בטבעת זו את מקודשת...

בטבעת זו את מקודשת...

מה דעתכם על שרשור טבעות אירוסין ונישואים

איפה הטבעות נקנו
האם בחרתם ביחד או שזה נקנה בהפתעה
האם מישהו אחר עזר לבחור את הטבעת

אנקדוטות וסיפורים סביב הטבעות- אם יש,מוזמנים לשתף
.

כמובן... לא לשכוח להעלות תמונות

טבעות

את טבעת האירוסין הבחור בחר, עם עזרה קלה מאחותי. ואז אני קיבלתי אותה והחלטתי לשנות אותה. כן, כן, שיניתי את טבעת האירוסין שלי. אם לבחור שלי זה לא הפריע (הוא היה לגמרי בעד), זה לא צריך להפריע לאף אחד אחר. שמרנו את היהלום שהוא בחר, ושינינו קצת את שיבוץ היהלומים הקטנים.

את טבעות הנישואין בחרנו יחד. אני מאוד אוהבת גם את שלי וגם את שלו, למרות שהן שונות לחלוטין.

אין לי תמונה טובה שלה

יש אחת בקרדיטים שלי (בחתימה) אבל אני לא אוהבת אותה כי אני חושבת שהיא לא משקפת כמה הטבעת יפה

Fufu The Girl

New member
אז ככה...

לגבי הטבעת אירוסין -
נקנתה בג'קסון.
הבחור קנה את הטבעת לבד, וזה נקנה בהפתעה, לא הייתי שותפה לזה וגם לא ממש הראתי לו מה הטעם שלי בנושא, הייתי בטוחה שהוא יבחר משהו מזעזע כי בכל פעם שאהבתי איזה תכשיט הייתי אומרת לו "תראה איזה חמוד / יפה" והוא היה מצלם וקונה לי אח"כ בטענה שלבד הוא לא יודע לקנות...
הוא הלך פעמיים לג'קסון לפני שקנה את הטבעת, פעם אחת לבד ופעם אחת עם גיסו שאמר לו שהטבעת מיוחדת ושיחשוב שוב כי לא בטוח שאני אתחבר לטבעת...
(מזל שהבן-זוג לא הקשיב לו)
את הטבעת הוא בעיקרון עיצב לבד. לקח דגם שקיים בחנות, אבל הוסיף יהלומים נוספים בצד והגדיל במעט את היהלום המרכזי.

נורא הופתעתי מהבחירה שלו, אם הייתי הולכת לקנות לעצמי סביר להניח שהייתי בוחרת לעצמי את הטבעת הרגילה, אבל הבחירה שלו יותר מיוחדת ויותר יפה ואני שמחה עליה ולא חשבתי לרגע להחליף אותה.

לגבי הטבעות נישואים -
נקנו גם בג'קסון. זה היה יום שישי ממש ארוך!
היינו שם בסביבות 4 או 5 שעות, עברתי על כ-ל המגשים שלהם ואפילו המוכרים שם כבר התחילו לצחוק עליי. הם יותר לא הכניסו אנשים כי רצו לסגור את החנות ואני עוד מדדתי שם טבעות.
בסופו של דבר בחרתי טבעת שלא הכי הייתי שלמה איתה. רגע לפני שאמרתי לבן-זוג שיאללה.. ניקח את זאת הוא פתאום הוציא לי את הטבעת הנוכחית וישר התאהבתי בה!
לא הבנתי איך לא נתקלתי בה קודם (אחרי שמדדתי כמעט 90% מהטבעות וראיתי 99% מהמבחר), וישר אמרתי לבן-זוג שזאת הטבעת שלי.
הבן-זוג מצא 2 טבעות שאהב ושתיהן ישבו עליו יפה, אמר לי לבחור את שלו (כי הוא בחר את שלי...
), בחרתי אחת מהן שלדעתי הייתה יותר יפה, הוא גם אמר שזאת הבחירה שלו והלכנו לשלם.
כמה ימים אח"כ הלכנו לאסוף את הטבעות, ואז גילינו ששלי קנה משום מה, הגדילו לי אותה באותו רגע והיינו מבסוטים.

