בטח כולם עכשיו

shaniza

New member
בטח כולם עכשיו

רואים ברזיל נגד קרואטיה ואין נפש חיה ברחובות... אופפפפ משעמם! טופ... נלך לראות את 20 גברים רצים אחרי כדור

למה סופר פארם.. טסים לניו יורק!!

את ההודעה הזו קיבלתי במייל. אמנם דואר זבל, אבל מהזן החביב.. "קיבלתי במייל מסוכן הנסיעות שלי הצעה מפתה, וחשבתי שזה יתאים לכל החברות שנמאס להן לראות טלנובלות בחדר השינה כשברקע הגברים נובחים רונאלדיניו ובקהאם..........
חייבים כרטיס ישראכרט (ועדיף שיהיה של הבעל) ואז נצא לחגיגה הגדולה בתפוח הגדול. כרטיס באל על יעלה רק 999$ ובנוסף נקבל 50$ לקנייה בדיוטי פרי (זה כמובן לא מספיק, אבל יש את כרטיס האשראי של הבעל..). במקום הטלנובלה בחדר השינה, אפשר ללכת לאחד מלהיטי ברודווי בהנחה של 80$. ועכשיו החגיגה הגדולה שלא תשאיר אתכן אדישות (ואת הבעל כשתחזרו): מקבלים 11% הנחה בחנות הדגל בלומינגדיילס ו- 15% הנחה בלורד אנד טיילור. אני הזמנתי את הכרטיס מסוכן הנסיעות שלי, אבל בטח לכל אחת מכן יש את הדארלינג שלה..
אני מכירה כמה גברים שיקפצו על הסירה הזו (אופס... על המטוס הזה) אז יאללה תזדרזו כי אפשר לקנות את הכרטיסים עד ה- 6 ביולי."

magenta73

New member
הקטע שכולם

בפאבים/בתי קפה שמשדרים את המונדיאל... אז הרבה נמצאים ברחובות, רק שהאקט אותו אקט - צפייה/בליסת גרעינים/שאיגות... את יכולה לעשות סטרפטיז חושני במיוחד ואף אחד לא יסתכל עלייך...

bulb

New member
בתור אחת שלא אוהבת הכללות

את מסתדרת לא רע. לא רואה מונדיאל ,לא אוהב כדורגל ,לא את השחקנים ולא את חבורת הבבונים המתקראת "אוהדים". דרך אגב ,מה ההבדל בין סטריפטיז חושני לסטריפטיז חושני במיוחד?

bulb

New member
כל עוד לא מדובר במנוח...

אם ירדתי לסוף דעתך ,אז בעצם אין כל הבדל. אז סתם לקחו ממני תוספת של 20 שקלים.

shaniza

New member
הקטע הוא דווקא

שהמשחק של אתמול שודר לכולם חינם בערוץ 2 וחשבתי על מה שאמרת... אבל מה זה שווה להסתרפטז ברחוב אם אין מי שיסתכל ?

למעלה