בטח תרצו עידכון על מה שקורה איתי

פורומית

New member
בטח תרצו עידכון על מה שקורה איתי

אז אמרתי שהלכתי לדיאטנית בקופת חולים שנתנה לי דיאטה, כמו ילדה טובה עשיתי בדיוק מה שהיא אמרה למשך שבועיים, והגעתי למסקנה שכל העסק לא לטובתי בכלל, אני לא רוצה להכליל, אולי זה רק אני ככה, אבל אני אסביר לכם למה החלטתי לרדת מהדיאטה הזאת, דבר ראשון לא הורדתי כלום בשבועיים האלה למרות ש"רצחתי" את עצמי עם הדיאטה הזאת, ודבר שני והחשוב ביותר, הגעתי למסקנה (לא לבד...) שדיאטה מהסוג שהיא נתנה לי, ממש לא מומלץ לאף אחד! צריך הרגלי אכילה נכונים, לאכול רק את הדברים המזינים ולא את השטויות, אבל אסור להגביל בכמויות ספציפיות, מה שקרה הוא שבשבועיים האלה שמתי דגש כל כך חזק על הקפדה על התפריט שהיא נתנה לי שכל היום הייתי צריכה לתכנן כבר את הארוחה הבאה, תמיד הרגשתי רעבה ומוגבלת במספר כוסות, פרוסות וכו´, לא היה לי הרגשה טובה מכל זה בכלל, ובנוסף להכל מרוב דגש על האוכל, כמעט פיספסתי את הספורט... בקיצור ירדתי מזה! הרגלי האכילה שלי די טובים, אני לא אוכלת לא ממתקים, לא מטוגן, לא סויות, לא יותר מ3 אחוז שומן בחלבי וכו´ וכו´, ותתפלאו, עכשיו כשאני לא מוגבלת בתפריט של הדיאטנית ואני יודעת שמותר לי כמה שאני רוצה, גילתי שאני אוכלת אפילו פחות
בקיצור, אני הולכת יותר ברגל, ואוכלת כמה שבא לי אבל בריא, צריך לשים דגש על הספורט ולא על האוכל! ואמרו לי שמומלץ ללכת לפני הארוחה, ככה הגוף שורף יותר מהר את מה שאוכלים וגם זה מונע את הבעיה שאחרי שעושים ספורט מרגישים רעבים. בהצלחה לכולם, גם לי...

למעלה