בטיזדו?

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
בטיזדו?

חברה הזמינה אותי לבטיזדו של הקבוצה שלה היום וזה מסקרן אותי, אבל אני ממש לא יודעת מה מי מו, איך זה הולך, מה עושים.. כאילו, אני יודעת שבטיזדו זה כשהמדריך משחק עם החדשים בקבוצה ומפילים אותם, ושנותנים להם שם חגורות (ושיש בד"כ גם טרוקה שאנשים עם חגורות מקבלים אחרות). סבבה. זה מה שרואים שם. אבל מה חוץ? היא אמרה לבוא עם בגדים לבנים ואין לי, אפילו לא בגדים לא של קפוארה. היא אמרה שמבקרים גם משחקים שם, ואני לא מתכוונת לשחק (אני ברמה של ג'ינגה-ג'ינגה-ג'ינגה-מיה לואה וחוזר חלילה, לא מתאים). אז מה אמורים לעשות? אפשר להיות שם כמו קהל, לשבת בצד ולא להשתתף? (כדאי בכלל?) אם באים ולא מכירים כמעט אפחד זה לא יהיה מביך או משעמם? (ואם תוכלו לענות עד הערב זה יהיה אחלה) (הבטיזדו הוא של CDO ואני ב CDO אבל די חדשה ולא מכירה אנשים מחוץ לקבוצה הספציפית שלי)

ToryMaster

New member
המ

אם לשפוט על פי מה שראיתי מאלה של אבאדה, נראה לי שאת בהחלט יכולה לשבת בצד ולא להשתתף. גם בקהל וגם פשוט בהודה, ראיתי הרבה כאלה שלא נכנסו, בעיקר אם אין סיבה טובה. לכי על זה, זה ממש כיף.

gordi0075000

New member
בטח תלכי!!

אני גם די חדש בקפואירה, וגם אני בקורדאו ג'י אורו, הייתי בסה"כ בבטיזדו שלי, ושל דריאן [אם את מכירה], ושווה לבוא אפילו אם לא משתתפים!! זה תמיד טוב לראות הודות, במיוחד של מתקדמים, ובטיזאדואים שורצים בכאלה... ואם את לא מכירה אנשים-זה הזמן להכיר^_^ and just to get you started- אני שגיא, קפואירה קורדאו ג'י אורו, תל אביב^-^ תהני!!^.~

למרות שעכשיו בטח מאוחר מדי...

לדעתי כדאי ללכת. בטיזדו זה בדרך כלל פשוט הרבה כיף, ממש מעין מסיבה כזאת, וזה ככה בעיקר בבטיזדו גדול. לפי העיתוי אני מנחשת שאת הולכת לבטיזדו קטן יחסית? אבל זה עדיין אמור להיות הרבה כיף. רק לתשומת ליבך שאם לא תבואי עם לבן לא תוכלי להיות ממש בתוך כל הבלאגן אלא בצד עם הקהל שזה בדרך כלל פחות כיף לדעתי... וכמובן שאת לא חייבת בכלל לשחק. אבל זו חוויה כיפית, ובכלל שתראי מה צפוי לך כשתקבלי את הירוק

ToryMaster

New member
היא כבר הלכה, לכל המעוניינים

גם בCDO דוחסים הכל בסוף השנה?

בעיקר בחופשים גדולים

פסח, חנוכה, וחופשה גדול. (בקיצור, בכל פעם שיש מספיק זמן לסדנה
) פשוט כמה שאני זוכרת את הגדולים עושים בסוף הסדנה של הקיץ, והיא בדרך כלל לא נגמרת ממש על תחילת הלימודים אלא יותר בסוף יולי או אמצע אוגוסט (למרות שכמובן יכול להיות שהרבה השתנה בינתיים
).

הראל CDO

New member
האמת שדי השתנה... ../images/Emo8.gif

יש כבר כל כך הרבה שפשוט זורקים אותם בכל תאריך פנוי... (לפחות ככה זה מרגיש)

הגיוני... עוד כשהייתי

התחילו להשתנות דברים, כי כבר היה כל כך הרבה תלמידים להעביר... אני זוכרת שכמעט כל פעם הטרוקה שלי הייתה האחרונה שבה הקריאו את השם של כל אחד והיה ממש זמן להיכנס ולשחק הרבה. בצהוב שלי למשל הקריאו כל אחד שעלה והיינו לדעתי 15 או 20. בבטיזדו הבא שהייתי בו היו כבר כל כך הרבה צהובים שפשוט העלו את כולם וזהו (כלומר המאמן הקריא מרשימה אבל לא נתנו תשומת לב לכל שם שהקריאו וכפיים וכל זה), ובטיזדו אחרי זה כבר כשהפרידו את הקבוצות הגדולות לבטיזדו משלהן - ועדיין היו יותר מדי תלמידים בכל טרוקה
ואותו דבר בערך בצהוב כחול... בטח עכשיו כל חופש זה פשוט רצף של בטיזדואים, הא

ailag

New member
הלכתי, היה נחמד ../images/Emo13.gif

אם כי זה היה רחוק ועד שמצאתי את המקום פספסתי את ההופעה של החברה שהזמינה. (היא לא קיבלה חגורה, אבל עשתה הופעה של מקוללה) אבל פגשתי אותה וראיתי אנשים משחקים ומופיעים והיה נחמד. לא יודעת מה זה קטן או גדול בבטיזדו. עד הירוק יש זמן.. אמרו לי ששלנו באפריל. ולפחות הילדים הקטנטנים הרבה פחות טובים ממני!
דוקא באתי לא בלבן (אינלי כ"כ) ועמדתי בהודה מסביב, אפילו עם סנדלים ותיק. בשלב כלשהו היא היתה מספיק קטנה שחשבתי שעדיף שתהיה עוד מישהי שיודעת לשיר מאשר אחידות בבגדים.. (ואף אחד לא אמר לי לא) לא היה כזה הבדל, חוץ מזה שלא הסתירו לי.

למעלה