בטי הופיעה לי בחלום

gmillet

New member
בטי הופיעה לי בחלום ../images/Emo199.gif

זה הלך ככה: אני אחרי אימון ומחפש מלתחות של איזה חדר כושר שנמצאים במרתף. ברקע שומעים רדיו ופתאום אני מזהה שבטי שרה שם גרסה ל-"יש ימים" מתוך 40:06 של גידי גוב ואז מראיינים אותה ומסתבר שזאת תוכנית של "ג'אז היום" בגל"צ (אין לי מושג למה לא "מוסיקה היום") אבל אני לא מצליח לשמוע את הראיון כל כך טוב. אני מסיים להתקלח בתוך תאים ממש צרים ולא נוחים ומנסה לשמוע אבל אז יש כבר זמרת אחרת שמתראיינת בתכנית. החלום עובר לטלוויזיה ורואים סיפור של איזה ילד שגדל עם אבא מאמץ והאבא נותן לילד לדקור לו את היד ומראה לו שזה לא כואב לו ואז הילד נכנס למכונית שבבגאז' שלה יש גם ילדה והם נוסעים ואיך שהמצלמה עוקבת אחרי המכונית רואים את בטי חוצה את הכביש. היא סיימה את הראיון והיא מחכה שיאספו אותה עם קבוצה של שלוש זמרות ליווי (היא מוחאת להם כף כדי להגיד תודה) ועוד כמה נשים, אחת שיושבת ממש קרוב לידה. והקטע המוזר - כולן בלונדיניות (או שחורדיניות) מתולתלות. ואני שואל את בטי מתי יהיה כבר דיסק או לפחות הופעה ובהתחלה היא עושה מין פרצוף כזה (של "מה אפשר לעשות") ואז היא מחייכת ואומרת שבספטמבר יהיה משהו. מעניין לשמוע מה אתם חושבים על החלום ?

אני עוסק באומנויות לחימה ושאני

נלחם מול מישהו באימונים אני תמיד נזכר בשיר "נסה אותי "

gmillet

New member
דווקא מסתדר

"אטרוף אותך. תצא ממני החיה" זה דווקא הגיוני שהשיר הזה נתקע בראש בזמן שאתה נלחם מול מישהו. אבל למה לעזאזל בטי שרה גרסת כיסוי לשיר ישן של גידי גוב ? תהרגו אותי אם אני יודע מאיפה הקרצתי את השיר הזה...
אני אפילו לא ממש זוכר את המילים של השיר למרות שבחלום זה התנגן "חלק"...

gmillet

New member
באמת ../images/Emo2.gif

זה בטח היה מזמן. גם אם ראיתי את התכנית לא מאמין שהייתי זוכר... מה הם שרו ?

היה שם איזה קאוור חמוד

לניצוצות של ברי סחרוף אויש איך שאני זוכרת את הערב הזה, הוא היה הזוי במיוחד (לא בגלל ההופעה, איך שהו מצאתי את עצמי נעולה בדירה של האקס אחרי ריב היסטרי, עזבו אתכם בחייכם).

gmillet

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo13.gif אלוהים ישמור

חחח... נשמע אפילו יותר הזוי מהחלום שלי. אולי זאת הסיבה שאת מעריצה של בטי ? סוג של קיבעון פוסט טראומתי מהאירוע הזה ?
שיר מדהים ניצוצות. הייתי מת לשמוע את הביצוע הזה... זה בטח היה הרבה לפני ש-"פרפרים" יצא. אולי מתישהו יעשו RERUNS של לילה גוב ?

למעלה