בטעות...... ומה זה נהנתי!

רותי ב.

New member
אנחנו בתהליכי תכנון של

מפגש כזה. התאריך המתוכנן - 25/7. המקום, שעה מדויקת ועוד פרטים, יישלחו במסרים. לכן, כדאי לך לסדר לעצמך כרטיס מסודר, כי אם את נכנסת בתור אורחת, אין אפשרות להכניס אותך לרשימת הכתובות במסרים. בואנה סימנה א טודוס.

RORGAD

New member
לא, לא ויתרנו על הרעיון הנהדר

והמקסים הזה, מחכים להצבעה של כולם, אנא תצביעי.

terminal

New member
תרגומים להודעות בלאדינו

סבי וסבתי משני הצדדים דיברו לדינו, ומן הסתם גם הורי. השפה נשמעה היטב גם בסביבת ביתי ביהוד. לצערי אני לא ממש שולט בשפה על בוריה, יחד עם זאת הפורום הזה ממש מעניין, מצחיק ומזכיר נשכחות. רק שלפעמים אני לא ממש מצליח להבין חלק נכבד מההודעות – כך שאם תתרגמו את מה שאתם כותבים, תעשו שירות מצוין עבורי.

רותי ב.

New member
../images/Emo45.gif צודק, וברוך בואך ../images/Emo39.gif

לרוב אנשים מתרגמים את החלקים שכתובים בלדינו, ובמידה ולא, בינתיים אפשר להעזר בשיחון, שמחולק כבר מפאת גודלו לקטיגוריות שונות ונפרדות. במשך הזמן, ניצור מתוך הודעות הפורום גם מילון לדינו-עברית, כך שיהיה קל יותר להבין.

נאן

New member
בטעות...... ומה זה נהנתי!../images/Emo23.gif

3 שנים אני בתפוז. ובושה חוץ מפורום אחד לא נכנסתי... כטוב ליבי בנפילות המוקדמות שלי מהמיטה עשיתי סריקת פורומים. טוב את הלדינו אני מכירה מהבית של סבתא הבולגריה שלי וסבי היוני שפה שבה משתמשים מעורבבת בעברית. היתי מסוקרנת נכנסתי ונהנתי וחיכתי זה מחזיר לי נשכחות......

רותי ב.

New member
../images/Emo142.gif ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

סי יה טופאטיס איל פורום, קדה קון מוזוס, סְפַרטה-לוּ קון לוס אוטרוס פורומים קי יא קונוסיס די אנטיס.
אי-קונטה טמביאן א אוטרוס קי דיינדה נו קונוסין א אסטי מֶזְמו.
בואנוס דיאס אי ריפוזוס קי סיאן
אם כבר מצאת את הפורום, תשארי איתנו, חלקי אותו עם האחרים שאת כבר מכירה מקודם, ספרי לעוד אנשים שעדיין לא מכירים את זה. יום טוב ושקט שיהיה.

RORGAD

New member
חולה, חולה עליך, נשמה שלי

אין לכם מושג כמה אני שמחה שטרמינל איתנו, הוא הפתיע אותי לטובה, עשה לי את השבוע, וכן קרידו מיו נתרגם לך מה שתרצה, העיקר תשאר אתנו, ותצביע גם למפגש. בואן דיה קה טנגאס קרידו, אי בואנה סמאנה, תרגום: יום טוב שיהיה לך יקירי ושבוע טוב, נשיקות הרבה הרבה ממני.

למעלה