בטן קשה...

בטן קשה...

אני בשבוע 39 בעיקר בלילות כבר כמה ימים מרגישה כאבים בבטןוכאבי גב מידי פעם,אבל לא משהו קבוע שמתפתח לצירים רציניים(בהנחה שאלו צירים). אבל כבר יומיים שהבטן שלי ממש קשה,כמעט לאורך כל שעות היום,לא ייחסתי לזה חשיבות,אבל בעלי היום נגע לי בבטן,והתחיל להלחיץ אותי שזה נראה לו לא טבעי שהיא כ"כ קשה.... צריך להתחיל לדאוג???? אני מרגישה את העוברונת שלי זזה במשך כל היום,אז יש מקום לדאגה?,ובכלל מישהי יודעת למה הבטן הפכה להיות כ"כ קשה? אשמח לקבל תשובות

ראשית, אין מקום לדאגה כל עוד את חשה

תנועות עובר ואין דימום. דבר שני- הבטן הקשה אלו בעצם התכווצויות לקראת הלידה, הגוף מכין עצמו. ניתן כבר לעשות לך זירוז טבעי אם תרצי, או לחכות קצת בסבלנות...

תודה רבה על התשובה....-נרגעתי...

עוד שאלה- כשכתבת זירוז טיבעי,למה התכוונת??? אין לי כוח עוד להיות בהריון,וגם אין סבלנות......

זירוז טבעי:

עיסוי פטמות, סקס, התנשקויות, עליית מדרגות, לחיצות באיזור הרחם של כף הרגל. אפשר גם להזמין זירוז טבעי ע"י מטפל ברפואה משלימה. יש עיסוי שעושים והוא מאד מאד עוזר, מניסיוני. ממש אפשר לייצר לך צירים חזקים וטובים. זה עובד רק אם התחילה בגוף פעילות כמו שלך.

../images/Emo6.gifשרוני ../images/Emo53.gif שום דבר לא עוזר

שבוע 40 + 3 חזרתי הרגע ממוניטור ויש צירים כאלה שלא ממש מעניינים לפיסטוק שלי ... היו גם צירים שראיתי במוניטור ביום ראשון היו גם צירים אתמול בערב (ואפילו קצת כואבים!) אבל בלילה כשהולכים לישון הם נעלמים פיסטוק החמוד פשוט לא מפריע לאמא לישון (מתחשב כזה
)
לא עוזר סקס
לא עוזר עיסוי פטמות
לא עוזר ספונג'ה
עליה במדרגות/הליכה/קניות בסופר... הוא כנראה מחכה לסוף השביתה ה"מתחשב" שלי
יש לך אולי מפת כף רגל כדי להראות איפה איזור הרחם? זה מסובך? אפשר ל"הרוס" משהו עם עיסוי לא נכון?

star122

New member
מה אני שומעת על בטן קשה ?

יש לי בטן קשה רוב היום כבר איזה חודש . אני שבוע 38+6 ועד עכשיו לא חשבתי שיש לי איזה שהם סימנים . הייתי בטוחה שהבטן הקשה היא בגלל שלבייבי אין כבר יותר מדי מקום (אני מאוד קטנה והבייבי ממוצע מינוס) וזה ממש לא נראה לי חשוד

star122

New member
אני נראת לך מודאגת ?

כבר סגרנו שאני יולדת בסוף 42 אז ממה יש לי לדאוג ? ועם רופא כל כך רגוע אני יכולה רק לנסות לדאוג - זה פשוט לא מצליח

coffebean

New member
אני יודעת שאת לא דואגת

התגובה שלי היתה לשלישי בדרך...

תודה לכולכם!!!

הרגעתי את בעלי,שהבטן הקשה שיש לי זה לא משהו שמחייב רופא.... ושהלידה מתקרבת,ונראה לי שזאת הפעם הראשונה שהוא התחיל להתרגש לקראת הלידה,התחיל לשאול אם הכנתי כבר תיק(ברור שעדיין לא,הוא מכיר אותי...)אם אני בטוחה שאני לא רוצה אפידורל(לא תודה,הסתדרתי פעמיים בלי...)וכול' וכול'... הבוקר הוא הלך לעבודה וכבר התקשר שלוש פעמים,לשאול מה שלומי (ואם הכנתי כבר את התיק...)..... לא יודעת למה דווקה עכשיו,אבל אני מרגישה שהלידה עדיין רחוקה ממני,נראה לי שעדיין לא עיכלתי בכלל שאני בהריון............ רוצה ללדת,סקרנית לראות את הקטנטונת,מיציתי את הקטע של ההריון(נמאס) אבל כשמתחילים צירונים וכאלה,אני נתקפת חלחלה , כאילו שהקשר ביני לבין ההריון הזה הוא מקרי בהחלט.... מכירות את ההרגשה????

jana3

New member
מכירה בהחלט

אני בשבוע 38+1 ומתה כבר ללדת, מוכנה לצום יום כיפור כדי שזה יביא לי צירים! ולגבי ההתקשות של הבטן, אלה הם צירי ברקסטון היקס שמכינים את הרחם לקראת הלידה. בנוסף, כולם אומרים לי שהבטן ירדה, אז נו כבר מתי הלידה???!!! התל"מ שלי הוא ב - 5/10/04, מקווה ללדת לפני כי אין לי כוח יותר לחכות, אני ממש סקרנית לראות את הפשושה שלי. אמנם זו לידה שלישית אבל הכי הכי מרשגשת ומפחידה, אני ממש רוצה כבר ללדת ומאידך ממש פוחדת מהלידה, מעצם התרחשותה,מתי זה יקרה וכו'. הלוואי שתהיה לכולנו שנה טובה, ולידה קלה כמו שתרנגולת מטילה ביצה. ושיהיה גמר חתימה טובה וצום קל לכולנו, אמן כן יהי רצון!

למעלה