בטן ? גב !
N nadavnaaman New member 22/1/15 #2 אכלת אותה חכי תראי מה יקרה לתיבת המסרים שלך (וזה לא בגלל הבעיות בתפוז)
E etai677 New member 22/1/15 #7 מעניין אם אחרי הצילום של התמונה הגיע הילד חרא התורן ודחף אותך למים סתובבי רגע שנראה לך..
נ נשואה בהסוואה33 New member 22/1/15 #10 חברים זו לא אני.... אני באה לשאול אם בטן או גב? אם יהיה פידבק טוב מבטיחה להעלות משהו ממני
D deddy78 New member 22/1/15 #14 לזכותך יאמר שהספקת להצהיר שזו לא את לפני שאני הגעתי: לא את קחי בחשבון לפני שאת מעלה תמונה "שלך" חבל שתצטרכי להחלף ניק, דווקא ניק יפה
לזכותך יאמר שהספקת להצהיר שזו לא את לפני שאני הגעתי: לא את קחי בחשבון לפני שאת מעלה תמונה "שלך" חבל שתצטרכי להחלף ניק, דווקא ניק יפה
T ticntac New member 22/1/15 #15 שינית לי דמוי הייתי בטוח שיש לך רשת הסוואה ירוקה/אפורה, ורק קצה היד עם טבעת נשואין...מסגירה אותך... אבל עם גופה שכזאת... את חשופה לחלוטין... you have blown your cover!
שינית לי דמוי הייתי בטוח שיש לך רשת הסוואה ירוקה/אפורה, ורק קצה היד עם טבעת נשואין...מסגירה אותך... אבל עם גופה שכזאת... את חשופה לחלוטין... you have blown your cover!
T The Antiproduct New member 22/1/15 #17 תלוי מה הקצב ממליץ? אין ספק שבשר הגב (סינטה! פילה! שייטל!) עדיף על בשר הבטן (פאלדה). אבל אצלכן - גב. יאפ. גב ללא ספק.
תלוי מה הקצב ממליץ? אין ספק שבשר הגב (סינטה! פילה! שייטל!) עדיף על בשר הבטן (פאלדה). אבל אצלכן - גב. יאפ. גב ללא ספק.