בטח כולכם רוצים לדעת...
טוב, אז כולם יודעים שהיתי אצל הרופאה שלי אתמול ואני לא אמתח אותכם עוד אני פשוט אספר מה הלך. אז המצב הוא "סביר מינוס" עם נטיה ל"לא טוב" הסיבה ששלחו אותי לביופסיה היא בעצם לראות בדיוק מושלם עד כמה יש התאמה בין תוצאות של בדיקות שתן (שהראו שהמצב בכלל לא נורא) לבין המצב בתאים של הכליות שהראו משהו קצת שונה, כמו שאמרתי נוטה ל"לא טוב". אז ככה, הרופאה הסבירה שהמחלה כרגע היא מאוד מאוד מאוד פעילה וכמובן שאני גם מרגישה את זה, גם לפני שהיא אמרה לי. אז בתור התחלה הקפיצו לי את המינון ל 50 מ"ג. התחלה טובה, לא?
ובתור המשך טיפול, אני אקבל פעם בחודש בבי"ח איכילוב, תרופה לוריד, שאת שמה אני לא זוכרת... משהו כמו ציטוקסן... או משהו בסגנון... ועוד הסבר טוב שהיא נתנה לי: יש לחלק את הביופסיה לשתי תוצאות, אחת היא אחוזי הפעילות והשניה היא אחוזי הפגיעה המצטברת ,מה שנקרא "צלקות" ופה דווקא יש חדשות טובות אומנם המחלה מאוד פעילה, אבל בנתיים אין צלקות (שזה כאילו תאים שכבר נהרסו) בכל מקרה, היא אמרה שזהו טיפול מאוד אגרסיבי, היא רוצה להתחיל מהאגרסיבי ביותר ולאט לאט להחליף לתרופות פחות חזקות. (מסתבר שזו תרופה, במינונים יותר גבוהים ובשימוש אחר, למחלות ממאירות...שלא נדע...) וזהו, זה בערך כל החדשות המסעירות. זה אומנם הצליח לדכא אותי למשך שעה בערך, אבל כמו תמיד מיד התרומם לי המצב רוח, כי יש דברים יותר גרועים, נכון? אז שיהיה לכם המשך ערב מהנה,
טוב, אז כולם יודעים שהיתי אצל הרופאה שלי אתמול ואני לא אמתח אותכם עוד אני פשוט אספר מה הלך. אז המצב הוא "סביר מינוס" עם נטיה ל"לא טוב" הסיבה ששלחו אותי לביופסיה היא בעצם לראות בדיוק מושלם עד כמה יש התאמה בין תוצאות של בדיקות שתן (שהראו שהמצב בכלל לא נורא) לבין המצב בתאים של הכליות שהראו משהו קצת שונה, כמו שאמרתי נוטה ל"לא טוב". אז ככה, הרופאה הסבירה שהמחלה כרגע היא מאוד מאוד מאוד פעילה וכמובן שאני גם מרגישה את זה, גם לפני שהיא אמרה לי. אז בתור התחלה הקפיצו לי את המינון ל 50 מ"ג. התחלה טובה, לא?
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)