בטטת כורסא זו אני
- סקר

בטטת כורסא זו אני../images/Emo18.gif - סקר

אני מודה, אני נורא אוהבת טלוויזיה. ואני, אינני מהסנובים. לא, הכל הולך: עתיקות בבי.בי.סי , עצות של ד"ר פיל, חדשות ערוץ הבידור וכמובן (כשלא הייתי צריכה לשלם בעבור זה) תכניות היעוץ של ערוץ טק-טי-וי. באמת שרוב התכניות רוב הזמן הן באמת די זבליות, תמיד אני מרגישה שאולי עכשיו יש משהו מעאפן, אבל עוד 5 דקות אני אמצא זהב טהור. ואתם יודעים מה, לפעמים באמת מוצאים. עכשיו, בעוד שבאופן כללי היבוא האמריקאי של ערוץ 3 לא אהוב עלי, אני מודה בכניעה שאני נורא אוהבת את "הבית הלבן". אני אוהבת את זה שהם מדברים מהר, שהם כולם נבונים וחכמים ושנונים, ואת זה שרוב הזמן נעשה מאמץ אמיתי לעניין את הצופה. והשבוע גיליתי שיצאה כעת העונה השלישית בדי.וי.די (את השתיים הקודמות כבר יש). לכן, רגע לפני שאני פושטת על החנויות, חשבתי שמן הראוי להתעניין אצלכם: אילו תכניות טלוויזיה אתם ממש אוהבים
מהסוג שממש תעדיפו להשאר בבית ולצפות, רק לא להפסיד פרק. מה מדביק אתכם למסך

../images/Emo104.gif לאחרונה

דווקא יצא לי להיגמל מהטלוויזיה, אהבתי בעיקר את את "הרקיע השביעי" (הולמרק, שהוא בכלל ערוץ מאוד כיפי עם סרטים איכותיים לרוב ועכשיו נזכרתי שפיספסתי אי. אר ואיזה כיף שיש את זה שוב עוד מעט- עוד נקודת זכות לערוץ). מה שכן- התקרבתי יותר למחשב ואני מקווה לצאת מזה... מה שמשך אותי להודעה שלך זה אם כבר מדבירם על טלוויזיה, היה לי קטע עם הטלוויזיה שמאוד קשור לדירה: כשהלכנו לחפש דירות יצא לנו לראות שתי דירות קופי, באחת מהן כמעט לא היה ריהוט ובשניה היו שתי טלוויזיות. אז נכון שתמיד כיף שיש טלוויזיה וזה מעביר את הזמן אבל כמו שכתבת חציש- היא גם די מושכת! לכן אחד הסיבות שלא רציתי את הדירה היא הטלוויזיה (זו רק אחת הסיבות!! אני לא מספיק משוגעת כדי לוותר על דירה בגלל טלוויזיה!). אני מרגישה ששנה הבאה יחד עם הדירה אני פותחת דף חדש ואני רוצה לפתוח אותו עם עיסוקים הכי טובים ואיכותיים שאפשר. כשחוזרים הביתה אז אולי כדאי לראות סרט פה ושם, אבל בדירה שלי, מקדש הלימודים שלי, אני מקווה מאוד שלא תהיה טלוויזיה (תלוי גם בשותפות, אני מקווה שהן יסכימו איתי בקטע הזה...). בכל מקרה, גם הקטע של הדירה ההיא עבר חלף לו (נושא כאוב
), עכשיו אני מוצאת את עצמי שוב בחיפושים (אם למישהו יש הצעה לדירה בנשר

../images/Emo104.gif יש לי טעויות דיקדוקיות ../images/Emo4.gif

משהו מוזר קורה בזמן האחרון...

בוביץ

New member
בתור מכור לטלוויזיה

אני רואה המון: טוב אניר ואה בעקיר סדרות מאצות הברית(עונות נמתקדמות של סדרות שלא שודר בארץ עדיין או סדרות שלא משודרים ובתקווה שישודרו בקרוב) למשל סדרה אחת מעולה שקוראים לה:THE OC- סדרה פשוט מעולה. אני רואה כמובן גם באפי המעולה. זהות בדויה(אליאס). כמה ריאליטי להנאה. יש ריאליטי טובים (ולא "זולים") כמו השוליה הצויינת.. ויש עוד כמובן.

בוביץ

New member
אני רואה חלק מהסדרות כמובן במחשב

כי אני מוריד אותם אז אני רואה במחשב חלק =מהסדרות(רוב הסדרות) אה כמובן אני גם רואה סיינפלד ובנות גילמור ואמריקן איידול..

SaintJohn

New member
אני דווקא לא יושב הרבה מול המסך

אבל אם יש משהו שאני לא מוכן לפספס, אז בלי שום ספק זה יהיה סיינפלד (במידה ובכלל משדרים), וסרט טוב באחד מערוצי הסרטים. עכשיו כשאני חושב על זה, אז זה באמת מוזר לי שאני לא רואה הרבה טלויזיה. אני מניח שללימודים זה בטוח עוזר
. ובכל זאת אני גם בטוח שאם הייתי מרתק את עצמי לאחת מהסדרות שרצות בטלוויזיה כמו הסופרנוז, הבית הלבן, 24 או זהות בדויה, אז אני בטוח שהייתי נהנה מזה.

