בטיפול

בטיפול ../images/Emo132.gif

קצת משתפת במשהו אישי: התחלתי לפני כמה חודשים טיפול פסיכולוגי, החלטתי לשתף ולא להסתיר את הפרט הזה כי אני דווקא גאה בזה, ובהתחלה בפגישות הראשונות אחותי הייתה הנושא העיקרי שעלה בפגישות, ומהסתכלות כביכול חיצונית שמתי לב שאני מאשימה אותה בהרבה דברים- בביקורתיות שלה ובפגיעות שלי כתוצאה מהביקורתיות, וסה"כ אני אשמה בזה כי אני נותנת לדברים שלה לחדור אליי ואני זאת ש"בוחרת" להיפגע... לו הייתם הולכים לטיפול פסיכולוגי- האם לדעתכם לאחים שלכם היה מקום כנושא טיפולי בטיפול עצמו

קודם כל, כל הכבוד לך

על היוזמה ללכת ועל הפתיחות שלך. אני חושבת שהאחים שלי בהחלט היו נושא לשיחה ואולי רק בשביל להבין אותי דרכם. יש לנו הרבה מההתנהגות במשותף ואולי במבט חיצוני אני אוכל להבין אותי כך שאני מאמינה שכן, הייתי מדברת עליהם. חוץ מזה סליחה על העילמות. עסוקים אתם יודעים...

the blak angel

New member
אני מסכימה איתך..

באמת כל הכבוד לך שאת הולכת לפסיכולוג,ושאת משתפת אותנו בזה. אני חושבת שאחותי היא נושא לשיחה עם פסיכולוג,אפילו הנושא המרכזי במקרה שלי. כי..אין מה לעשות,האחים הם חלק מהחיים שלנו אם נרצה ואם לא נרצה..הם משפיעים עלינו ועל ההרגשות שלנו.

Ben Dor

New member
תאמת אני גם הולכת לפסיכולוגית..

ויצא פעם פעמיים שדיברתי על אחותי לא יותר מידי...בעיקר האשמתי את עצמי בכל הקשור אליה...כי אנחנו לא ממש מדברות... סתומרת יחס בסיסי כזה....ואני מאשימה את עצמי כי אני לא נותנת לה להתקרב אלי יותר מידי....

למעלה