/12/07 #4 זאת בטא מאוד יפה- בשעה טובה! אלמה שלי התחילה בעשירית מזה. קשה לדעת מה זה אומר מבחינת מס' העוברים, עד הא"ס.
זאת בטא מאוד יפה- בשעה טובה! אלמה שלי התחילה בעשירית מזה. קשה לדעת מה זה אומר מבחינת מס' העוברים, עד הא"ס.
ט טרסי המצליחה New member 21/12/07 #5 בשעה טובה../images/Emo57.gif שיהיה בקלות ובבריאות. אי אפשר לדעת לגבי מספר עוברים. אני התחלתי את ההריון של עידן עם 318. התוצאה - עובר אחד (שישן עכשיו בשלווה בחדר השני )
בשעה טובה../images/Emo57.gif שיהיה בקלות ובבריאות. אי אפשר לדעת לגבי מספר עוברים. אני התחלתי את ההריון של עידן עם 318. התוצאה - עובר אחד (שישן עכשיו בשלווה בחדר השני )
ר רוית ב New member 21/12/07 #6 זה אומר מזל טוב ועובר חזק לא בטוח רב עוברי , אצלינו היתה בטא 410 ביום ה 12 ועובר אחד מזה ענק!!! טפו ממש יופי יופי!!!! תצטרכי לחכות לשבוע 5 לשק/'ים העיקר יש הריון בבריאות ובהצלחה.
זה אומר מזל טוב ועובר חזק לא בטוח רב עוברי , אצלינו היתה בטא 410 ביום ה 12 ועובר אחד מזה ענק!!! טפו ממש יופי יופי!!!! תצטרכי לחכות לשבוע 5 לשק/'ים העיקר יש הריון בבריאות ובהצלחה.