בטלויזיה עם בראד

AC LoVeR

New member
בטלויזיה עם בראד../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

טוב אז אני לא יודעת מה יש ב-YES, אבל ב-HOT ACTION , (ערוץ 14), יש היום ב-23:45 את שבעת החטאים עם בראד פיט
תהנו

תודה! ../images/Emo99.gif

אווווו זה בהחלט אחד המשובחים... מומלץ לכולם
תגידי, בהמשך השבוע אין איזה משהו מעניין נוסף? (טוב, אני יודעת שיש את ערב יום השואה ואת יום השואה... אז זה קצת מצמצם את האופציות
)

AC LoVeR

New member
אני אבדוק...../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

ואודיע מחר בערב

AC LoVeR

New member
אוקיי אז ככה../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

ב-YES: מחר - יום שני 16/4, יש את "שבעה חטאים", בערוץ יס 4, בשעה 22:09. בהוט לצערי אין כלום השבוע עם בראד

הו, מגניב ../images/Emo9.gif

התלבשו על הסרט הזה השבוע, הא?
כולם יכולים ליהנות ממנו!

RPGPVP

New member
כל הסרטים שרק רציתם של בראד פיט !

www.moviesplanet.com Ftp list Free DivX Movies אחד האתרים הטובים בנוגע לכל מה שקשור לסרטים,אתם תמצאו מה לעשות שם אני מבטיח לכם את זה,יש שיתוף סרטים בין המשתמשים וזה ממש דבר שטוב לכולנו(בנוסף יש גם FTP\FREE DOWNLOAD\DIVX). האתר השני הוא: www.tv-links.com אתר לצפייה ישירה בכל סרט\סדרה שיצאו אי פעם וכל פרק :] כמה שזה פשוט זה טוב בבקשה D= הגב עם ציטוט

איזה פורום שומם../images/Emo10.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

בזמן האחרון בקושי מגיבים פה

DirrtyGirl

New member
חבל ../images/Emo10.gif

בראד ואנג'לינה הם בעצם שני אנשים ממש מעניינים, שמדברים עליהם הרבה בתקשורת.. כל הזמן
ואת האמת אנחנו לא כאלה פעילים פה בפורום.. אני לא יודעת למה וזה די חבל.. כי יש הרבה על מה לדיין.. אולי זה בגלל שאין מספיק אנשים

בהחלט ../images/Emo166.gif

צריך לפרסם את הפורום... אולי נעשה איזו ברכה יפה ליום העצמאות (עם משחק מילים חדש ורענן
) יש רעיונות?
BTW פה מדברים על בראד, לאו דווקא על אנג'לינה
אבל אפשר לדבר על שיילֹה, הרי היא חצי ממנו

מה דעתך על ...../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

שנעשה ספיישל סרטים של בראד לפעמים.. כל פעם סרט אחר
פשוט לפני שבוע ככה היה ביס את "מר וגברת סמית" וצילמתי קצת תמונות של בראד מהסרט וגם יש עוד המון ב-net אז אפשר לעשות כל פעם סקירה של הסרט עם הרבה תמונות ומידע וכל מיני פרטים שאנחנו יודעים ונעשה גם דיון על הסרט..

למעלה