אז ככה...
לגבי הטבעת אירוסין -
נקנתה בג'קסון.
הבחור קנה את הטבעת לבד, וזה נקנה בהפתעה, לא הייתי שותפה לזה וגם לא ממש הראתי לו מה הטעם שלי בנושא, הייתי בטוחה שהוא יבחר משהו מזעזע כי בכל פעם שאהבתי איזה תכשיט הייתי אומרת לו "תראה איזה חמוד / יפה" והוא היה מצלם וקונה לי אח"כ בטענה שלבד הוא לא יודע לקנות...
הוא הלך פעמיים לג'קסון לפני שקנה את הטבעת, פעם אחת לבד ופעם אחת עם גיסו שאמר לו שהטבעת מיוחדת ושיחשוב שוב כי לא בטוח שאני אתחבר לטבעת...
(מזל שהבן-זוג לא הקשיב לו)
את הטבעת הוא בעיקרון עיצב לבד. לקח דגם שקיים בחנות, אבל הוסיף יהלומים נוספים בצד והגדיל במעט את היהלום המרכזי.
נורא הופתעתי מהבחירה שלו, אם הייתי הולכת לקנות לעצמי סביר להניח שהייתי בוחרת לעצמי את הטבעת הרגילה, אבל הבחירה שלו יותר מיוחדת ויותר יפה ואני שמחה עליה ולא חשבתי לרגע להחליף אותה.
לגבי הטבעות נישואים -
נקנו גם בג'קסון. זה היה יום שישי ממש ארוך!
היינו שם בסביבות 4 או 5 שעות, עברתי על כ-ל המגשים שלהם ואפילו המוכרים שם כבר התחילו לצחוק עליי. הם יותר לא הכניסו אנשים כי רצו לסגור את החנות ואני עוד מדדתי שם טבעות.
בסופו של דבר בחרתי טבעת שלא הכי הייתי שלמה איתה. רגע לפני שאמרתי לבן-זוג שיאללה.. ניקח את זאת הוא פתאום הוציא לי את הטבעת הנוכחית וישר התאהבתי בה!
לא הבנתי איך לא נתקלתי בה קודם (אחרי שמדדתי כמעט 90% מהטבעות וראיתי 99% מהמבחר), וישר אמרתי לבן-זוג שזאת הטבעת שלי.
הבן-זוג מצא 2 טבעות שאהב ושתיהן ישבו עליו יפה, אמר לי לבחור את שלו (כי הוא בחר את שלי...
), בחרתי אחת מהן שלדעתי הייתה יותר יפה, הוא גם אמר שזאת הבחירה שלו והלכנו לשלם.
כמה ימים אח"כ הלכנו לאסוף את הטבעות, ואז גילינו ששלי קנה משום מה, הגדילו לי אותה באותו רגע והיינו מבסוטים.
מצרפת פה בנתיים רק תמונה של הטבעת אירוסין