בטח זה עלה אבל אני עצלן....

Mnementh

New member
בטח זה עלה אבל אני עצלן....

מישהו יכול להסביר למה אנחנו כ´כ בזיוניים בארץ? למה אין בכלל חנויות קומיקס בשום מקום?? או שיש חנות איפושהו שאני לא יודע עליה? מה זה היחס המזלזל הזה בקומיקס שבחנויות הספרים? פשוט גועל נפש. אני מכיר את עניין המשלוחים שיש אבל זה לא שווה את זה, זה לא אותו דבר. כל המדינות הנורמליות בעולם מוצפות באין ספור חנויות קומיקס. גם אני רוצה! חרא.

chatenoire

New member
<גיחוך>

אנחנו משתדלים להתחיל בקטן. קודם כל, לא זכור לי שעזר לאף אחד לרקוע ברגל ולזעוק "חרא", לפחות לא בתחום פיתוח תרבות הקומיקס בארץ. חנות קומיקס כרגע היא לא דבר רווחי בכלל. יש כמה חנויות אונליין, אבל להקים מקום פיזי גשמי שאנשים יוכלו לבוא אליו ולקנות קומיקס - זה אולי חלום מתוק, אבל כרגע לא ריאלי. אנחנו מקווים לפתח תרבות קומיקס בארץ, לפתוח אנשים למדיום, ואולי יום אחד, אולי החלום יתגשם (בשעות כאלה אני מצטטת סרטי דיסני, כן). אם אתה רוצה לראות ניצנים של עשיה ישראלית בתחום, אתה מוזמן לכנס אייקון בסוכות (23-25 בספטמבר) בסינמטק ת"א. סטודיו קומיקום מציג את ארינאה, חוברת קומיקס ישראלית בסגנון פנטזיה, ואני מעזה לומר שהאיכות לא רעה בכלל. בוא, תראה, תתרשם, תתרום קצת בעצמך לתעשיית הקומיקס הישראלית, לא מספיק לדבר ולדרוש מאחרים.

חנות קומיקס - יש ויש

בדיזינגוף סנטר יש חנות קטנה שמוכרת אך ורק קומיקס ומגזינים (שרובם של קומיקס).

Mnementh

New member
החנות הזאת לא שווה שום דבר

כבר בכניסה אתה מקבל חררה. קודם כל אם אנחנו מדברים על אותה חנות אז 90 אחוז מהחנות זה חוברות פורנו. עכשיו יש לך שמה כמה ארגזים שבכל חנות קומיקס שמכבדת את עצמה הם היו תקועים במחסן עם קומיקס במצב מזעזע בלי שקיות, קרטונים, שום דבר. חזרתי מלונדון לפני כמה חודשים ומבחינת קומיקס זה ממש גן עדן. כמו חנויות מקדונלדס יש חנויות קומיקס. לגבי ICON, תודה.. ואתה צודק, לא עוזר להבכיין, אבל באמת שקומיקס ישראלי לא עושה לי את זה. אני מדבר על קומיקס מקורי. דווקא הייתי בכנס קומיקס בירושלים לפני.. כמה שנים האמת, וגיליתי שיש אנשים בארץ שמאוד אוהבים את זה. והיה מגניב דווקא.

a fire inside

New member
Mnementh כנס

עוד יממה וקצת אני טס ללונדון ואני חייב שתמליץ לי על חנויות טובות שם של קומיקס! שלח במסרים או פה בפורום תודה!

Mnementh

New member
2 החנויות המובילות שמצאתי

Forbidden Planet. 71 New Oxford Street, London. WC1A 1DG Tel: 071 497 2150 Nearest Tube: Tottenham Court Road (יעני רכבת תחתית) מה עוד אפשר להגיד על החנות הזאת? יש גם אחת בניו יורק. מדובר על 2 קומות עם כל מה שאתה רוצה שקשור למד´ב ופנטזיה, וכמובן המון קומיקס. החנות יקרה אגב כמו כל דבר בלונדון אבל זה מה יש. Gosh Comics. 39 Great Russel St. London WC1 Tel: 071 636 1011 Nearest Tube: Tottenham Court Road. אחלה חנות שבעולם עם המון קומיקס ישנים. קניתי שם כמה ענתיקות של AMAZING SPIDER MAN במצב לא רע מדי. בכלל האזור שם של המוזאון הבריטי מוצף בחנויות קומיקס. אל תשכח לקנות קודם את ה-WIZARD העדכני כדי להשוות מחירים (על קומיקס ישנים אם אתה מעוניין). תהנה...

toonamir

New member
שם החנות? מספר?

