בטח עניתם כבר 1000 פעם....מה לקנות?

sharontze

New member
בטח עניתם כבר 1000 פעם....מה לקנות?

שלום אני סטודנט ואני מתלבט מה לקנות. ואני אפילו לא יודע מה עדיף פוקט פי סי או פאלם. הצרכים שלי הם 1. אנטנת GPS מובנית 2. עיבוד תמלילים 3. ניגון מוסיקה וסרטים 4. מילון אנגלי עברי התקציב: עד 250 דולר. * המכשיר ירכש בארה"ב תודה למייעצים

+++

אם תשאל "מה עדיף פוקט פי סי או פאלם" בפורום פאלם תקבל תשובה אחרת מאם תשאל את אותה שאלה בפורום פוקט פי סי. כמובן שעדיף פאלם
הדרישה ל GPS מובנה די מצמצמת את האפשרויות שלך אם אתה רוצה פאלם. רק גארמין 3000 יתאים והוא לא ממש המכשיר הכי טוב בשוק. הוא בעיקר מיועד למי שרוצה מכשיר משולב בכל מקרה. לכל שאר הדרישות שלך, TE2 עונה בגדול ועולה בחנות הרשמית של פאלם 200 דולר (ועוד מקבלים כרטיס זכרון במתנה). בחנויות פרטיות יש הרבה פעמים הנחות או מבצעים אחרים. תוכל לקנות מקלט GPS חיצוני (BT או עכברי) ולהתממשק אליו. רק שים לב שכאן לא נגמרות העלויות שלך (לא משנה אם תרכוש פוקט פי סי או פאלם): בשביל תמיכה בעברית ומילון (דרישה מס' 4), תצטרך לרכוש תוכנה. בשביל לראות סרטים ולשמוע מוזיקה תצטרך כרטיס זכרון גדול. בשביל להשתמש ב GPS תצטרך תוכנת ניווט. וכל זה עוד לפני צ'ופרים לא בהכרח הכרחיים אבל בהחלט נחוצים כמו: תושבת לרכב, מגן מסך, נרתיק עור/מתכת ועוד.

למעלה