בטח דיברו פה מלא פעמים על זה

• פותח הנושא pcp1
  • פורסם בתאריך

pcp1

New member
בטח דיברו פה מלא פעמים על זה

אבל שוב אני רוצה לומר כמה מזעזע יכול להיות האתר שמתיימר להיות האתר הראשי של חקר העבמים בארץ לא חלילה שאני מלזל באנשים אבל אני חושב שאתר שרוצה להיות רציני חייב להראות רצינו במראה שלו גם השאר לאתר ניראה עלוב כאילו זה באמת ילד בן 11 מפעיל תאתר אני חושב שדחוף דחוף צריך לשפר תאתר הזה אולי חלק מי זה קורה רק אצלי אבל למשל בשאר הראשי לא רואים את כל התמונות שם אני לוחץ כניסה לאתר והוא נופל פתאום בקיצור על הפנים

pcp1

New member
ציינתי בקשר לנפילות שיתכן שזה רק

אצלי כל שאר הדברים שציינתי נכונים ויש פה עוד כמה אנשים שיעידו על זה שמע כל זה אני אומר מתוך צער

pcp1

New member
אין צורך

אבל תודה בכל מקרה שמע אני מקווה שאתה לא נפגע מהדברים שלי אני פשוט אומר שצריך לשפר אתר שמתיימר להיות המרכז הישראלי לחקר עבמים כי כל אחד שנכנס לאתר יכול לחשוב שהוא נכנס לאיזה דף אינטרנט שילד בן 11 עשה

כריסטין

New member
רק מי שבונה אתר יודע כמה קשה זה

לעדכן אתר שלא לדבר על העובדה לבנות מלכתחילה... ובכלל שכחו כאן שכל העבודה היא ללא תמורה אלא בהתנדבות .

pcp1

New member
אמרתי מההתחלה

שאני לא מזלזל באנשים שם ובאמת צריך להוריד בפניהם תכובע על הההשקעה אבל אני חושב שצריך לשפר אותו מאוד מאוד

gozlan8

New member
הבנו ת'ענין

רק נכנסת לאתר, יש לך הערות מאוד בונות ותגובות לכל דבר (...) אז - למה שלא תתנדב על חשבון זמנך הפנוי ותסייע בשידרוג האתר במקום כל כך הרבה ביקורת? נשמח גם לקבל קישורים לאתרים נוספים שבנית בעצמך.

חברה תרדו ממנו...

הוא לא בא בתקיפות ולא ניסה להעליב אף אחד... אתם מגיבים לו כאילו פגע בכם... אני מבין אותו מאוד...עם זה האתר לחקר העבמים בישראל לפי דעתי הוא צריך להיראות קצת יותר מושקע

Majestic12

New member
לכל המומחים והגאונים לענייני אתרים

למה לא תקימו גם אתר לעבמי"ם ??? כיום יש בארץ רק אתר אחד - והוא האתר הרשמי של המרכז לחקר עבמי"ם... אני לא מבין: אם כולכם כל כך מומחים לבניית אתרים, משקיענים דגולים, ובעלי ידע רב כל כך בתחום האינטרנט ואתרי-אינטרנט - למה אף אחד לא מוכן להקים עוד אתרים בנושא העבמי"ם? זה רק יכול להועיל לכולם, בטח לא להזיק... מה שמצאתי עד היום בישראל, זו תעשיית היי-טק אדירה של דיבורים חסרי תוכן...תפסיקו לדבר ותתחילו לעשות!

pcp1

New member
אני יגיד לך

אנחנו לא מתיימרים לומר שאנחנו מבינים יותר או משהו כזה ובגלל זה לא פתחנו אתר רשמי אתה מבין תחשוב שאנשים מחו"ל ואני מדבר על חברה רציניים שיכנסו לאתר איך לדעתך הם יתרשמו ממנו ??? אני לא מבין למה אתה נפגע אני אומר דברים נכונים

Majestic12

New member
בהמשך להצעתך...

1. אני ממליץ קודם שתלמד לכתוב ללא שגיאות - אומרים "אגיד" ולא "יגיד". וחבל שאין בכלל סימני פיסוק בהודעה שלך - מומלץ בחום... 2. אנחנו מקבלים מאות הודעות ביום, מאנשים בארץ ומחו"ל, אשר נכנסים לאתר ומתרשמים ממנו. חלק גדול מהם חוקרי עבמי"ם מקצועיים - אשר פרנסתם בתחום זה. חוץ מכמה ישראלים - שזה התחביב שלהם כנראה - לא קיבלנו שום הודעות על מראהו של האתר. מה גם, שהם מתעניינים בתכנים, ובמה שיש לאתר להציע, ולא במראה, בצבעים, ובשאר פירוטכניקה... 3. האתר אמור בכל מקרה, לעבור "מתיחת פנים" עד לתחילת השנה החדשה. ולא, זה לא בגלל ההערות השוליות, שהתקבלו בפורום מכובד זה. 4. אני תמיד ממליץ להתמקד בתוכן, בכתבות המעודכנות, בתצלומים וסרטי הוידאו המעודכנים בזמן אמת - ולא להסתכל רק על החיצוניות של אתר כזה או אחר. השטחיות הישראלית באה כאן לידי ביטוי מכסימלי...

gozlan8

New member
באמת עצמים בלתי מזוהים

את מי בכלל מעניין הקטע הויזואלי של האתר? זה הדבר הכי שטותי שאני שומעת כאן! האתר מאורגן ומחולק בצורה כל כך ברורה, מלא באינפורמציה, למה להתפס לחלק תפל כמו הכוכבים המנצנצים (שאגב, חביבים עלי במיוחד?) עדיף לעיין בקנקן ולא מחוצה לו!!!!!!!!!!!!!!!

pcp1

New member
majestic12

לקחת תעניין קשה מידי בקשר להערת לשון שלך לא כולם חייבים לדבר או לרשום כמו המורה ללשון ואני חושב שרובם ירשמו יגיד ולא אגיד לא משנה אני בטוח שרשמת את זה בגלל שנפגעת ואני מאד מצטער על זה אבל אני יעזוב תנושא

goldsoft

New member
למה אתם תוקפים ???

הבן-אדם סה"כ הציע ובצדק לשדרג את האתר מבחינה ויזואלית, האתר נראה באמת מזעזע. אם אני לא טועה יש דמי חברות בארגון או משהו כזה, אז מה הבעיה לשלם למישהו שיבנה אתר כמו שצריך. אם רוצים שיתיחסו לנושא העב"מים בצורה רצינית, גם האתר צריך להראות ולהקרין רצינות ואני מתכוון רק לויזואליות שלו, כי מבחינת תכנים הוא די טוב.

למעלה