בטן שטוחה

noali6

New member
בטן שטוחה

יש לי בעיה שמתסכלת אותי כבר שנים. אני לא מצליחה להשטיח את הבטן התחתונה. אני מתעמלת בסטודיו c בחצי שנה האחרונה ויש לי שרירי בטן חזקים, אבל עדיין הבטן לא שטוחה לגמרי. איך מגיעים לבטן שטוחה?? אני בת 23 גובה 1.70 ומשקל 60. תודה מראש.

אלי ו.

New member
ממליץ לך להכנס לפורום חדרי כושר

ולקרוא במאמרים את השאלות הנפוצות בנושא בטן ובנושא חיטוב והרזיה.

בטן שטוחה

ע"פ הנתונים שלך את אשה רזה. את מתעמלת ושומרת על גזרתך. לכל אשה יש קצת בטן אלא אם כן היא בתת משקל . את תתחילי לאהוב את עצמך כמו שאת . בהצלחה

noali6

New member
אחוזי שומן גבוהים

רוני, תודה על התשובה, ואכן יש משהו בדברייך. יחד עם זאת, המשקל שלי אומנם תקין אבל יש לי אחוזי שומן גבוהים - 31 והבנתי שאני צריכה להוריד אותם לסביבות ה- 25. האם זה נכון? ואיך עושים את זה - אילו מאכלים עתירי שומן אסור לאכול וכמה פעילות גופנית צריך לעשות? תודה, נועה.

רון ו

New member
אני אנסה בקצרה

לדעתי מתאימה לך במיוחד פעילות אירובית, כי הנסיון להעלות את מסת השריר ע"י משקוליות יהיה ארוך ומיגע אבל בהחלט לא מיותר. פעילות כמו הליכה נמרצת או ג'וגינג אף הם בונים מסת שריר בסיסית ברגליים שהן השריר הגדול ביותר בגוף. בפעילות אירובית יומיומית קל להתמיד ולא דורשת השקעה או תכנון. אחרי הפעילות האוכל לא הופך לשומן ובכך הרווחת הזדמנות לאכול טוב. אין קשר ישיר בין רמת השומן באוכל להשמנה. שומנים לא מומלצים הם: שומן מוקשה שיש בחטיפים גבנ"צ ובמרגרינה, עודף שומן מן החי ושמן מחומצן מטיגון ממושך. הגוף זקוק למעט שומן ממקור צמחי שלא יעלה על 20 אחוז מסך הקלוריות. מומלצים 2 כפות שמן זית או צמחי כלשהוא ו/או אגוזים שקדים ושמן דגים

למעלה