בטח כבר נשאלה שאלה מהותית זו,

ליאן.

New member
בטח כבר נשאלה שאלה מהותית זו,

אבל בכל זאת.. אני חייבת לשאול אתכם, חכמי הפורום, מישהו יודע להסביר לי מאיפה משתין הדג? (שקופיות ומצגות למיניהן יתקבלו בברכה.) תודה.

paluta

New member
איזה דג בדיוק - ?

ולגופו של עניין דגים משתינים בהחלט ודג מלוח גם

ליאן.

New member
כל שקפים שיש לך בנושא יתאימו בהחלט!

תודה רבה. ורגע, דגים מלוחים גדלים בים הים המלח, לא?

weed

New member
דג שסרח?

פעם היה לי דג שסרח: התאפק שלושה ימים ברצף וכמעט שבר שיא מקומי בגוש דן שעמד [ועדיין עומד] על 4.6 ימים. הכל היה מתועד. הגיעו גם מאיזו תוכנית מערוץ יססססססס או משו כזה. ואז הוא הזליף והכל הלך... הוא היה זברה מעורב בגופי- סתפ פושט- אף אחד לא נתן לו צאנס- אבל אני אימנתי אותו ויחד היינו מתאפקים ומתאפקים עוד כשהיה גור. [כשהיה נרדם הייתי משתין לתוך בקבוק יין לבן [דווקא] חצי ריק כי אני לא אדיוט לגרום לעצמי נזקים בקיבה. בקיצור: הכל הלך. דג פארש. אפס.

seafox

New member
אממ....

לדג יש רק פתח הוצאה אחד שמיועד להוצאת הפרשות מגופו וזה באמצע (ככה זה נראה) אבל יותר נכון בסוף בטנו נמצא פי הטבעת,פתח שיחרור הביצים והזרע וכנראה שגם השתנה.לי לא יצא לראות דג משתין...מה שכן יצא לי לראות כמובן זה את החירבון שלו אבל מה שכן פעם הוצאתי שורי וכשהוא היה מעליי הוא הפיל עליי משהו מאוד נוזלי (באסה הא?) אבל אין לי מושג אם זה היה שתן או חרא. מבחינה פיזית דג אמור להשתין כי הוא מכיל בתוכו נוזלים אבל השאלה היא איך שותה ולמה?זה מלוח :) אבל ברצינות אין לי מושג אם דג משתין אבל זה מאיפה שאני תיארתי אם זה נכון.

למעלה