בטא 29!!!
M Mis Anna New member 9/12/18 #2 תעשי בדיקה שוב עוד יומיים התוצאה קצת נמוכה.. לצערי יש סיכוי שמדובר בהריון כימי שכן את כבר ביום האיחור. עם זאת אם היה ביוץ מאוחר יתכן ותפסת אותו מוקדם ואז יש עוד סיכוי. מאחלת לך שיתקדם בכיוון הרצוי
תעשי בדיקה שוב עוד יומיים התוצאה קצת נמוכה.. לצערי יש סיכוי שמדובר בהריון כימי שכן את כבר ביום האיחור. עם זאת אם היה ביוץ מאוחר יתכן ותפסת אותו מוקדם ואז יש עוד סיכוי. מאחלת לך שיתקדם בכיוון הרצוי
L Lily38 New member 9/12/18 #3 כן, טבל אני יודעת בדיוק מתי היה הביוץ אז הוא היה ב28.11 אני 12 יום אחרי הביוץ.
M Mis Anna New member 10/12/18 #6 אממ יואב 12 בגדול זה לא איחור... אלא אם כן את יודעת שהלוטאלי שלך קצר באופן קבוע. בכל מקרה מקווה שתהיה הכפלה.
אממ יואב 12 בגדול זה לא איחור... אלא אם כן את יודעת שהלוטאלי שלך קצר באופן קבוע. בכל מקרה מקווה שתהיה הכפלה.
L Lily38 New member 10/12/18 #8 נכון, אבל החודש היה ביוץ מאוחר בחודשיים האחרונים היה לי קצת חוסר סדר במחזור. לכן הביוץ המאוחר ( הביוץ כואב מאוד, דיי בטוחה מתי הוא קורה)
נכון, אבל החודש היה ביוץ מאוחר בחודשיים האחרונים היה לי קצת חוסר סדר במחזור. לכן הביוץ המאוחר ( הביוץ כואב מאוד, דיי בטוחה מתי הוא קורה)
M Mis Anna New member 10/12/18 #11 בגלל זה אמרתי בהחלט יתכן שהביוץ מאוחר ולכן את לא באיחור והבטא בסדר גמור לשלב הזה. תעשי מחר עוד בדיקת דם מאחלת לתוצאות טובות.
בגלל זה אמרתי בהחלט יתכן שהביוץ מאוחר ולכן את לא באיחור והבטא בסדר גמור לשלב הזה. תעשי מחר עוד בדיקת דם מאחלת לתוצאות טובות.
M METOKA27 New member 10/12/18 #7 תוצאה נמוכה לא משקפת כלום רק הכפלה מניסיון היו לי 2 כימים עם בטא נמוכה ולא הכפלה טובה וגם עכשיו שהכל בסדר היה בטא 17 אבל ברוך ה היתה הכפלה יפה
תוצאה נמוכה לא משקפת כלום רק הכפלה מניסיון היו לי 2 כימים עם בטא נמוכה ולא הכפלה טובה וגם עכשיו שהכל בסדר היה בטא 17 אבל ברוך ה היתה הכפלה יפה
L Lily38 New member 10/12/18 #9 תודה על העידוד! חברה שלי התחילה את ההריון בבטא 25, והיום הבטא הזאת מעירה אותה בלילות כבר חודשיים
L Lily38 New member 11/12/18 #13 הרופא אמר לעשות רק בשבוע הבא אמר שזאת בטא תקינה ןמועד ביוץ ולעשות שוב רק ביום ראשון לצורך √.
M METOKA27 New member 11/12/18 #14 הרופא ממש טועה בשביל לבדוק אם ההריון תקין צריך לעדות בטא בהפרש של כ48 שעות אני במקומך הייתי עושה שבוע הבא זה כבר לא יתן לך אינדיקציה
הרופא ממש טועה בשביל לבדוק אם ההריון תקין צריך לעדות בטא בהפרש של כ48 שעות אני במקומך הייתי עושה שבוע הבא זה כבר לא יתן לך אינדיקציה
ה היא321 New member 11/12/18 #15 ברור שיתן אם תהיה בטא גבוהה מספיק (יחסית לזה שעבר,שבוע בין הבטאות) יש להניח שההריון תקין. פשוט זה מחרפן להמתין שבוע עכשיו
ברור שיתן אם תהיה בטא גבוהה מספיק (יחסית לזה שעבר,שבוע בין הבטאות) יש להניח שההריון תקין. פשוט זה מחרפן להמתין שבוע עכשיו
L Lily38 New member 12/12/18 #18 בטח שזה יתן אינדיקציה עם היןם זה 29 ועוד שבוע זה 400 זאת אידיקציה מספיק טובה.
M missh1 New member 11/12/18 #16 הכל תקין הכל בסדר שיהיה בשעה טובה :]] התחלתי את ההריון האחרון עם בטא 6! וב"ה הכל עבר בשלום. לא חושבת שיש מקום להלחיץ .. בהצלחה!
הכל תקין הכל בסדר שיהיה בשעה טובה :]] התחלתי את ההריון האחרון עם בטא 6! וב"ה הכל עבר בשלום. לא חושבת שיש מקום להלחיץ .. בהצלחה!
L Lily38 New member 12/12/18 #17 תודה על התמיכה ולדעתי הרופא יודע יותר טוב...אני דיי בטוחה שהכל יהיה תקין