*לא מאמינה שאני עונה על זה*
לעשות דברים שאוהבים. דברים שאת יודעת שאת טובה בהם, וכשזה יוצא נחמד, את שמחה. דברים שאת אוהבת לשקוע בתוכם ולהרגיש שזה מעניין אותך וכיף לך. ולהיות עם אנשים שאוהבים אותך, ושאת מרגישה נוח איתם. אנשים שאת לא צריכה להוכיח את עצמך בפניהם, כי הם יודעים מה את שווה ומעריכים אותך בזכות מי שאת. אבל שורה תחתונה, נושי, וכבר דיברנו על זה, את צריכה להבין את זה בעצמך. זה בעיקר בא מהחלק הראשון של מה שכתבתי. כשתעשי דברים שאת אוהבת, ותרגישי טוב איתם, את תרגישי טוב עם עצמך. ולשנות גישה. להבין באמת באמת, שכמו שאמרתי לך, והסכמת איתי, שכל חוסר הבטחון הזה בא רק בגלל שאנשים אחרים, רעים וטיפשים, גרמו לך להרגיש ככה. להבין שהם אלה שלא בסדר, ולא את. תסתכלי סביבך- יש כל כך הרבה אנשים שאוהבים ומעריכים אותך, גם כשהם לא חייבים. אנחנו לא תקועים איתך בכיתה או בצבא, אנחנו
בוחרים לאהוב אותך ולשמור איתך על קשר, אפילו שאת רחוקה ולא רואים אותך כל הזמן, כי את שווה את זה. ואת צריכה להבין את זה בעצמך. ואיך עושים את זה
לאט לאט. נותנים לך מחמאה
תגידי תודה, אל תתנגדי. לאט לאט זה יחלחל ויעבוד. מבטיחה. ואת יודעת שאלו לא סתם דיבורים באוויר, כי את יודעת עם מי יש לך עסק. לפני כמה שבועות הייתי עונה לך "לא יודעת, אבל כשתמצאי תשובה, תגידי לי." ואת רואה שזה שונה עכשיו. זה עובד. גם אצלך זה יעבוד. ואני פה, את יודעת.