בטח כבר טחנו פה... הגארמין IQUE3000

DHCUHHO

New member
בטח כבר טחנו פה... הגארמין IQUE3000

סוף סוף פאלם עם GPS! ונודע לי ממש במקרה? מה איתו? למישהו יש אותו פה? איך החיבורים שלו? מיני USB או כמו ה TX, או שמא שוב משהו חדש? איך העברית עליו? יציב? ובכלל, הוא מלא בריסטים כמו כל החדשים? ומה עם UDRIVE, צריך גירסא חדשה או שעובד עליו חלק כמו שהוא? ממש בא לי להחליף כבר את הענתיקה שלי ותמיד דחיתי את עצמי עד שיצא מכשיר עם GPS, נגמרו התרוצים...

DHCUHHO

New member
שווה לקנות?

יש לי הצעה לקנות ב 400 דולר - אבלח אני חייב להחילט בשעתיים הקרובות ואני נורא מתלבט התרגלתי ל T3, ואני פוחד שחוץ מה GPS זו ירידה ברמה... מה אתם אומרים?

DHCUHHO

New member
טוב לדעת אבל ההפרש משמעותי

אני ב400 דולר, פחות מאלפיים, מקבל את המכשיר הזה? מה דעתכם?

y_g

New member
2000 ש"ח בלי תוכנת ניווט ובלי עברית

תוכנת ניווט סביב 1000 ש"ח, עברית בין 15$ ל 300 ש"ח. אחריות....לא נראה לי דיל מדהים ב 400$ בלי אלה. הייתי שומר את ה T3 ובודק את המכשיר הבא במקומך, לניווט נטו: מיו 310

באותה מידה:

מיו 310 - מכשיר לניווט נטו - מחיר 2,750 ש"ח גרמין 3000 - 3,199 ש"ח כולל מע"מ, עברית, אחריות איכות של גרמין ועוד - תוריד מזה 1,000 ש"ח על T3 משומש קיבלת ב-2,199 מכשיר אחד שעושה הכל. גם זו דרך להסתכל על דברים

מסכים..

תמיד יש הנחות.. כמו שבארץ המחיר הרשמי הוא 3,199 ש"ח ותמיד יכול לבוא מישהו שיוריד את המחיר ב-10% (ל-2,880) מה שיהפוך גם את ה-323$ ללא מציאה גדולה. אגב, איך אתה מתמחר שירות ואחריות לשנה על המכשיר בארץ? משה

that hard to say

if u have cuple problme that was good if u have "ahraut" but mostly the devices work good and not need any serivces or else

הוא רוצה גם u-drive ועברית

כל שמדובר ב: 1500+1000+100 = 2600 ש"ח בהנחה שאתה מוצא u-drive במבצע (1,000 ש"ח) ועברית במבצע (100 ש"ח במקום כ-300 ש"ח). מספיק שאתה משלם על משלוח מארה"ב ומע"מ בארץ או אם אתה מעריך אחריות ביותר מ-280 ש"ח.. אנחנו נשמח לקבל אותו כלקוח שלנו לתוכנה בלבד
משה

הבדלים

3600 - מסך HVGA, זכרון 64MB 3200- מסך 320X320, זכרון 32MB 3000 - כנ"ל 3600 ו-3200 מכשירים שהפסיקו לשווק (יש כאלו בשוק - אבל סטוקים ישנים) - 3000 מכשיר חדש. לדעתי (והיו לי מספר 3600) המקלט ב-3000 יותר טוב מהדור הקודם. משה

איך הוא בהשוואה ל-TE2

אם אני מתעלם מעניין הנוחות שבמכשיר הכולל GPS. מחירה של מערכת TE2+תוכנה+GPS דומה. מלבד העדר Bluetooth האם הגרמין דומה בביצועיו (יש להם מעבדים שונים), מה איכות המסך, זמן סוללה, יציבות עיברית וכמערכת ניווט האם איכות הקליטה טובה? במידה ואני מעוניין במכשיר שישמש לא רק לניווט האם הוא עדיף (שווה זה גם בסדר) על מערכת כנ"ל מבוססת TE2.

הממ...

הגרמין מהיר יותר מה-TE2 (מאחר והוא משתמש בגרסה 5.2 של מערכת ההפעלה) לגבי יציבות - קשה לי לתת תשובה - אין לי מספיק נסיון על שניהם המסך מעולה! הרבה יותר חזק מבחינת תאורה מה-TE2 הרמקול מחריש אוזניים (די מבהיל בהתחלה..) מתגלה כמאוד שימושי אם אתה מפעיל מוזיקה בקולי קולות או סתם פותח חלון באיילון איכות המקלט טובה מספיק - גם לרכבים צרפתיים (לפחות לסניק שלי) - הנוחות של מקלט פנימי עוזרת. לפי דעתי הוא נותן תמורה מעולה לכסף במיוחד לאור העובדה שהוא מגיעה עם סט מטענים, ותוכנה ומפות לאירופה או ארה"ב. המסך והרמקול עוזרים לו להיות מכשיר ניווט מעולה - והוא מאוד מאוד זריז. משה

תודה על התשובה המהירה

אני מבין שבעצם למעט ה-Bluetooth לא מפסידים כלום אלא רק מרוויחים (לעומת ה-TE2). האם יש מקום שבו אפשר לראות אותו פיסית בפעולה (לא סגור מאחורי דלת זכוכית)?

למעלה