בטח כבר שאלו מיליון פעם... אבל...

UnprodigalSon

New member
בטח כבר שאלו מיליון פעם... אבל...

אני מתכנן לקנות נגן בארה"ב. אין לי בעיה להשקיע עד 300 דולר בהנחה שזה יהיה שווה את זה. מה שאני מחפש זה: נפח גדול, רצוי בסביבות ה20-30 ג'יגה, מאוד חשוב לי שתהיה אחריות גם בארץ, לא ממש משנה לי וידאו/לא וידאו, תמונות וכל השאר - רצוי מוזיקה ובאיכות גבוהה. מה דעתכם? מה האופציות ומה מומלץ?

נדב8

New member
מה אתה

דורש מהנגן שלך? רדיו? טייפ מנהלים? מסך צבעוני? ניגון וידאו?

יאיר B

New member
אם אחריות בארץ זה הדבר הכי חשוב -

קנה איפוד. הם היחידים שיש להם אחריות בינלאומית. אם אתה מוכן לשלם קצת, קנה איריביר. אם ובמידה והוא יתקלקל ויזדקק לתיקון - תוכל שלוח אותו לתיקון בחו"ל דרך ארקדיה (יבואנית) בעלות של 200 ש"ח לכיסוי ההוצאות (התיקון יעשה במסגרת האחריות בחו"ל).

UnprodigalSon

New member
מה שאני רוצה בנגן

זה בעיקר שינגן. אני ממש לא צריך מסך צבעוני, טייפ מנהלים, וידאו, תמונות וכדומה. אני רוצה נפח גדול, איכות סאונד - ומכשיר אמין. ורצוי גם ממשק נוח. כרגע אני מתלבט בין שלושת ה"גדולים", בכל אחד אני רואה משהו אחר טוב: הכי נראה לי כרגע זה IAUDIO M5, רק ששמעתי עליו משהו שרציתי לודא: זה נכון שבאמת אי אפשר לדפדף בספרית שירים בזמן ששומעים שיר? חוצמזה מועמד ראוי זה קריאייטיב, אבל רק בגלל שהוא יותר זול, והאופציה האחרונה היא אייפוד - אבל לדעתי זה מצועצע מדי - לא שזה רע, פשוט, יותר מדי פונקציות שלא מעניינות אותי ומעלות את המחיר. אז מה מומלץ? נראה לי שIAUDIO M5 מכסה את כל הדברים שאני מחפש, חוץ מאולי ממשק נוח - ואם כן, כמה יעלה שלט שמתחבר למכשיר? אה, ושאלה אחרונה, איזשהו מכשיר מאיזושהי חברה שנקנה בארה"ב יקבל אחריות גם בארץ? שוב, בדגש על IAUDIO?

barakbl

New member
רק מכשירים של אפל יזכו לאחריות

בארץ, כלומר רק אייפודים, אם כי אני לא הייתי ממהר להתלהב מהשירות שאתה עשוי לקבל מידע (הם ספק די לא אהוד על ידי חלק די ניכר מלקוחותיהם...). בקשר לאייאודיו: לא יודע לגבי ה M5

barakbl

New member
נשלח בטעות

לא יודע לגבי ה M5, אבל ה X5L שלי יודע גם יודע לדפדפף תוך כדי האזנה למוזיקה, לא נראה לי שזה צריך להיות שונה ב M5, אלא אם מישהו מהמנדסים של COWON ממש ממש פישל. בכל מקרה, פרט לנושא האחריות, אני מהמר שעוד מוצר על פי הפרמטרים שנתת שעשוי לעניין אותך הוא הנגנים של סוני. הם קטנים באופן יחסי, איכותיים (בכל זאת, הם לא יכולים לבייש את הפירמה) והמחירים שלהם תחרותיים.

UnprodigalSon

New member
איך מחליטים?!

אני כבר מסתובב סביב עצמי שבוע ולא מצליח להחליט.. ככל שאני מסתכל על יותר דגמים, אני רק מבולבל יותר... למישהו יש איזשהם קוים מנחים? לדוגמא, אם מה שאתה מחפש בנגן זה X אז מומלץ לך לקנות Y. משהו כזה. אני כבר משתגע, אני לא יודע במה לבחור! כבר לא ממש קריטי לי הכסף (גם ככה רובם הגדול לא עובר את ה300$ שזה הגבול העליון שלי) - אבל אני רוצה נגן שיחזיק לי שנים ואני אהנה ממנו! מישהו!!! עזרה!!! ב-ב-ק-ש-ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה-!!!!!!!!11

amitamit23

New member
אם אתה רוצה נגן נטו זאת החלטה טובה!

אתה צודק כי זה מה שעושים עם נגן וגם רוב אלה שקונים נגן צבעוני לא כל כך משתמשים בזה ולכן כדאי לך לקנות את הסוני NW HD 5 שעולה 280 דולר והוא עם עשרים ג'יגה הוא ממש ממש קטן הרבה יותר מהאייפוד והוא גם קל יש לו את האיכות סאונד הטובה ביותר בטריה נשלפת שמספיקה ל40 שעות (בפורמט של סוני שהוא לא כל כך מומלץ אבל הנגן גם תומך באמפי3) ואתה גם יכול לקנות לו שלט עם מסך נגן מאוד מומלץ והוא גם נבחר לאדיטורס צויס בסי נט

UnprodigalSon

New member
סוני נראה לי יקר יחסית לנפח שהוא

מציע. כרגע אני מתלבט בין שניים: IAudio M5, בנפח 20GB שמצאתי ב225$ או IPOD COLOR 20GB שמצאתי ב240$. הקטע הצבעוני לא ממש חשוב לי, אבל אייפוד זה שם נחשב, בגלל זה הוא בתחרות. אני ממש לא בטוח מה עדיף... מה לדעתכם? בכל מקרה, יש נגן שמגיע גם עם שלט עם צג?

יאיר B

New member
שלט עם צג זה אביזר שניתן לרכוש.

ככלל, לא הרבה נגנים מגיעים עם שלט בבאנדל, זה די נדיר. אם אתה שואל אותי, מבין השניים שרשמת הייתי מציע לך את האיאודיו - הוא נותן יותר. מצד שני, לאיפוד יש פי אלף יותר אביזרים (שנמכרים במחירים מטורפים), שלא קיימים לאיאודיו.

למעלה