בטן

האמיתית

New member
בטן

אני בחורה רזה למדי. הבעיה שלי היא שכשאני משמינה אני משמינה בעיקר בבטן וכבר נהיו לי וה"צמיגים" שלי גדלים מיום ליום. אני רוצה להירשם למכון כושר אך ורק כדי להתמקד בלהוריד את הבטן ויחד עם זאת להימנע מפעילות אשר שורפת קלוריות (זו הסיבה שספינינג וארובי לא באים בחשבון מבחינתי). על אילו מכשירים תמליצו לי (פרט לכפיפות בטן רגילות). תודה

goanin

New member
אם את רזה,

אני ממליץ לך לתת דגש על עבודה אנאירובית: מכשירים ומשקולות לכל השרירים, כמובן. משהו שמאמן בחדר הכושר יכול לבנות לך בקלות. תעבדי על הרגליים, החזה, הגב, הכתפיים ושאר השרירים הקטנים. במצב שלך אין באמת צורך בעבודה אירובית קשה, אבל כן הייתי ממליץ לשלב מדי פעם סופר סטים כדי להעלות את הדופק בעבודה האנאירובית עצמה. תאכלי בריא ונכון. זה מתחיל ונגמר שם, כן?

oridoron77

New member
תשובה

1. אין סיבה להימנע מפעילויות ששורפות קלוריות, וזה גם לא אפשרי. לידיעתך לא רק שיעורי ספינינג, שיעורי אירובי etc... שורפים קלוריות, אלא כל מה שאת עושה ביום יום. את צריכה גם להבין שפעילות ששורפת קלוריות בצורה מוגברת יחסית, אפשר למצוא כשיוצאים בסופשבוע ורוקדים, טיול בטבע וכו'... 2. הפתרון לעניין הבטן הוא להוריד אחוזי שומן, אין ברירה אחרת. אם לא מוצא חן בעיניך חלקים מסויימים בגוף בגלל שהם רזים מידי? 3. אם ענית כן, אז כאן אני מצטרף לאדם ואני יזכיר שאימוני התנגדות הם חיובים מבחינתך. ראשית את מחזקת את כל קבוצות השרירים המרכזיות בגוף, את מעלה מאסת שריר שמשפיע ישירות על המראה הרזה שלך, את שורפת יותר קלוריות מה שיעזור בצורה עקיפה להורדת אחוזי השומן בבטן ואת מעלה את הטונוס (נוקשות) של רקמות השריר הגוף. 4. אני ממליץ לך כן לחזור לפעילות אירובית (כיוון שמערכת סיבולת הריאה שלך צריכה להיות חזקה) ואנאירובית ביחד. קבעי תור עם מדריך מוסמך, וקבעי תור לתזונאי ספורט (או רק תזונאי) על מנת לקבל את כל אבני היסוד שאת צריכה בשביל התהליך שאת מבקשת לעבור. בהצלחה אורי

eyalstr23

New member
בטן

לצערינו, אין דבר כזה "הרזיה מקומית", לא ניתן להפחית אך ורק ממקום אחד (הבטן, ידיים, ירכיים ועוד). לפיכך מומלץ לשפר את היציבה בטרם תתחילי להתאמן בתוכניות שונות.. שיפור היציבה עשוי למזער את ה"בליטה" הקדמית ובכך לתשתש מעט את "הבטן הבולטת". אך עם זאת, עליך להתמיד גם באימונים אירוביים כדי למנוע השמנה כללית..

למעלה