בטילט!
AA נשברו 3 פעמים לאותו בן אדם

inteli

New member
בטילט!../images/Emo46.gif AA נשברו 3 פעמים לאותו בן אדם

אול אין פרה פלופ. עוד שני סאק אאוטים ראנר ראנר לאנשים אחרים. שעתיים וחצי, הלך רוב הרול. ארררר!! אלוהי הפוקר, במה חטאתי?

AdAmD1

New member
אתה בטילט?

אתה יכול להסביר לי איך זה אפשרי (סטטיסטית, פיזית, נפשית או כל דבר אחר) להפסיד 7 או 8 HU רצופים? הפסקתי לספור אותם

inteli

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifהייתי צריך לעשות אול אין?

יותר מארבע שעות של עבודה, 380 שחקנים + ריביי+ אדאון. 4 מקומות לפני הכסף. כשראיתי את האסים האלה אמרתי לעצמי, שיט! אתה הולך לעוף כמעט על הבאבל. היד: http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/1833288 מה אתם אומרים, הייתי צריך לעשות אול אין לפני הפלופ? (בהנחה שהמטרה היא לא רק להגיע לבאבל אלא גם לעשות קצת רווח)

LamLamos

New member
שיחקת טוב

אבל איכשהו תמיד הפסיכופטים פוגעים בסוף, כאילו שנקבע מראש שהם ייקחו הטורניר..

AdAmD1

New member
אני גם בדיוק עפתי

טורניר 520 אנשים, אני כבר בכסף, עם ערימה בערך חצי מהממוצע. מקבל JJ בBB, ופשוט יודע שזאת היד האחרונה שלי בטורניר.. כולם מתקפלים עד הSB (צ'יפ לידר, מעלה כמעט כל יד) שמעלה בהרבה, אני מעלה עליו והוא דוחף לי אול אין עם A6s Q 10 7 9 ובסוף............ A

talhorm

New member
בHU'S?

אני שונא ואוהב HU POKER כי מצד אחד אני מרוויח מזה הרבה, אבל כאשר אני מפסיד ואני בטילט אז זה הדבר הכי גרוע שיש לשחק HU כי אתה חייב לשחק גם ככה 99% מהידיים בראש בראש ואתה לא מקפל שום יד אז עוד שאתה בטילט? זוג 2 על הבורד נראה שווה תשלום במחיר מופקעים

למעלה