בטי פורד בנחלת בנימין, ת"א

כתומתי

New member
בטי פורד בנחלת בנימין, ת"א

היינו במקום ביום חמישי שעבר אחרי שפעמיים ניסינו להיכנס והתור היה גדול מידי. כנראה שזה המקום הכי טרנדי בת"א כיום. העיצוב של המקום מקסים (במיוחד השירותים) והוא מתפקד על תקן של בר-לאונג´-מסעדה עם די-ג´יי LIVE בשעות הערב. היינו ארבעה. הזמנו לפתיחה מנת גבינת קשקבל וזיתים. שאר המנות היו: סנדביץ´ עוף ואבוקדו (מצויין), קלמרי ברוטב צ´ילי חריף-מתוק (טעים מאוד, והמנה ענקית), שתי מנות קטנות של עלי גפן ממולאים ואספרגוס בפרשוטו וגבינה (לא ניסיתי, לא יודעת איך), ומנה של צ´וריסוס ופירה שהיתה יבשה מידי, והוחלפה בהמבורגר שהיה ההמבורגר הכי טעים שניסיתי לאחרונה (כן, יותר משל אגאדיר ויותר מאודאון ומיקה). לקינוח חלקנו מנה מעניינת - עודת סולת בקרם פרש וחציל מסוכר (שהיתה מדהימה, אף פעם לא חשבתי על חציל מתוק. מעולה!!!) שתינו 2 בקבוקי יין אוסטרלי צעיר ומצויין- שיראז רוזמאונט. כל העסק, כולל היין עלה לנו 370 ש"ח, שזה מחיר סביר מאוד. לסיכום - מקום טרנדי וקצת פלצני, עם הרבה אנשים יפים ואווירה טובה. מחירים לא זולים, אך סבירים ביותר, ובסה"כ טעים. נלך שוב ונאכל את הסרטנים שהשכנים אכלו ונראו מעולה. רק לדאוג להזמין מקום מראש.

25אירית

New member
נשמע מדהים....

נשמע שזה באמת מקום שווה. שמעתי עליו גם דברים טובים. המחיר נראה לי ממש זול. דר"כ, נהנתי לקרוא את הביקורת שלך. מבחינתי, קיבלתי תמונת מצב הכי מלאה שאפשר .

כתומתי

New member
אם כבר תיאור מפורט - קבלו ביקורת על

העסקית של מיקה: ב-67 ש"ח לאדם ניתן לבחור אחת מ-4 הצעות, שכוללות מנת פתיחה, עיקרית ויין. אני הלכתי על הארוחה שמכונה "מיקה דגים" ובנזוגי לקח "מיקה סושי". אז ככה: אני קיבלתי למנה ראשונה מעיין רולים (4 חתיכות) של סושי צמחוני, שהיה מפתיע - במקום אורז הרול היה מורכב מאטריות דקיקות. טעים ומפתיע. בנזוגי קיבל סלט ירוק ברוטב מעניין. עיקרית - אני קיבלתי מגוון טעימות דגים: עוגת סרטנים, שזה למעשה שתי קציצות מבשר סרטנים חריף מעט. שיפוד של סלמון ברוטב מתקתק ועוד חתיכה של פילה (נדמה לי שדניס, לא בטוחה שזוכרת). הכל הגיע מעל מנת אורז מתובל. הבנזוג נהנה מאוד מקומבינציית סושי סשימי שהיתה טעימה וטרייה. על היין שמגיע עם המנה (כרמל פרייבל קולקשיין) החלטנו לוותר כי אנחנו מתרחקים מיינות של כרמל. במקום זה לקחנו בקבוק שרדונה צ´יליאני שהומלץ ע"י המלצר. במקום היין שכלול במנה העסקית קיבלנו בקבוק מים מינרליים. קינחנו עם קרם ברולה פסיפלורה, שהיה מעט מאכזב. בסה"כ - תמורה נאה למחיר. המקום אפלולי עם אווירה ניו יורקית בערב. השכנים בשולחן ליד אכלו את העסקית שנקראית "מיקה בורגר" ונראתה מעולה. אם נלך שוב, ננסה את המנה הזו.

למעלה