בטוח שתוכלו לעזור לי!!!

יוS

New member
בטוח שתוכלו לעזור לי!!!

לא ברור למה ההודעה הקודמת ששלחתי לא נקלטה אצלכם אז אתחיל מהתחלה בתקווה שלא תווצר כפילות: הי! איזה כיף לגלות שיש פורום כזה! אני מורה בחינוך המיוחד ומחפשת כבר זמן רב בובות תאטרון איכותיות לכתה שלי וגם לבית-לילדי הפרטיים. את הבובות שקיימות בחנויות הצעצועים אתם בודאי מכירים: חמישייה נדושה ומכוערת שכוללת מלך, מלכה סבתא ועוד שתיים... לא מזמן נתקלתי בבובות כפפה מדהימות שמתלבשות על כל חמש האצבעות ויוצרות תחושה שהחיות ממש הולכות. אמרו לי שזה מחו"ל ושאין סיכוי להשיג משהו דומה בארץ. האומנם? אשמח לשמוע גם על בובות יפות ומביעות של דמויות, משפחה וכו' בכלל, אני טירונית לגמרי בתחום אז כל דבר שמיועד למתחילים יעזור לי. יש ספר טוב להכנת בובות לבד?
מראש!

ברוכה הבאה אלינו לפורום../images/Emo140.gif

מתנצלת על קבלת הפנים המאוחרת
אלו שני הספרים בעברית שיכולים לעזור לך המון כהתחלה ....עד היום אני מעיינת ולומדת מהם.... תיאטרון בובות" מאתיהודית יחזקאלי / הוצאת רשפים "זה לא רק הצגה" מאת נורית פרי ודורית בנדק חביב / הצאת רכס ספר על תיאטרון בובות ככלי חינוכי-טיפולי בבקשה קישורים לאתרים רלוונטים ................ טיפים להפעלת בובות כפפה בואו נלמד הפעלת בובות צעדים ראשונים ללמוד תאטרון בובות יום נפלא.....דבוש

יוS

New member
../images/Emo51.gifדבוש, ויום נהדר גם לך!

ומה לגבי בובות כפפה של חיות או אנשים שאפשר לקנות?

הי וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif בחנות "בובימה"

בדיזינגוף סנטר יש המון בובות כפפה של חיות וגם של אנשים, הרבה יותר מושקעות מהממוצע בשוק.יש גם בובנאים רבים (ואני ביניהם) ששמחים להכין בובות כפפה בהזמנה אישית, אך צריך לקחת בחשבון שהן יוצאות הרבה יותר יקרות מבובות מוכנות מחנות, כי העיצוב ייחידני ולא סדרה המונית והייצור הוא בעבודת יד ולא במפעל. ואם את רוצה להכין אותן לבד הנה כמה אתרים שיעזרו לך: 1 2 3

עוד קישורים

4 5 6 ושכחתי להוסיף שאפשר גם לקנות בובות כפפה נהדרות באינטרנט: באי-ביי (www.ebay.com) ובאטסי (www.etsy.com) ובאתרים אחרים (חפשי בגוגל)

למעלה