בטוח ומח בדרכי

בטוח ומח בדרכי

שלום לכולם. אני קורא כבר כמה ימים את כל הכתוב כאן... מזדהה . מפנים. ונהנה לראות שיש עוד אנשים שעברו את מה שעברתי.. כי אמרתי לעצמי הרבה זמן... האם אני אדם טיפש שלא הבין כלום עד לאותו היום שבו הגעתי למסקנה שאין שום אמת בכל מה שלימדו אותי להאמין ... בימים הראשונים (לפני חצי שנה) כעסתי על עצמי.. שחייתי כל כך הרבה שנים בהרגשה שאני פושע.. שאני מכעיס את אלוהים כל רגע. שאני פוגע בעם ישראל כתוצאה מהעבירות שלי. ובמקום להינות מכל רגע של חופש... עשיתי תמיד מה שאני רוצה. אבל עם הרבה ייסורי מצפון בלילה על הכרית מתחבא מתחת לשמיכה. אני שמח שהגעתי למסקנה ברוכה זו שהביאה לי את החופש והאושר. אני עדיין מאמין גדווווווווווווול ש......צריכים להיות הוגנים, טובים, וישרים, לילה נעים ומהנה.

סוג ב

New member
אתה יוצא או אנוס?

אני יוצא ואנוס

חברי יודעים שיצאתי. אך משפחתי לא יודעת. וכשאני מגיע למשפחתי לשבתות וכד' אני מתנהג כאדם דתי. משפחתי חרדית, חסידית. אך אני כבר כמה שנים לא הולך בתלבושת דתית. רק הכיפה הקטנה שעל ראשי. מסגירה את השתייכותי למגזר זה.

מאד אנוס

זה שהחברים יודעים עלי. לא מקל עליי !!! לחיות במקום אחד חיים משוחררים. ובמקום שני(משפחה וחברים משותפים) זה עונש. ואני מקוה ומאמין שיבוא היום ויהיה לי את כוחות הנפש לוותר על כבודם של האנשים היקרים לי... ולחיות את חיי לפי רצוני...

למעלה