אשמח לקבל... ובקשר לאייקון: count me in! אתם חושבים שעדיין יש אשפרות לארגן משהו על סמולוויל? (כתבתי בפורום סמולוויל שאני רוצה לארגן כנס למעריצי הסדרה) הייתי עורך הקרנות של פרקים קלאסיים, אך ההקלטה שלי לא איכותית. (אני יודע שזה לא קשור לפורום קומיקס, אבל אני רוצה לשמוע עוד דעות משום שכבר פתחנו את נושא אייקון...

The Crusader

New member
חחחחח

שמע אני גם כן צופה נלהב של הסדרה... (מזדהה אם הקטע של לנה וקלארק.. been there done that never quite got over it) בכל אופן איזה פרקים קלאסים תמצא..? היו סך הכל 20!

chatenoire

New member
כנס?

אני חושבת שסמולוויל היא עדיין לא סדרת קאלט במימדים מספיקים כדי לעשות לכבודה כנס, ודאי וודאי שלא בארץ. קח את סטאר טרק, למשל. אני חושבת שזו אחת מהסדרות מד"ב/פנטזיה הכי אהודות בארץ, ולא ידוע לי על שום כנס שאורגן בנושא; מקסימום דוחפים הרצאה וכמה פרקים לכנסים בנושא מד"ב. תמיד אפשר לארגן מפגשי פורום, בין אם בכנס אייקון או כל כנס אחר, בבית של מישהו או סתם בקניון, ולדון בנושאים האלה. ככה הכל מתחיל.

הגרהS

New member
סמולוויל!!!!!

גם לדעתי לא צריך למהר כדאי לעשות כנס לסמולוויל... הסידרה חדשה (ומעולה) אני צופה ומעריצה שרופה של הסידרה פתחתי אתר www.smallville-tv.vze.com כנסו!!! אבל אם תחליטו לעשות כנס אני אשמח להישתתף יש לי את כול הפרקים מוקלטים מהפרק ניקודימוס (חוץ מלקצור) אז עם תמצטרך עזרה אני יודעת הרבה על הסידרה ומוכנה לעזור!!! אני מקווה לתגובה חיובית...

toonamir

New member
לא התכוונתי לכנס במימדים גדולים

אלא למפגש מעריצים+תוכן... אני מעונין לפגוש אנשים שאוהבים את הסדרה כמוני... מפגש קטן במקום ציבורי או חלק מתוכנית אחרת זה מספיק. פשוט התלהבתי מהרעיון של "smallville fan event" שמארגנים בסיאטל... הגרהS, תודה על הנכונות לעזור! (שוב סליחה על הסטייה מנושא הפורום, למרות שסופרמן הוא דמות קומיקס...)

row

New member
יש גם חנות קטנה בתחנה המרכזית החדשה

יש שמה בקומה שניה איפשהו חנות קטנה שמוכרים שם מגזינים וגם קומיקסים די (מאוד) בזול אבל כבר ארבעה חודשים שלא הייתי שם אז יכול להיות שחנות כבר נסגרה

Mnementh

New member
יכול להיות...

שהתבלבלתי בין זאתי לבין החנות שאמרו בדיזנגוף.... אולי בדיזנגוף יש משהו טוב שאני לא יודע עליו.

row

New member
בדיזינגוף זה סתם דוכן קטן שרובו

חוברות פורנו

illustrator

New member
לא יודע אם זה יעזור...

אבל אני עובד (בין היתר) על תצוגה קבועה במחסנים של קומיקום, שם יהיה אפשר לראות ולקנות חוברות. בינתיים, אתה מוזמן לבקר, בתיאום מראש. 08-9438752 בקש את ערן (אגב, החברה ממוקמת כרגע ביבנה) ולגבי כנס/מפגש, אם מספיק אנשים ירצו להגיע ליבנה, אני מוכן לנדב את המחסן לנושא.

cyber force

New member
יאאאאאלללללללללההההה

כככככככווווווווווללללללללללללםםםםם לערן נשתלט לו על הבסטה!!!!!!!! אני יביא פיצוחים!

Mnementh

New member
נשמע טוב....

אפשר לקנות במקום ISSUES חדשים מחו´ל? יאללה אפשר לארגן כנס ענקי. יבנה... איך אני מגיע ליבנה....

cyber force

New member
../images/Emo10.gif.....

כל הקטע שזה יבנה..ואני בחיפה ועד שאני ישכנע את ההורים העצלנים שלי להסיע אותי לשם בטח אני כבר יסיים לימודים...

למעלה