בטעות הגעתי לפורום הזה והתאהבתי

lieloded

New member
בטעות הגעתי לפורום הזה והתאהבתי ../images/Emo99.gif

אתמול מרחתי לק מהמם על הציפורניים ואין לי מושג של מיהו (זה לא לק שלי, אצל מישהי שעושה ציפורניים) אז אני אתאר אותו ואולי מומחיות שכמותכן תדעו לאמר לי איפה להשיג. הבקבוק הוא כמו הבקבוקים של שיק, אולי טיפה יותר נמוך. ויש על הבקבוק צורה כמו של האות P מתוח לרוחב.. אומר למישהי משהו? במקרה מרחתי לק בצבע כסוף והוא ממש יפה, נמרח בקלות ומתייבש מהר.

תולי01

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ניסיתי להסתכל על הבקבוקים שיש לי ולא מצאתי משהו עם P.......אבל לק כסוף נשמע טוב, גם אני בדיוק מרחתי אתמול כסוף, אולי גל החום הביא אותנו לחפש משהו "קריר"

צונית

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

זה אכן פורום ממכר...
אני אמליץ לך להתקשר לזו שעשית אצלה ציפורניים ולשאול אותה באיזה חברה מדובר... לא קופץ לי שום דבר לראש שנראה ככה... אולי הLECHAT אבל יש שם C עם זנב על הבקבוק ולא P. אולי היא גם מציעה למכירה את הלק אז תוכלי לרכוש אותו ממנה. תעלי איזה תמונה, נשמע טוב! יש מחסור בלקים כסופים בשוק העממי... מעניין של איזה חברה הוא...

lieloded

New member
אני אלך לבדוק זאת בהזדמנות הקרובה

מה אתן אומרות...

lieloded

New member
אה יש לי שאלה

איפה אפשר להשיג בארץ לקים מעניינים חוץ משיק (לא שאני מזלזלת בהם חלילה וחס) פשוט בא לי צבעים מעניינים. יש בפורום מפגשי פורום?

CheshireKitten

New member
../images/Emo99.gif איפה הסטנד הזה??

אני מחפשת סטנד כזה עם מבחר לקים של פרו ביוטי.. איפה ניתן למצוא? יש בת"א?

סקרמנטה

New member
הסטנד הזה בתחנה מרכזית חדשה ת"א

קומת הכניסה, מול מקדונלד'ס. בשיטוטיי בת"א לא ראיתי אף פעם סטנד של פרו-ביוטי. ראיתי אותם רק בבודדים. וגם הם נמכרו ב-5 ש"ח. אבלללל אם אני לא טועה קראתי מזמן בפורום טיפוח ויופי (השכן) שבקניון גבעתיים יש סטנד כזה של פרו-ביוטי בחנות בשם "סגול". ובעצם, אולי המידע הזה מופיע באתר שלהם :)

סקרמנטה

New member
יש מצב שהוא של "Pretty woman"?

באתר שלהם אין תמונות תקריב של הלקים, ואין גם מכירה. מה שכן, בבלוג של ענבל30 יש צילום של אחד הבקבוקים שלהם, לק נצנצים הולוגרמיים כסוף, עם סווטץ'. וכנראה שיש עליו מדבקה בשחור וכתום. http://20colordrops.blogspot.com/2009/08/eve-blue-no-2-2.html אז אולי זה אפילו אותו לק מסויים? :)

למעלה