בטח שמעתם על ההקלטות

mri10

New member
בטח שמעתם על ההקלטות

לא של שולה זקן.אלו כבר נלעסו עד תום.כוונתי להקלטה של הרב עובדיה בה הוא נשמע מדבר על יו"ר ש"ס אריה דרעי.

מה דעתכם??

mri10

New member
במבט שטחי

הוא יוצא מגעיל.אבל מי שמכיר לעומק את הטרימנולוגיה של הרב ואת הרקע לשיחה יודע שאין הרבה בקלטת הזו.

דידי 9

New member
האמת היא שאני

לא מכירה לעומק את כל הדינמיקה שם.
אנייכולה להגיד לך שלדרעי יש "קבלות" מהצד השלילי.
אני גם יכולה להגיד לך-שישי לדעתי *הלא מלומדת* מקרין אמינות הרבה יותר מדרעי.

יאו

את ממש "היהפוך נמר חברבורותיו".
אני לא עומד בזה

&nbsp
פעם זה דיד ופעם זה פום. מה זה אומר? איך להתייחס לזה? זה מצבים שונים של מצב רוח אולי?

puma141

New member

זה על פי בקשה מהמסרים שלי.!

העיקר שאתה מזהה אותי.........:)

צלשלספק

New member
ללא ספק ישי פגוע, לדעתי יפלג עוד יותר את ש"ס.

תראה ללא ספק שרואים כי הרב עובדיה ז"ל מאוד התחבט בנושא, מצד אחד נראה שהוא מאוד אהב את דרעי, וכל העניין הזה עם הכלא לדעתי די שבר אותו.

שמע,
אני זוכר כבחור (יותר) צעיר איך דרעי הביא לש"ס 17 מנדטים, הכאריזמה שלו סחפה לא מעט, הייתה להם אז הצלחה מסחררת, בחתכים של הסטטיסטיקות ראו שבקיבוצים (כן, שם) גם הצביעו ש"ס.

ישי לא הצליח להביא את ש"ס לימים של דרעי, ואני משער שהוא בהחלט עבד קשה.

ונראה לי שהרב ראה את זה וחשב על גם טובת המפלגה כשהחזיר לדרעי את ראשות ש"ס, נראה מהדברים שהוא לא קיבל החלטה קלה בהקשר...

mri10

New member
צודק לגמרי

ההחלטה להחזיר את דרעי היתה אלקטורלית.רגשית,הרב היה מחובר לאלי ישי וכמו שאומר הפסוק " בכל ביתי נאמן הוא"

צלשלספק

New member
אז אתה אומר שיקול מהלב מול שיקול מהראש...

דרעי הביא בזמנו את ש״ס לתקופת הזוהר שלה, אלי ישי עבד קשה אבל לא הצליח להחזיר אהמ...

״עטרה ליושנה״ נקרא לזה :)

דרעי ירד

זה לא דרעי של אז ,היה מוכשר ועדיין והתקדמו מאז או שפרשו או שחטפו תיקים ככה זה כאן! לשמוע על הרפש וסכסוכים שם פשוט מגעיל,כבר לא שומע ממש חדשות חוץ מאינטרנט !
אלי ישי היה צריך לפרוש מזמן כי הרי היה ידוע שדרעי לא רוצה אותו!וזה ברור שהפיצול פוגע בהם

צלשלספק

New member
מסקרן אותי האם הטענות ששם שדרעי "עבד" על הרב

בנושא אוסלו נכונות?

בקלטת שהראו בערוץ 2 הרב עובדיה ז"ל טוען שם שדרעי "סובב" אותו, עם הסכם אוסלו (וסביר להניח חבירה לממשלת רבין) ושהוא סמך עליו...

למעלה