בטח פורסם פה בעבר ופיספסתי..

eve6

New member
בטח פורסם פה בעבר ופיספסתי..

אתר שמתעדכן לעיתים קרובות ומחדש (לפחות לי) על מה שקורה עם הסרט הקרב אלינו לטובה...

Gilliana

New member
אני חושבת שפרסמתי...

וואללה, לא זוכרת כבר - מה שבטוח, את האתר אני מכירה טוב כך שאם לא פרסמתי...
אגב, מדהים איזה דברים קטנוניים מפרסמים שם כגון ז'קט העור שהוזמן עבור דיויד, ועוד קוראים לזה "ספויילר".

למה קטנוני?

את יודעת כמה דברים לגבי התסריט אפשר להבין בעקבות הידיעה איזה ג'קט הוזמן עבור דיוויד?? זה מרעיש כמו לגלות את סוף הסרט!!

o n o f f

New member
זה נכון!

כל פרט חשוב....מאז שקראתי את הידיעה על הז'קט, אני כבר יכולה לראות את סצנת הפתיחה בעיני רוחי.....

Gilliana

New member
מניין לך שהז'קט ישמש את דיויד בפתיחה?

ואם כבר, מניין לך שדיויד בכלל יופיע בפתיחה? הרי כמיטב מסורת פרקי תיקים (כולל הסרט הראשון), מאלדר וסקאלי כלל אינם נמצאים בפתיחה. מניין לך למשל שהז'קט לא ישמש את דיויד בסצינת פלאשבק למשל? או בסצינה שבה הוא יוצא ללגום לו משהו בבר השכונתי הקרוב? איך אפשר לנסות בכלל ולהסיק איזוהיא מסקנה על סמך ז'קט עלוב אחד? מצטערת שאני מחרבת מסיבות, אבל זו המציאות.

לא,יש גם את הסצינות האלה בהתחלה

שמראים את הקטע הטרגי ואז אחרי הפתיח עושים :"8 שעות לפני" משהו בסגנון

חחח את צודקת,אבל

מה לעולם לא הראו את מאלדר או סקאלי בפתיחה? אפילו לא פרק אחד?

Gilliana

New member
לא אמרתי שמעולם

אם כי, אני כרגע לא מצליחה להעלות בזכרוני פרק כזה, אלא אם כן זה היה חלק ב'. יש בטח מי זוכר טוב יותר ממני - עינת? שיר? ! Duty calls

adiville

New member
בטח שראו אותם בפתיחה

דוגמאות : Demons Beyond the sea The field where i died

לדעתי

או יותר נכון לתקוותי במהלך כל הסרט דיוויד ישתמש בג'קט אבל אך ורק בג'קט.. נא להרחיק מההודעות שלי ילדים קטנים, נשים בהריון וחולי לב. וכמובן את טיה ליאוני

Gilliana

New member
רציתי באמת לשאול קודם...

... מה את כ"כ מתלהבת מהז'קט - מילא אם אלו היו תחתונים אבל גם, את הרי מעדיפה אותו בלי כלום כזכור לי, והנה - מסתבר שזכרתי נכון.

נו אבל זה כי

אין דבר יותר סקסי מבחור בג'קט עור (כן אני יודעת אני צמחונית בלאי) בעיקר עם בכיס שלו יש פלקס (בקבוקון כסף קטן) המכיל וויסקי משובח...

adiville

New member
טעם טוב יש לך אחותי ../images/Emo6.gif

אחחח.....מזכיר לי את הפנטזיות שהרצתי עליו בגיל 15

o n o f f

New member
מה?....חחח

לא זה היה בצניות...רציתי לציין שזה פרט טפשי ביותר...ויותר מגוחך זה לקרוא לזה ספויילר...

Gilliana

New member
נו , כמו שאמרתי לעינת...

מצבי היה חמור מאד כשכתבתי את השטויות האלו (מה שעייפות יכולה לעשות לבנאדם לפעמים
) - נא להתעלם מהשטויות שלי.

למעלה