בטא...

beta man

New member
בטא...

שלום שלום! אחלה פורום!! פעם ראשונה שלי פה...(זה לא מצחיק...:) אז ככה, אני *מעריץ* של רדיוהד מאז שיצא אוקיי קומפיוטר וקניתי במקומו את the bends... האמת שבימים אלה אני לא שומע ממש הרבה רדיוהד... לא יודע למה... אולי זה בגלל שיש את הלהקה הזאת-the beta band, והם פשוט כ"כ טובים שאני לא יכול להפסיק! (הם חיממו את רדיוהד פעם...) אז כדאי לנסות אותם... בכל מקרה יש לי איזה 15 דיסקים של רדיוהד ואני ממש מחכה לדיסק הבא!!! אני משתדל לא להוריד mp3 מההופעות, כדי שתהיה הפתעה במרץ... אז זהו... תבלו

beta man

New member
14... ../images/Emo93.gif

טוב אז הגזמתי! יש לי את האלבומים(5), שני איפיס(my iron lung, airbag), את המיני-אלבום מההופעה (i might be wrong), שני סינגלים (fake plastic trees, knives out),דיסקים לא מקוריים: דיסק אוסף שקניתי בלונדון שיש בו 19 שירים מהופעות\ שירים נדירים וכו´..., דיסק unplugged, דיסק שיש בו הופעה מצרפת מ-98 והופעה מאנגליה מ-94 ודיסק משתי הופעות באנגליה מ-96. אז יש לי 14 ולא 15... סליחה... אבל יש לי קלטת מהופעה מאנגליה ששידרו ב102fm שנה שעברה, זה גם משהו!:) תודה על קבלת הפנים החמה..

מאיפה?!?!?!?!

איפה השגת את airbag/ how am i driving ???? אני חיפשתי את זה במשך 3 שבועות בקנדה וארה"ב, שלא לדבר על איזה שנה בישראל!!! בבקשה תגאל אותי מייסורי...אני חייבת למצוא את זה!

Eclipsed 0

New member
קנדה ? למה להתאמץ ?

תנסי באוזן השלישית, אני ראיתי את זה שם לא מזמן.

Black Star

New member
אוף!!!

וחשבתי שלי יש המוני דיסקים שלהם... לי יש את חמשת האלבומים, Itch, My Iron Lung, Airbag/How am I driving?, יש לי את הסינגל של Pyramid Song, את הקטעים מהופעה חיה- I might be wrong, והמון הקלטות. ביעסתני קשות, אדון בטא
יעלי.

beta man

New member
למבואסים ולבעלי קלטות!

i might be wrong: קניתי את אירבאג לפני שרדיוהד הגיעו לארץ בטאוור בעזריאלי... האמת שאז היה את זה הרבה, לא ידעתי שזה נעלם... אם את ממש רוצה אפשר להזמין את זה באתר של טאוור רקורדס לפי מה שראיתי, וכדאי לך לנסות באוזן השלישית אולי... בכל מקרה אם אני אראה את הדיסק איפהשהוא אני מבטיח להודיע לך! (יהיה בסדר...
) black star: יש לך המוני דיסקים שלהם! תנסי לחפש בחנויות יד שניה (חור בשחור וכו´...), לפעמים יש להם דיסקים של רדיוהד מתחבאים באחד המדפים... חוצמזה יש לי שאלה לשאר האספנים...
למישהו יש את הקלטת של ההופעה של רדיוהד באסטוריה (לונדון) מ-94?? יש את זה באתר של טאוור אבל זה לא במלאי...

polyethylene

New member
יש לי את אסטוריה.

ביננו, זאת לא הופעה מי יודע מה, יש לי הופעות אחרות מוקלטות הרבה יותר טובות.
גלגל"צ - מה לעשות
אני בעבודה

beta man

New member
איזה הופעות??

לי יש את ההופעה הזאת מצרפת... יש לך עוד הופעות?! בבקשה תפרטי:) התענייתי באסטוריה כי זה של רדיוהד ה"ישנים" ואני קצת מתגעגע...

polyethylene

New member
פירוט ../images/Emo35.gif קצת בעייתי...

בעקרונו של דבר, יש לי המון הופעות חיות שאנשים הקליטו לבד, אז כמות ההופעות היא מעל ל- 40, רשימות יש לי בבית (ואני עכשיו בעבודה
).
radiohead - there there

Esmena

New member
איזה גלגל"צ? דרכנו?

או אולי השיר הזה של האלה, אתם יודעים, "איי סו פאקינג ספיישל"

תודה אנשים טובים ../images/Emo13.gif

חיפשתי בטאוור רקורדס בעזריאלי ולא היה שם.. בעיקרון התייאשתי מכל חנויות טאוור כי ניסיתי להזמין מהם והם אמרו שאין להם, ושיערתי שהם בדקו אצלם וגם אין לי תקווה באינטרנט כי אני עדיין תחת מרות ההורים שלי והם לא מוכנים לקנות משם בכל מקרה לא ניסיתי את האוזן השלישית, תודה על העצה!!!! הדיסקים של רדיוהד שיש לי: 5 האלבומים, my iron lung, i might be wrong וסינגלים של street spirit, krma police ו-knifes out תודה לכולם!! np: רקוויאם לבלונדינית- מוניקה סקס

ryonatan

New member
לא שאלתי בזלזול אחי, אל תעלב...

דרך אגב הייתי באוזן השלישית לא מזמן והם הביאו לפחות חמישה בוטלגים שונים של רדיוהד והם רוצים ממש ממש הרבה כסף עליהם זונות...

lide

New member
אל תתאכזב...

כל אלבום שאתה מוסיף, זה כמו שמורת טבע עצמית. לך על זה.

למעלה