בטטות מעוכות

סגליתש

New member
מכירות את המתכון של תפו"א מעוכים?
עשיתי את אותו הדבר עם בטטות קטנות.
בישלתי אותן בקליפתן במים כ- 20 דקות לריכוך. הוצאתי מהמים, הנחתי בתבנית.
מעכתי אותן קלות, שמתי כ- 2 כפות שמן, 2 כפות מייפל, מעט קינמון, אגוז מוסקט ופלפל שחור. אפיתי בחום גבוה (210) כ- 20 דקות נוספות. יצא מעדן! הטעם של הבטטות יוצא מרוכז. (אפילו עבר חימום חוזר לשבת והיה אחלה).
 
מכירות את המתכון של תפו"א מעוכים?
עשיתי את אותו הדבר עם בטטות קטנות.
בישלתי אותן בקליפתן במים כ- 20 דקות לריכוך. הוצאתי מהמים, הנחתי בתבנית.
מעכתי אותן קלות, שמתי כ- 2 כפות שמן, 2 כפות מייפל, מעט קינמון, אגוז מוסקט ופלפל שחור. אפיתי בחום גבוה (210) כ- 20 דקות נוספות. יצא מעדן! הטעם של הבטטות יוצא מרוכז. (אפילו עבר חימום חוזר לשבת והיה אחלה).
רעיון מעולה! לא כולם אוהבים אצלי בטטות אבל אנסה להכין.
תודה!
 
למעלה