מצרפת פה בנתיים רק תמונה של הטבעת אירוסין

מצטרפת עם טבעות משלי

בעלי קנה לי טבעת אירוסין בה. שטרן.
בעלי הוא מאלה שאוהבים מאוד להשקיע רק שהוא שכח שבת זוגתו חובבת "מגנוליה" ומבחינתה היה לגמרי מספיק לקנות שם
.
הטבעת שהוא קנה לי הייתה ממש ענקית עליי (יד קטנה מאוד) והיה שם הרבה יהלומים וזה נראה כל כך בומבסטי עליי. בהתחלה חשבנו רק לתת לתיקון ובסוף ביקשתי להחליף לטבעת יותר עדינה. זה לקח בסביבות ה- 8 פעמים שנסענו לה. שטרן עד שמצאתי משהו שאהבתי ואפילו היה מספיק כסף לעוד טבעת רגילה
.

אז כן-אני כנראה היחידה בעולם שהחליפה טבעת עם הרבה יהלומים בטבעת עם פחות יהלומים
.

טבעת הנישואים נקנתה ב"בטבעת זו" בדיזינגוף סנטר -טבעת מאוד עדינה. לצערי הצילום שיש לי שלה כולל את השמות שלי ושלו מהצילומים של החתונה- אז נוותר על התמונה הזו.

לצערי,לפני שנה וחצי, כשבעלי היה בחו"ל מטעם העבודה, הטבעת נעלמה לי

לקחתי את זה ממש קשה וחיפשתי בכל המקומות שהייתי בהם, כולל להרוס לאחיינים קאפקייקס שהכנו כי חשבתי שאולי נפל לתוך זה
.
הטבעת לא נמצאה וכל הזמן דחינו קנייה של טבעת אחרת- קצת שכחנו מזה אפילו
.

החלטנו להסדיר את הנושא ולקנות בארץ לפני הנסיעה ואתמול בדיוק קיבלתי את הטבעת החדשה ואני סופר מרוצה!

מוסיפה תמונה:

דובי1401

New member
אז הנה שלי...

האירוסין הוא קנה עיצב והתייעץ עם אחותי;)
ונישואין בחרנו יחד
אוהבת את שתיהן מאודדדדדד

Bacio

New member
רק כדי לשנות את הסטטיסטיקה של טבעות יהלום

אני *שונאת* יהלומים לבנים (אין לי בעיה עם צבועניים, או כל אבן חן אחר, מלבד אולי אופל רגיל ופנינים).
&nbsp
לפיכך, טבעת האירוסין שלי היא עם ספיר כחול. וקצת יהלומים קטנטנים לקישוט.
&nbsp
הטבעת נקנתה בבורסה לתכשיטים, הבחור בחר לבד (הלם).
&nbsp
אנקדוטה: בכל זמן הנאום הארוך של הצעת הנישואים, במקום להקשיב למה יש לבחור לומר לי, רק קיוויתי שמדובר בטבעת בלי יהלום (אז אין לי מושג מה הוא אמר).

Frau Shnorkel

New member
שלנו

עדיין לא מצאתי זמן להעלות קרדיטים
אז תרשו לי לדמיין שתמונות של הטבעות זה מספיק...
של שנינו משולבות זהב אדום וזהב אפור, שלו בעיקר אדומה ושלי בעיקר כסופה. היה קשה לנו מאד למצוא כאן (גרמניה) משהו שאהבנו, חיפשנו המון המון זמן ואפילו שקלתי להזמין מהארץ. אל תשאלו אותי למה, אבל טבעת נישואין כאן זו חתיכת מתכת עבה ועגולה בלי שום מעוף. כל החנויות מציעות לעצב את הטבעות איך שרוצים, אבל איך שרוצים = סוגי מתכות, עם או בלי אבנים, עם או בלי פס לאורך/לרוחב/זיגזג. זהו. שעמום!!!!
זו הטבעת הראשונה שאני לא מורידה אף פעם, ולו זו הטבעת הראשונה אי פעם, אבל בינתיים שנינו התרגלנו וממש אוהבים אותן. יש בזה משהו ממש נחמד, שתמיד יש איתנו משהו שמזכיר את השני

Frau Shnorkel

New member
טבעת אירוסין - משנה את הסטטיסטיקה עוד יותר!

