בטמן!!!! חובה להיכנס!!!!!!!!!!!

nick fury

New member
בטמן!!!! חובה להיכנס!!!!!!!!!!!

סוף סוף! סוף סוף בחור כישרוני בשם סנדי קולורה (SANDY COLLORA) ביים סרט קצר בן שמונה דקות ש ו ו ה ב י ו ת ר על בטמן כמו שתמיד רצינו. עברתי במקריות על אחד האתרים של הקומיקס כשראיתי כתבה על הסרט הזה. BATMAN: DEAD END תזכרו את השם הזה ותזכרו את שם הבמאי. אני בטוח שאחרי כנס הקומיק-קון הבא, כשיראה את מה שעשה, עוד נשמע ממנו. המלצה שלי: קודם תראו את הסרט ואחר כך את איך עשו אותו.

Druyanizem

New member
אחלה סרט...

ראיתי אותו לפני שבוע ככה... אני מתערב איתכם שבאטמן מזיין את כל הטורפים שם!!!

nick fury

New member
אם זה יעבור בקומיק-קון, יהיה לו....

מספיק תקציב בשביל לגמור איתם חשבון.

sherban

New member
שווה רק את הדקות הראשונות ../images/Emo58.gif

אתה יכול להפסיק להוריד אחרי 80MB - כל החצי השני חרא צרוף. ספוילרים יופי של עיצוב. מאוד נאמן לבטמן של פרנק מילר (Batman: year one, The Dark Knight Returns). גם הג'וקר עשוי טוב. לא ג'ק ניקולסון שאוהב מוזיקה של פרינס. ..ואז הנוסע השמיני אוכל את הג'וקר
רואים כמה אכפת ליוצר מבטמן אם כך הוא הרג את האויב העיקרי שלו. כל התקציב (30 אלף דולר, נדמה לי) בוזבז על צילום המסוק בהתחלה. עצוב. ..ואז גם ה-Predator מופיע. מה הם עושים בגות'ם לעזאזל? למי אכפת?

nick fury

New member
ועל קומיקס בטמן נגד הטורף שמעת?

וחוצמזה, עם כל הכבוד לג'וקר, אני חושב שכבר סיפרו את כל מה שאפשר לספר עליו, שיפנה מקום לאויבים גדולים יותר (ואימתניים יותר).

Deathatred

New member
לא שווה

מתחיל מבטיח אבל אז נהפך לאידיוטי ביותר. גם האפקטים וביום הקרבות עלובים ביותר.

oril123

New member
משום מה הנגן סרטים שלי

(WINDOWS MEDIA PLAYER ) טוען שיש שגיאה בקובץ, האם מישהו נתקל בבעיה ואם כן אז האם הצליח לפתור אותה.

Deathatred

New member
לי הוא לא מכיר את הקודק

אבל עזוב, הסרט הזה גם ככה לא שווה הורדה. 160 מגה של בולשיט זה מוגזם.

למעלה