בטח הם רוצים עוד שטחים

sillnce

New member
בטח הם רוצים עוד שטחים

היום למי שראה חדשות יום שני 22 באוגוסט אמרו נציגים מהחמאס "אנחנו נמשיך במאבק עד שלא ישאר ציוני אחד בחיפה וביפו" רואים הם רוצים עוד...ועוד..ועוד..וזה לא יפסק ככה שה"מאבק" שלהם לא יפסק לעולם הם לא רוצים 2 מדינות לשתי עמים הם רוצים מדינה אחת לעם אחד אנחנו יכולים לגור בים מצידם מי יודע בסוף הם ירצו את תל אביב גם ודרך אגב יהודה ושומרון ועזה אף פעם לא היו חלק מהמדינה הפלסטינית הם היו שיכים לירדן ומצריים נותנים להם אצבע הם רוצים את כל היד...הם בחיים לא יסתפקו

adishu

New member
אנחנו נתן להם רק עד גבול מסויים

והם יאלצו להסתפק בזה.

iko iko

New member
יכול להיות שאתה צודק בהכל...

אבל אל תשכח שהיציאה מעזה היא יציאה חד צדדית ונעשתה למען עם ישראל ולא כחלק מתהליך שלום, כך שכל מה שאמרת אינו רלבנטי.

adishu

New member
המטרה הסופית להקטין את הסיבות

לטרור ובשורה התחתונה להביא שלום.

sillnce

New member
זה לא יגמר הטרור

מה לא רלבנטי?? אתם לא מבינים מה יקרה הם כבר התרגלו לשגרת הטרור איך הם יחיו בשלום איך החמאס יעשה דברים אחרים וכל שטח שניתן הם חושבים שעכו שייכת להם שחיפה,יפו, נצרת, אילת, לוד, רמלה ויש עוד הם לא מסכימים לוותר הם רוצים כמה שיותר צריך לשאול אותם לנו אתם מתכוונים להשאיר משהו?? איפה אנחנו נחייה אין לנו מקום אחר תהיה מדדינה יהודית!!!!!

iko iko

New member
אני חוזר שוב...

היציאה מעזה היא מהלך חד צדדי של ישראל, שבה להגיד, שאם הפלשתינאים לא רוצים שלום אז אנחנו נקבע לבד איפה אנחנו מעבירים את הגבול. המהלך הזה נועד כדי להביא יותר בטחון למדינה וכדי שלא נצטרך להיות בחיכוך יומיומי עם אוכלוסיה עויינת בשטח שאנחנו במילא לא רוצים להחזיק בו. למרות שיש בעיתיות עם מהלך כזה שבעצם מתפרש ככניעה לטרור, חשבה הממשלה שהישארותנו שם תהיה יותר גרועה מהיציאה ולכן נעשה המהלך. אתה יכול להסכים או לא להסכים למהלך, אבל המהלך כשלעצמו אינו חלק מתהליך שלום ולכן קריאות החמאס למען המשך הפיגועים אינו רלבנטי.

OMER G17

New member
איקו יפה אמרת..לא אמרתי את זה פה

עד עכשיו אבל אכן התבטאויות הפלסטינים לא כזה קשורות לבעד/נגד כי אנחנו עושים מהלך חד-צדדי

eretzisroel

New member
מסירת כל השטח לשליטה מלאה

של רשות הטרור הופכת את כל עזה לבסיס טרור אחד הכי גדול בעולם. במה זה יביא לנו יותר בטחון? אלא אם כן אתה מתכוון להפוך את כל עזה למגרש חניה אחד הכי גדול בעולם.

OMER G17

New member
אז לא ניתן..את עזה אנחנו לא רוצים..

סליחה אני לא רוצה

OMER G17

New member
וואלה? למה אני לא יהודי ישראל שישרת

עוד שנה-שנתיים בצבא?

OMER G17

New member
הממשל לא דיקטטורי..

נעשה פה תרגיל מסריח שבו שרון שינה את מצעו מבלי ללכת לקבל מנדט מחודש..לא בסדר..אבל..דברים כאלו נעשו כבר בעבר במדינות דמוקרטיות..בטח גם היו מקרים כאלו בישראל..מקרה מאוד דומה היה בצרפת עם הנשיא דה-גול (אם אני לא טועה) שיצא בניגוד למה שהבטיח גם משטח כבוש מלא ערבים עויינים (אלג'יר) וחסך לצרפת את המשכו של סיכסוך וכיבוש מיותר...שרון דומה לו במובן הזה

לי318

New member
אה כן?

ואני לא רציתי שיפנו את רצועת עזה וזה קורה אפאחד לא שאל אותי..ובכלל אפילו בחירות או משעל עם לא עשו..הממשלה מחליטה את כל ההחלטות

melancholy man

New member
זה בסדר

אותי לא שאלו כשאישרו להתישב בסבסטיה, בניגוד גמור לעמדת הממשלה לפני ואחרי הבחירות (ממשלת רבין הראשונה) מה שהתחיל את כל ישוב יש"ע, אז אני מניח שאנחנו תיקו עכשיו?

למעלה