בטח כבר ראיתם בעיתון - משמרת שלישית

Yaki J

New member
בטח כבר ראיתם בעיתון - משמרת שלישית

תשודר ב-yes weekend, מדי שישי בשעה 22:15, החל מה-23/10 מתוך הקומוניקט: עונה רביעית לאחת הסדרות היותר פופולאריות בארץ העוסקת בחייהם של עובדי "המשמרת השלישית" - כבאים, פאראמדיקים ושוטרים, העובדים במשמרת של 3 לפנות בוקר עד 11:00. שלושת העונות הראשונות שודרו בערוץ 3 (וירדו לאחר הסכסוך המתוקשר עם וורנר) וזכו להצלחה רבה. הצוות של משמרת שלישית כולל את: צוות הפארמדיקים: "דוק" פארקר (מייקל ביץ') וקים (קים רייבר מ"24"), הפראמדיקים אלקס (איימי קארלסון) וקארלוס (אנתוני רוביבאר) הכבאי ג'ימי (אדי סיבריאן) והשוטרים - ג'ון "סאלי" סאליבן (סקיפ סודות') ושותפו טיי דיוויס (קובי בל) והשוטרים פיית' (מולי פרייס) ומוריס "בוסקו" בוסקרלי (ג'ייסון ווילס). הדמויות בסדרה עומדות בפני סכנות רבות ותוך כדי מנסות להתגבר על המשברים האישיים של עצמם - בוסקו מתמודד עם ההשלכות של מעשיו הנמהרים והפה הגדול שלו, פיית' מנסה לתמרן בין עבודתה לתסכולו של בעלה ותפקידה כאמא, סאלי מתמודד עם חשדותיו שאשתו הרוסיה טטיאנה היא למעשה זונה, ג'ימי מתרגל להיותו אבא ודיוויס מנסה להתרגל לסטאטוס החדש שלו לאחר שחילוץ שלו מצולם לטלויזיה והוא הופך לגיבור היום. העונה הרביעית פותחת עם המשך מאורעות סיום העונה השלישית שבה נפלה על ניו יורק חשכה כללית. סאלי ודייויס מחלצים איש ואשה (שון יאנג) שנפצעו קשה בעקבות התקלות עם המון זועם ומגלים שמדובר במפקח המשטרה והפילגש שלו, פיית' מנסה לחלץ את בעלה ממעלית ומתפרצת על בוסקו, דוק וקארלוס מתעמתים בעקבות סידורי המגורים שלהם וסאלי מתעמת עם טטיאנה.

simbol

New member
כן ראינו... אבל

איזה עוד סדרות יעלו בספטמבר ? אתה יכול לכתוב ? אני רק מקווה שהערוץ לא יהרס...

TheCharm

New member
ואממ

הסופרנוס והבית הלבן גם ישודרו בyes weekend? ומה בנוגע לזהות בדויה? מאמצים אולי למעריצי ג'ניפר גארנר?

Aviad1987

New member
לא. הבית הלבן והסופרנוס ביס פלוס.

בטח בקרוב תצא הודעה עם הסדרות החדשות שיעלו

Yaki J

New member
הסופרנוס והבית הלבן הולכות ליס פלוס

לדעתי הן לא מתאימות לוויקאנד, מה גם שאני בהחלט מפרגן ליס פלוס על הבחירה הנבונה ועל לוח השידורים של העונה הבאה שלהן (בנובמבר) שיהיה מהמשובחים שראיתי. על זות בדויה תרשה לי לא להגיב בשלב זה.

אני דווקא מאוד אהבתי את העונה

האחרונה שלהם... אף פעם לא פתחתי הרבה יס פלוס ולא הייתי מזפזפ לשם אפילו... הפעם דיי אהבתי ת'סדרות... "עקרות בית נואשות" "ישנן בנות" "הפמליה" "נשות הכדורגלנים"... אני נהנה וממשיך לגלות שם עוד ועוד סדרות טובות.....

kalay

New member
מה שמעצבן אותי ביס פלוס

יש שם כמה סדרות טובות אבל מה, בפרומואים שלהם מראים סצנות בודדות מהסדרה שנותנים תחושה שהסדרה היא קומדיה. אבל בתכלס זאת סדרת דרמה כמו כל הדרמות.

Aviad1987

New member
משפחה בהפרעה ואיש משפחה!!!!!!!

מהתוכניות המשובחות בערוץ. ואין ספק שיס פלוס הוא ה-ערוץ בכל קנה מידה.

Tinty

New member
../images/Emo45.gif!!!

ואל תשכח את DHW

חודש תשיעי עשירי לא יהיה מה לראות!

אני מתכוון שמגרש ביתי והאוסי וקווין היל ניגמרות! משמרת שלישית אני לא אראה כי זו העונה השלישית ואני לא מכיר את התכנית. אין ריאלטי ביום שישי ואין דרמות חדשות! מה יתפוס את מקומם של מגרש ביתי והאוסי ?ואין ריאלטי ביום שישי?

TheCharm

New member
קודם כל או סי עוד לא נגמרת

ואל תדאג אני סומך על יס שימצאו מה להביא. וגם זהות בדויה
מתפלל

dht160

New member
אני לא חושב שתביאו אותה לויקאנד

היא לא ממש מתאימה ואתה לא סובל אותה.

למעלה