NoKiA2003

New member
אני משתדל לא לפספס וויל וגרייס

בערוץ 3 חוץ מזה אני יכול סתם לבהות מוך המסך (לפחות בשלב הזה כשכוכב נולד נגמר)

ailag

New member
זה שיש לו מקלדת

והעט-עכבר שלי
היום ראיתי שעה של "מדינת היהודים" ועוד קצת את המירוץ לדירה. ראיתי עשר דקות מגמר כוכב נולד. לדעתי זו כל הטלויזיה שראיתי בחודשים האחרונים. אני מרגישה איזה "ריקון מוח" מול רוב תוכניות הטלויזיה, עדיף כבר את האינטרנט, בו אני בוחרת את אופי, איכות ואינטנסיביות התכנים.

karnaf7

New member
six feet under - עמוק באדמה

מישהו יודע מתי מתחילה העונה השלישית בארץ?

בוביץ

New member
אוי שכחתי כמובן את עמוק באדמה

כנראה שתחזור לעונת החורף של קשת(זכיינית ערוץ 2) כלומר בערך אוקטובר -נובמבר(אחרי החגים). (ובינואר בארצות הברית: תתחיל הוענה הרביעית של אליאס,24,ואמריקן איידול היפי הורי)

JaneLame

New member
סיקס פיט אנדר - אכזבה.

קיוויתי שזה יהיה יותר גותי, מריר ומטורף. בפרק הראשון או השני אפילו היה תיחכום תסריטאי פמיניסטי בצורת רגל כרותה שקלייר השאירה בארונית של ה - highschool sweetheart שלה אחרי שהוא סיפר לכולם שהיא נותנת. מעבר לזה, הם סתם משפחה אמריקנית בנאלית ומשעממת, עם הרבה מעט מידי תסביכים ביחס לעובדה שהם קברנים.

newKiticat

New member
אי.אר!!!

אני לא מכורה לעוד תוכנית כמו שאני מכורה לזה!!!!

EyalPolo16V

New member
אין לי זמן לנשום בחודשים האחרונים

אבל , אם יש משהו שאני לא מפסיד זה : "אפקט הפחד" בערוץ AXN כל יום ב5 אחר הצהריים וב3 לפנות בוקר

ailag

New member
התוכנית היתה הרבה יותר טובה

אם הם לא היו מחשיבים אכילת ג'וקים בתור "אתגר מפחיד". (זה לא - למי שכבר מגיע לשם זה סתם מגעיל ולא בריא. מה היה הקטע בזריקת חולדות מתות בעזרת הפה באיזה גמר? מה מפחיד בזה?)

EyalPolo16V

New member
דווקא זה הקטע החביב עליי בתוכנית

לקפוץ ממסוקים וכאלה כל אחד יכול לעשות
חוצמזה הם יצירתיים, לפעמים צריך להעביר מחית תולעים בפה אתמול היה צריך למלא כוס בנוזל של העין של הפרה ואז לשתות את זה. מעניין מי מתכנן את הפעלולים. זה מישהו מופרע ברמות שלא יאומנו. (וטוב שכך
)

JaneLame

New member
ד"ר פיל היה משתבץ

מזה שאת רואה גם את "הבית הלבן". הוא כזה רפובליקני מעצבן, ולא מנסה אפילו להסוות את זה. שלא תטעו, למה שהוא עושה אין שמץ של דימיון לפסיכותראפיה. אני מתכננת לא לקחת את הטלוויזיה שלי לדירה החדשה. אני משאירה אותה ואת הוידאו פה. ממילא מה ששווה אפשר להוריד מהרשת, ובת"א אי אפשר לראות ערוץ 2/1/10 בלי לשלם עבור חיבור לכבלים. בפעם הקודמת שגרתי בת"א לא הייתה לא טלוויזיה, אבל הייתי מנויה על עיתון יומי וב"בית אריאלה", אז קראתי המון, והייתי יוצאת יותר. אחרי שבועיים נגמלים מקופסת האידיוטיזם. יחסר לי רק "המגן".

די! לא נכון! ../images/Emo6.gif

לא טענתי לרגע שאצלו אני עוברת טיפול פסיכולוגי, אבל העובדה היא שלא מדובר שם על בעיות-מציצניות דוגמת תכניות אירוח, אלא על דברים שבסופו של דבר אני מרגישה או חווה פעמים רבות. הגישה שלו היא נינוחה, אינטיליגנטית במידה, ובעיקר מאפשרת לצופה לקחת מה שמתאים לו מכל מה שנאמר ולעבד את זה בעבור עצמו. אני סבורה שלד"ר פיל לא היה מזיז מהם הרגלי הצפייה של איזו ילידה במדינה נידחת , אלא אם כן יש סיכוי שהיא תקנה את מוצריו דרך האתר. למען האיזון, את אותה ילידה לא ממש מעניין מהן דיעותיו הפוליטיות: בסופו של דבר חילוקי הדיעות הפוליטיים שם רלוונטיים בעיקר עבור מי שממש גר שם (לא אני).

למעלה