בטטה בתנור - יעבוד עם מזולה במקום שמן זית?
רציתי לאפות בטטה (חתוכה לעיגולים) בתנור, ורק אחרי שחתכתי גיליתי שנגמר לי השמן בכלל.
הדבר הכי קרוב שיש לי כרגע זה מרגרינה מזולה בטעם חמאה (למריחה).
לדעתכם זה יעבוד בסדר במקום השמן? (הכוונה למרוח את המזולה על נייר האלומיניום שעליו הבטטות) - או לחילופין - האם אפשר לאפות את עיגולי הבטטות בתבנית בלי שום שימון? אני מניחה שהם ידבקו לתחתית, לא?
מצטערת על השאלות הבורות, אני לא חזקה במטבח...

רציתי לאפות בטטה (חתוכה לעיגולים) בתנור, ורק אחרי שחתכתי גיליתי שנגמר לי השמן בכלל.
הדבר הכי קרוב שיש לי כרגע זה מרגרינה מזולה בטעם חמאה (למריחה).
לדעתכם זה יעבוד בסדר במקום השמן? (הכוונה למרוח את המזולה על נייר האלומיניום שעליו הבטטות) - או לחילופין - האם אפשר לאפות את עיגולי הבטטות בתבנית בלי שום שימון? אני מניחה שהם ידבקו לתחתית, לא?
מצטערת על השאלות הבורות, אני לא חזקה במטבח...