האיש ידע שאני לא חובבת את הרעיון של הצעת נישואין, כריעת ברך, טבעת יהלום וכולי (או כפי שהסברתי לו - "אם תציע לי נישואין עם הפקה, אני אגיד לא!")
הוא כן רצה לתת לי טבעת שתסמל את הרעיון ומצא טבעת שעשויה מעץ ממוחזר, שעל כל קנייה שלה החברה שמייצרת אותה שותלת עץ. הוא אהב את הטבעת עוד לפני שידע על התרומה הסביבתית, וזו רק הוסיפה ליופי.
הטבעת המקורית הייתה קצת גדולה, ויום אחרי ההצעה הלכנו להחליפה (היא נמכרת במספר גדלים). למרבה הצער, בהמשך איבדתי אותה, וכשהגענו לחנות כדי לרכוש חלופית, כבר לא היו עוד במידה שלי. אז קנינו שוב טבעת במידה אחת גדולה מדי
ענדתי אותה עד לחתונה, אך מאחר והיא לא נוחה לי בכלל וכעת יש לי את טבעת הנישואין, לרוב אני משאירה אותה בבית.

אם להגיד את האמת, בדיעבד אולי הייתי מעדיפה טבעת שדומה יותר למה שמוכר כיום כטבעת אירוסין. הפריע לי לפעמים שזה לא ברור שאני מאורסת, אלא אם אמרתי במפורש. היום יש לי בעיה אחרת, הגרמנים עונדים טבעת נישואין על יד ימין וכך גם אנחנו. אבל, יוצא לי לעבוד המון מול אמריקאים/אנגלים/אוסטרלים שאצלם יד שמאל מקובלת יותר, ועכשיו להם לא ברור שאני נשואה...

וואו

הטבעת מעץ יפהפיה, והרעיון שלה בכלל מהמם.
אולי תחזרו לשם ותבדקו אם כבר יש במידה שלך? נראה לי חבל להשאיר אותה בבית.

Frau Shnorkel

New member
תודה

בינתיים כל הקולקציה התחלפה... זה לא נורא מפריע לי, היה לי יותר חשוב מה שהיא מסמלת ועכשיו יש לי אחת אחרת שמסמלת את אותו הדבר

iritki

New member
מצטרפת גם

לטבעת האירוסין יש דיי סיפור. בעלי היקר לא הלך לחנויות סטנדרטיות אלא חיפש באינטרנט טבעות ומצא אחת מדהימה שבחו"ל עולה פחות מבארץ. איכשהו משהו לא הסתדר וכשהיינו בחו"ל - שם הוא רצה להציע לי - הטבעת לא הייתה. מרוב סקרנות לאיזה טבעת הוא בחר לא התאפקתי ועוד בחו"ל אחרי "הצעת נישואים טנטטיבית" הוא הראה לי איך נראית הטבעת והתאהבתי בה מיד.
כשחזרנו לארץ הלכנו ליבואן, התמקחנו קצת על המחיר כדי שיהיה דומה לזה של חו"ל ומדדתי ובחרתי מידה. אחרי חודשיים היא הגיעה לארץ ואז היתה הצעת נישואין בשוקולד :)
בדיעבד הייתי צריכה להזמיו מידה אחת יותר גדולה ויש ימים שהיא לא עולה עלי אז אני לא הולכת איתה כל יום :(

טבעות נישואין בחרנו ביחד, אצל צורף נחמד מאוד, אני מאוד אוהבת גם את שלי וגם את שלו. את הטבעת נישואין אני אוהבת יותר מאת טבעת האירוסין ובעלי מתמרמר על זה קצת. אבל יש לה יותר משמעות בעיני כי היא מסמלת את הנישואים עצמם.

למעלה