מצורפת תמונה של לחמניות שיצאו ממש כעת מהתנור.
650 גרם קמח לחם + 250 גרם קמח כוסמין.
כל השאר :
30 גרם סוכר
30 גרם מלח
ביצה אחת [120 גרם]
חמאה 50 גרם
שמן זית 20 גרם
סה"כ 1350 גרם מהן עשיתי 14 לחמניות. כל אחת בת 96 גרם.
הבצק יצא מעולה , רך, נעים למגע. מאוד נוח לגלגול לצורך הכנת הלחמניה.
אפיה בשתי קומות , 7 לחמניות בכל קומה.
15 דקות בטמפרטוה 200 מעלות. מחליף מקומות מדפים והופך כיוון ל 15 דקות נוספות ומפעיל טורבו.