בטי פורד בנחלת בנימין, ת"א
היינו במקום ביום חמישי שעבר אחרי שפעמיים ניסינו להיכנס והתור היה גדול מידי. כנראה שזה המקום הכי טרנדי בת"א כיום. העיצוב של המקום מקסים (במיוחד השירותים) והוא מתפקד על תקן של בר-לאונג´-מסעדה עם די-ג´יי LIVE בשעות הערב. היינו ארבעה. הזמנו לפתיחה מנת גבינת קשקבל וזיתים. שאר המנות היו: סנדביץ´ עוף ואבוקדו (מצויין), קלמרי ברוטב צ´ילי חריף-מתוק (טעים מאוד, והמנה ענקית), שתי מנות קטנות של עלי גפן ממולאים ואספרגוס בפרשוטו וגבינה (לא ניסיתי, לא יודעת איך), ומנה של צ´וריסוס ופירה שהיתה יבשה מידי, והוחלפה בהמבורגר שהיה ההמבורגר הכי טעים שניסיתי לאחרונה (כן, יותר משל אגאדיר ויותר מאודאון ומיקה). לקינוח חלקנו מנה מעניינת - עודת סולת בקרם פרש וחציל מסוכר (שהיתה מדהימה, אף פעם לא חשבתי על חציל מתוק. מעולה!!!) שתינו 2 בקבוקי יין אוסטרלי צעיר ומצויין- שיראז רוזמאונט. כל העסק, כולל היין עלה לנו 370 ש"ח, שזה מחיר סביר מאוד. לסיכום - מקום טרנדי וקצת פלצני, עם הרבה אנשים יפים ואווירה טובה. מחירים לא זולים, אך סבירים ביותר, ובסה"כ טעים. נלך שוב ונאכל את הסרטנים שהשכנים אכלו ונראו מעולה. רק לדאוג להזמין מקום מראש.
היינו במקום ביום חמישי שעבר אחרי שפעמיים ניסינו להיכנס והתור היה גדול מידי. כנראה שזה המקום הכי טרנדי בת"א כיום. העיצוב של המקום מקסים (במיוחד השירותים) והוא מתפקד על תקן של בר-לאונג´-מסעדה עם די-ג´יי LIVE בשעות הערב. היינו ארבעה. הזמנו לפתיחה מנת גבינת קשקבל וזיתים. שאר המנות היו: סנדביץ´ עוף ואבוקדו (מצויין), קלמרי ברוטב צ´ילי חריף-מתוק (טעים מאוד, והמנה ענקית), שתי מנות קטנות של עלי גפן ממולאים ואספרגוס בפרשוטו וגבינה (לא ניסיתי, לא יודעת איך), ומנה של צ´וריסוס ופירה שהיתה יבשה מידי, והוחלפה בהמבורגר שהיה ההמבורגר הכי טעים שניסיתי לאחרונה (כן, יותר משל אגאדיר ויותר מאודאון ומיקה). לקינוח חלקנו מנה מעניינת - עודת סולת בקרם פרש וחציל מסוכר (שהיתה מדהימה, אף פעם לא חשבתי על חציל מתוק. מעולה!!!) שתינו 2 בקבוקי יין אוסטרלי צעיר ומצויין- שיראז רוזמאונט. כל העסק, כולל היין עלה לנו 370 ש"ח, שזה מחיר סביר מאוד. לסיכום - מקום טרנדי וקצת פלצני, עם הרבה אנשים יפים ואווירה טובה. מחירים לא זולים, אך סבירים ביותר, ובסה"כ טעים. נלך שוב ונאכל את הסרטנים שהשכנים אכלו ונראו מעולה. רק לדאוג להזמין מקום מראש.