בטח כאן זה מקום טוב לשאול

גריפון

New member
בטח כאן זה מקום טוב לשאול

למי יש המלצה על אתר היכרויות טוב? JDate (וגם קופידון) נעשו בתשלום, ולא באופן נעים - מאפשרים לך להיכנס ולהירשם ולפרסם מודעה, אבל דורשים תשלום כשאתה מנסה לפתוח את תיבת המכתבים שקיבלת! - ואני מחפש אתר חלופי. רעיונות? משהו אחר?

../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

אין לי מושג ירוק. אולי בתפוז או מתחריו? אולי לשלם זו האופציה הכי?! אה - נזכרתי. אתר חברה-דייט הוא חינם. לא יודעת כמה הוא שווה. מצטערת שלא יכולה לעזור יותר מזה. אז אולי נבנה אתר חדש בעצמנו?!

גריפון

New member
תמיד היא צעד אחד קדימה, זותי... ../images/Emo127.gif

יהרגו אותנו תפוז אם נעשה להם קונקורנציה... נדמה לי שקופידון שלהם. או שעשיתי סלט ניסואז?...

קונקורנציה זה בריא... ../images/Emo3.gif

ולהיות בעלי המאגר עם גישה לכל הנרשמים - זה לא חלום מתוק?! תלתל-צוחק

noa128

New member
ניסואז וחצי

קופידון זה בכלל של של Y נט ו- ח דייט קנו אותם, תפוז לצחוורך העניין - הרבה פחות קנאים, בעיקר כשמדובר במטרות חשובות כמו לעזור לגריפון למצוא בת זוג... לך על זה גריפ - המטרה מקדשת

seeyou

New member
../images/Emo54.gif- אתר היכרויות טוב? ../images/Emo108.gif

יש בילבול... אתר טוב-זה לא מבטיח גם אנשים טובים...בדרך כלל הנוכלים מסתתרים במקומות שלא חושדים בהם דבר חינם="חינם"....למה שתקל משהו חינם? אומרים שגם האהבה היא לא חינם... אם עד גיל 25 לא מתחתנים מאהבה בכוחות עצמים עז בין 25-30 מקבלים עזרה משכנים-חברים-משפחה..ידידים... אחרי 30 ?זה כמו פיס...צריך להאמין... אני לא הייתי פוסל את השיטה הישנה...שדכן! בהצלחה!

kisslali

New member
לא בטוחה אם הוא עוד קיים

אבל את זוגי מצאתי באתר שקראו לו בליינד-דייט. חלק ממה שאמר סי-יו נכון, צריך להאמין כי יש שם בלי סוף אנשים רעים, ואנשים שרק רוצים לחפש ולא ממש למצוא ואנשים שעוד לא ממש יודעים מה הם רוצים ו... יחד עם זאת יש שם גם, אנשים כמונו טובים ואמיתיים ורציניים. צריך רק להאמין, לתת צ'אנס ואז זה ממש לא משנה אם זה בחינם או בכסף. ולעניין הספציפי דוקא כאן מי שמשלם נתפס בעיני כלא בהכרח רציני, כאילו משלם מס שפתיים לצורך למצוא זוגיות... (אבל זו באמת דיעה אישית לגמרי). מרשה לעצמי להוסיף טיפ קטן נוסף, נסה לנצל את אחת מיתרונות המדיה הזו, את תחליף מיד מספרי טלפון, פגישה וזהו. תתכתבו קצת ותראו אם יש בכלל על מה לדבר.... שיהיה רק בהצלחה ללי

למעלה