בטח שאלו את זה כבר

uppercut

New member
בטח שאלו את זה כבר../images/Emo141.gif

אני עומד לקנות ipod (עוד לא החלטתי אם דור רביעי 20g או מיני) אבל לא משנה, זה תומך בעברית? אם לא יש איזה תוכנה או דרך? אני מקווה שלא שאלו את זה פה איזה אלף פעם כבר.

weird dust

New member
האי פוד כרגע לא תומך בעיברית

ישנה שמועה שב2005 תצא גירסה תומכת. אבל זאת רק שמועה.

יש לי שאלה אלייך

למה כולם מתלבטים בין ה20 ג'יגה לבין המיני? נכון שההבדל בינהם הוא רק 50 דולר אבל בדיוק בגלל ההבדל הלא גדול במחיר לא צריך להיות מקום להתלבטות אם אתם צריכים 20 ג'יגה קחו אותו ואם יש לכם פחות מ4 ג'יגה (כמוני, יש לי בקושי 2) קחו את המיני

mmad il

New member
דוקא בגלל ההבדל הלא גדול יש התלבטות

אם בעוד חמישים דולר אתה יכול לקבל עוד 16 ג'יגה, שככה האייפוד יכול לשמש הארד דיסק ועוד הרבה דברים. זה למה יש התלבטות

uppercut

New member
זה לא השיקול שלי-ממש שמח ששאלת:

אני חושב שאני אחד האנשים במצב הכי קשה לבחירה: שיקולים לקנות את ה ipod 20GB : -יש לי 3.97 GB של מוזיקה, ואני מוריד עוד שירים אז אני יעבור את זה עוד כמה ימים. -הכסף לא משנה לי, לא שאני עשיר רק שאם אני כבר קונה משהו אז שאני יהנה ממנו. -אני ממש רוצה לקחת איתי את כ-ל המוזיקה שיש לי. -אני אוהב קצת יותר את העיצוב שלו. שיקולים לקנות ת'מיני: -אני רץ פעמיים בשבוע לרבע שעה-25 דקות כל פעם. -הגודל מאוד חשוב לי מאוד מאוד. אז מה אתם חושבים(תעזרו לי להחליט)

weird dust

New member
כמה דברים

בעיקרון 4 ג'יגה זה הרבה ותמיד אפשר להחליף. קצב העברה הוא גדול מאוד מהמחשב אי פוד ככה שזה לא כמו המיני דיסק שלי שאם אני מחליט להחליף שירים אז זה לפחות שעה. האי פוד מיני יותר קטן (גודל ומשקל) ויותר צבעוני אבל, יש בו פחות ג'יגות והוא עם פחות שעות נגינה. אז עכשיו תחליט מה אתה צריך יותר - אני בעיקרון רוצה את ה40 דווקא בגלל הרצון שלי להישתמש בו ככונן במחשב לצורכי מוזיקה(להזכירכם אני עדיין מחכה לתשובה כמה המחשיר אמין). זהו בעצם בעד ונגד כל אחד מהם, יום טוב.

תקנה את ה20 ג'יגה

כי אם אתה אומר שיש לך 4 ג'יגה בדיוק (נתעלם מה3 ק"ב האחרונים
), אז אתה תצטער ובגדול אם תקנה את המיני כי יש בו 3.7 ג'יגה, לא 4 בדיוק ותאמין לי שאתה גם תוסיף לו המון מוסיקה (לפני שקניתי את המיניפוד שלי היו לי פחות מג'יגה שירים, היום יש לי בערך פי 2
בקיצור: אתה צריך 20 ג'יגה, המיני לא יספיק לך

weird dust

New member
תיקון קל

3.7 זה 3700 מגה בערך (החישוב הנכון הוא משהו כמו 1250 קילו-בית למגה) כלומר יש לו עוד 300 מגה. וזה נכון שעדף לקנות גדול בהפרש קטן ולא להיתטער בעתיד. ניתן גם להישתמש בחלק מהאי פוד ככונן נוסף לגיבוי.

uppercut

New member
2 שאלות:../images/Emo141.gif

-יש הבדל משמעותי בגודל? (אני יודע בדיוק מה הגודל אבל אני מת לראות את האיפוד הרגיל בעיניים, את המיני ראיתי ואהבתי, אולי מישהו פה גר בירושלים???) -נראה לי שהמיני לא נשרט בקלות כמו הגדול(ראיתי איפה שהוא שציפו אותו בצבע לא מתקלף).- נכון?

Sweet SuGaR

New member
אממ

- אפשר להגיד שיש הבדל משמעותי אבל המידות עדיין די קטנות [של הגדול].. - המיני בהחלט לא נשרט כמעט, אם בכלל.. הוא כבר נפל לי כמה פעמים ואין עליו אפילו סימן קטן שהייתי מאמינה שבגדול כבר היו עליו שריטות.. אבל שוב.. כדאי לך לבחור את האייפוד לפי הצורה שאת רוצה להשתמש בו ומספר הזיכרון שאת צריכה..

weird dust

New member
בהחלט עדיף לבחור לפי צורך ולא לפי

צבע או צורה, למרות שגם זה צריך לצאת בשיכלול. הגודל של ה20 ג'יגה הוא: 12 X 190 24 X 102 הגודל של ה40 ג'יגה הוא: 12 X 253 24 X 136 אם מישהו מתמצא יותר ממני ויודע מה כל אחד אומר הוא מזמן לכתוב. (לפי דעתי זה ככה: רוחב, גובה, אורך, משקל)

uppercut

New member
תודה, but../images/Emo141.gif

מישו פה גר בירושלים, ראיתי כבר תמונות והכל אבל אני רוצה לראות את ה 20g בעיניים... אגב, שמתם לב שיש קבוצה נכבדת מחיפה? *מקווה שזה יקפיץ

weird dust

New member
ניתן ללכת לחנויותכמו השקם

ולבקש מהם לראות ולהחזיק שמעתי שהם נותנים(מצטער שאני תמיד אומר את אותה רשת, פשוט רק אותה אני מכיר ושמעתי עליה ואני מוסיף גם בחיפה הם אדיוטים לא רק באילת
)

uppercut

New member
אה הנה עוד שאלה:../images/Emo141.gif

אני יכול עקרונית לקנות דרך ארבעה מקומות שונים ipod(מיני או 20G) 1)בארץ רגיל 2)בניו-יורק פיזית 3)להזמין דרך האינטרנט לדודים-בניו יורק 4)באירופה(אבא שלי נוסע בערך פעם בשנה לשם) איזה הכי כדאית?

weird dust

New member
בעיקרון...

באמריקה אם אתה או דודים זה באמת לא חשוב לדעתי עדיף שאתה תביא את זה איתך. במקרה ואתה אזרח שומר חוק יש על האי פוד בארץ מכס של 33 אחוז מה שאומר שההבדל בין המחיר בחול לארץ הוא 100-200 שקלים בסוף העיניין ואז כבר עדיף לקנות בארץ. אם יש לך משפחה או חברים באילת (כמו שכמה כבר התנדבו כאן) מומלץ לך לקנות שם זה הרבה הרבה יותר זול.

למעלה